- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
Ben 8 aydır görmüyorum 3 gün sora 9. aya gireceğiz ve en az 1,5 ay daha ayrıyız :gitme:Sevdiğim insandan 10 saatlik mesafede uzağım.
3 ay tam 3 aydır da göremiyorum...
O kadar özledim ki moralim bozuluyor.
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin . :Saruboceq:nişanlım askere gidicek çok üzülüyorum ona:gitme:
inşallah sağ salim gider gelir bitanem:asigim:
nişanlım askere gidicek çok üzülüyorum ona:gitme:
inşallah sağ salim gider gelir bitanem:asigim:
annemi 6 aydır göremiyorum bu beni çok üzüyo burda yalnızım hiç arkadaşım yok bu beni çok üzüyo
evde halı var mı? ya da ona benzer birşeyler? ben 14-15'li yaşlardayken bir dönem bizde de böyle bir durum olmuştu. biz de halının üstüne minderler koyup köşeye de bir lamba yakıp çok zevkli saatler geçirmiştik ailecek, dostlarımızla. eğer arkadaşların gerçek arkadaşların ise ister sandalyede oturmuşlar ister halıda ister minderde farketmez ki onlar için.
piknik yapar gibi kahvaltı yapın, ne olur ki? ben olsam bayılırdım :)
önemli olan nereye gittiğin değil kiminle gittiğindir!
bebeğim 21 haftalık aklım karışık hergün kalp atışlarını duymak için saatlerce elimi karnımda gezdiriyorum
istanbulda doğum yapıcam nasıl olucak
eşyalrını ne zaman almaya başlasam
evimi nasıl kullanışlı hale getirsem bebğim için
hepatit b taşıyıcısıyım bebeğimin doğumu ben çok endişelendiriyor of(([/Q
Merhaba Azemheval ,
Umarım saglıklı bı sekılde gercekleşır dogumun.konuyla ılgılı yorum yapamıcam bılgım yok ama bence en dogru bılgıyı doktordan alırsın ama istersen bu konuyu bırde hamıle olan arkadasların oldugu bolumde paylaş belkı tecrubelerını paylaşırlar.Hersey gonlunce olsun
Hoşcakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?