Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

insanlardan nefret ediyorum
kime ne yapsam yaranamıyorum
hayattan hiç bi tat alamıyorum

eşime bozuluyorum,başka şeye sinirleniyor benden çıkarıyor.evdeki bir elektronik alet bozulmuş kendi kendine benim dizi mi mahvediyor izleyemedim sanki ben bozdum.yağmur bile yağsa suçlusu ben oluyorum.herşey benim yüzümden,herşeyin suçlusu benim

gülermisin ağlarmısın ya öyle hoş yazmışsınki yağmur yağsa suçlusu bnm diye burd ben suçlandım valla kişilik meselesi galiba sert bir tavır yapsana artık yeter ..fln yerinde olsam son sesimle bağırırdım

sevgilimle ayrılcaz, yakın akrabamız kanser durumu iyi değil bgn haber aldım, sınavlarımdan korkuyorum en çok akrabamıza tabi Allah yardım etsin

Saglikla ilgili, issizlikle ilgili, sinavlarla ilgili, herseyle ilgili sorunlar..
Nisanlim uzaklarda..
Allahin bugünlerine sükür yinede

demet aynı seyı bende yasadım yazdıgını gorunce dondum kaldımm ne kadar zor oldugunu bılırım cok uzuldum canım anlat bence ıcını dokk bende kımseye anlatmadım sonra doktorda buldum kendımı ıns kurtulursun

verdiğim tayin dilekçesine hala yanıt alamamak canımı fena halde sıkıyor birde eşimle bu yüzden bi kırgınlık yaşadık o aslında bana üzülmemem için telkinde bulunuyordu ama yanlış anlama sonucu tartıştık. beni 5 dakikada bir arayıp güzel sözlerle yeniden kalbimi kazanmayı başardı ama benim hala canım sıkılıyor bu tayin işine eşime ve kızıma ne zaman kavuşacağım ALLAHIM BANA YARDIM ET NOLURRRRRRRRRR..........

İki gündür acayip derecede moralim bozuk.:çok üzgünüm:
Tek nedeni eşimin annesi.
Kurban bayramından beri sürekli beni tersliyor ve surat asıyor, bıktım artık.
Sebebini bilmemek beni daha çok üzüyor.
Ben ona kendi çocuklarının yapmadığı şeyleri yaptım, yapıyorumda.Karşılığında da her Allah'ın günü 5 karış surat çekiyorum.
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum, yoruldum artık...:a015:

eşimin so zamanlarda bana soğuk davranmasına(hiç sebeh yokken),kötü davranmasına.

Benden gizli iş çevirmesine...Yakaladım şimdii ne olacaksa olsun..artık üzülmektan korkmuyorumm...

şuan 4 gündür adetim gecikti test yapıyorum tek çizgi kist oluştu galiba bende moralim alt üst

müdüre çok moralim bozuk.bize her işi yaptırmaya çalışıyor.temizlik dahillalsanaalsanasmile

bölümdeki uzman hemşerisi diye eşkıdemlimi sürekli övüyor, beni de hep azarlıyor gıcık oldum... alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…