Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

kış geldi , çok üşüyorum. yalnız uyumaktan sıkıldım ve kocamı çok özledim mafoldumben

Sevdiğim insandan 10 saatlik mesafede uzağım.
3 ay tam 3 aydır da göremiyorum...
O kadar özledim ki moralim bozuluyor.
Ben 8 aydır görmüyorum 3 gün sora 9. aya gireceğiz ve en az 1,5 ay daha ayrıyız :gitme:
nişanlım askere gidicek çok üzülüyorum ona:gitme:
inşallah sağ salim gider gelir bitanem:asigim:
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin . :Saruboceq:

Arada kalmaktan sıkıldım artık..Anlayışsız bi abi,anlayışsız bi sevgili,dedikodumuzu yapan iş arkadaşları offfffff bunaldım bennn

Bide regl zamanımda geldi sıkıntımın üzerine

elektriğe zam gelekmiş yine bu kışı nasıl geçircez bilmiyorum artıkkafamçokkarıştı

benimde sevgilim askere gidicek ona çok üzülüyorum bu yetmiyomuş gibi çaloşmak herkesin ağız kokusunu çekmekten çok yoruldum ama halimize binlerce kez şükürler olsun Rabbim daha beterinden korusun inşallah amin

Nişanlımı yine kırdım oda düğün yaklaştıkça çok hassas oldu zamanı geri alabilsem onu kırmazdım benimle soğuk konuşuyo çok üzgünüm offfff

Anlamsız bi soğukluk var bugünlerde herkeste Çekemiyorum artık kimsenin nazını kaprisi ben alttan almaya çalıştıkça herkes üstüme geliyo sanki

oğlumun son günlerde yaptığı yanlış hareketlere çok üzülüyorum.

annemi 6 aydır göremiyorum bu beni çok üzüyo burda yalnızım hiç arkadaşım yok bu beni çok üzüyo

annemi 6 aydır göremiyorum bu beni çok üzüyo burda yalnızım hiç arkadaşım yok bu beni çok üzüyo

hım iyi fikir aslında.
halı var canım. bir düşüneyim bakalım.
ama şimdi kış salonumda taş. haftasonu bir bakayım neler yapabilirim.

walla bende cok sıkıldım okadar sey var kı ıyı olanları dusunup onlarla kendımı avutuyorum işte
annemı kardeşlerımı coık ozledım onlar ıstanbulda bende yılbasında gitcem inş.
bıde bugun işyerıne cnm sıkıldı hıc iş yok maaşlımdan kısıntı yapcak patron adamda haklı işlşer cok kotu çokta ıyı nıyetle soledı ama banda para lazım bı yandan ona uzuluyorum bı yandan kendıme napcam bılemıyorum şaştım kaldım walla
bugunde arkadaslar bı ış fikrimiz var dedıler bakalım neye karar vercez umarım hayırlısı olur

bebeğim 21 haftalık aklım karışık hergün kalp atışlarını duymak için saatlerce elimi karnımda gezdiriyorum
istanbulda doğum yapıcam nasıl olucak
eşyalrını ne zaman almaya başlasam
evimi nasıl kullanışlı hale getirsem bebğim için
hepatit b taşıyıcısıyım bebeğimin doğumu ben çok endişelendiriyor of((

nişanlımla kaç aydır görüşemiyorum şuan onun desteğine neihtiyacım var ama o beni hiç anlamıyor ona nekadar üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…