Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

ünv.den mezun oldum işim yok..baska sehre tasındım arkadaslarımı özlüyorum..Onu unutamıyorum.. hala mutlu bir cift gorunce bogazım dügümlenio.. baskasıyla gorusunce onu aldatıomuşum gibi geliyo.. uyurken dişlerimi sıkıyor bas agrısıyla uyanıyorum daha ne olsun......

bugün kayınvalidem beni üzdü ve çok kırıldım
neden hep ben bişeylerden fedarlık ediyorum neden birazda o fedarlık etmiyor yada neden iki tarafı idare edemiyor niye konuşduklarına dikkat etmiyor yaaa
artık yeterrrrrrrr

Yarın kızıma kalça ortezi takılacak.Onu öyle görmeye nasıl dayanacağım bilemiyorum ve kahroluyorum. Çok üzgünüm çooooooookk.

Yapmayacaksın iyilik yapmayacaksın !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne aldın ki ne veriyosun aaa salak kafam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Yaptığın süprizin doğru olmadığına, neden insanları bu kadar mutlu etmeye çalıştığıma,
o kadının ikiyüzlülüğüne çoooook çooooook sıkkınnım şuan.
Ama 2. gelini de olacak, o benim ahımı alır inanıyorum !!!!

1.ailemden ve sevgilimden 4 yıldır ayrı olmama
2.bitirme tezimin başıma bela olmasına
3.bitirme tezi yetmezmiş gibi bir sürü proje tamamlamak zorunda olmama
4.vize zamanının gelmiş olmasına
5.yine parasız olmama
kısacası öğrenci olmama çok kafam bozuluyor...

verdiğim değerin karşılığını alamamak üzüyor ne zaman değer vericek bi sevgilim olucak acaba bide kardeşim rahatsız ona üzülüyorum.son olarak üst komşunun bize büyüler yapıp bizim hayatımızı karartmasına üzgünüm offffffff.çok üzgümüm ne zman mutlu olucaz ki ...

OOOF of nerden başlasamki...çok mutsuzum çoook...mutlu olma çabalarım sonuçsuz kalıyo herşey üstüme üstüme geliyo kendimide kandıramıyorum artık..insanlara güvenmemem gerektiğini bilmek beni acıtıyo..bir yerlerde temiz insanlar varmıdır mafoldumben çıkarsız art niyetsiz mafoldumben

beni anlamamasına üzmesine ve hatasını anlamayıp özür dilememesine şuan acayip kafam bozukguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…