Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

işsizim 1.5 aydır ona canım sıkılıyor bide bir ay sonra evlenicem buaralar pek bi stresliyim bazen herşey istediğim gibi olmuyor.herkesin herşeye burnunu sokmasına canım sıkılıo.offff evlensekte bitse artık bu stres sıkıntıı

hakkımda bilgi sahibi olmayan insanların beni acımasızca eleştirip kalbimi kırmaları, yıllarca hakkımızın geçtiği insanların maddi çıkarları için ailemi ve beni satmaları ve utanıp sıkılmadıkları gibi hala bu kalleşliğe devam etmeleri çok canımı sıkıyo... ikinci ailemiz dediğimiz insanları artık tanıyamıyoruz :1no2: zaten kimseye güvenemezdim kolay kolay artık hiç güvenmiyorum ne hale getiriyoar insanı ya allahtan bulsunlar

bende anacıgımdan ayrı olmaktan cok sıkkınım ve ustune ustuk kızım az önce yataktan düştü kahroldum:gitme:

aklımdan bir an bile çıkmayan çocuk meselesi...bi türlü düzene sokamadığımız maddi sıkıntılar.en azından sağlık probelmimiz yok çok şükür.

Eşimden zaten uzaktayım bide haftasonu canını sıktım ona üzülüyorum
Zaten 2 günlüğüne geliyor, onuda boşuna haram ediyoruz kendimize

hangi birini anlatsam ilk önce annemleri özledim 25 yaşındayım ilk defa 1 aylık bi ayrılık yaşadık en fazla 1 hafta uzak kalmışımdır evlenmeden önce çok güzel bi evim ve çok iyi bi yaşamım vardı hiç para hesabı bilmezdim evlendim küçük ve eski bi evim var artık bişey alırken hesap yaparak alıyorum eskiden hiç düşünmezdim çalışıyorum elimden geldiğince hem evde hem işte herşeyi yapmaya çalışıyorum ama eşim yaptıklarımı hiç önemsemiyo çok bunaldım artık

hala onu özlüyorum, hala unutamıyorum. onu çook seviyorum.. gözümün önünde gitmiyor hayali. ve bir araya gelmemiz imkansız. bunu bile bile düşünmem canımı sıkıyoooo (

iş yerindekilere kafam bozuk
bunalıyorum artık
tepkimi başka şekilde koymaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…