Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

eşime kırgınım
bir pazar günümüzü daha mahvetti
arkadaşlarına hayır diyememesinden nefret ediyorum ...

haftaya 2 test 1 sinavimin ayni haftada ve ard arda olmasina cok sinirliyim
ve üzgünüm
bütün ögretmenlere sinir oluyorum cünkü hepsi gercekten bir tuhaflar 1 ögretmen
haric, ki oda önceden avukatmis, ondan kötü bir ögretmen degil herhalde cok tatli kadin
sinif arkadaslara sinir oluyorum, neden arkadaslarima diye hitap etmedim, cünkü onlarla
henüz arkadas olacak bir kavrama gelmedik... sinifimda 30 lu 20 li yaslarinda insanlar
olmasina ragmen kücük cocuklar kadar kiskanclar ve sinif birligi ne demek bilmiyorlar..
evli barkli cocuklu insanlar bunlar.. ben 22 yasindayim evli degilim cocugum yok hic evlenmedim
kendimi onlardan cok daha anlayisli ve olgun buluyorum.. .ciddi bir gruplara ayrilisim var bu sinifta
ve buna sadece cocukluk denir baska bisey degil... ilk okul olsa hadi neyse, ama herkes yeterince olgun..
öfff döktüm icimi biraz rahatladimlaelaelaelaelae... oooofff:1closedeyes::çok üzgünüm:

eğitim hayatım çalkantılı
yalnızım
geçmişe takığım
kafamda kırk tilki
napcam bilmiyorum
çok canım sıkkın

en güzel günümü zehir edern sevdiğimin en yakınlarına kırgınım
ayrıca alçak gönüllüğümü suistmal edene
büyüksen büyüklüğünü bileceksin
sen görürsün yasakkelime

kavuşmamıza bu kadar az kalmışken sanki sevgilim benim kadar hevesli değilmiş gibi hissediyorum..bu canımı sıkıyo biraz..

eski sevgilim...
ayrıldık üzerinden 1 ay geçtikten sonra aklı başına gelmiş haftalardır arıyo bin pişmanım affet diyo
ama nedense şuan ona karşı içimde sevgiden başka herşey var soğukluk kızgınlık kırgınlık vs. vs... buna rağmen öyle bir davranıyoki duygu sömürüsü yaparak vicdanımı canımı acıtmaya çalışıyo..
rabbim nolur bana yardım et..
taylan neolur artık arama!!

kardeşim askere gidicek onu düşünüyorum hayırlısıyla gidip gelse
çoook özliycem:gitme:

Hayatımda selam bile vermediğim, hiç bir samimiyetim olmayan daha doğrusu tanışıklığım olmayan biri tarafından zor günler geçiriyorum..
Kendisi hasta ruhlu..
Benim ona deliler gibi aşık olduğumu zannediyor..
Kafasından senaryo üretiyo resmen..
Herkes ona gelip siz onla çıkıyomusunuz diye soruyomuş falan filan daha nelerneler...
OFF anlatsam da rahatlasam ah bi içimi dökebilsem..
Allah'ım sen yardım et.. :Saruboceq:

Geçirdiğim koskaca 8 ayıma üzülüyorum aramızda birde okadar da mesafe varken...
Soruyorum arkadaşlar deniz nekadar dalgalı olursa olsun martı sevdiği denizinden vazgeçebilirmi..?
Sebepsiz yere...Alıştım yokluğuna ama keşkelerim beni mahvediyor...
Ağlayasım var haykıra haykıra sebepsiz herşeye ...
Sınavların yaklaşması beni deli ediyor bu seferde yapamazsam korkusu...
Offf off...Allahım hakkımda herşeyin hayırlısı...

içimde bir boşluk var
kendimi oyalıyorum
hiç tek kalmamaya çalışıyorum
ama olmuyor dolmuyor.
ben anne olmak istiyorum
yarım kalan o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum.

birde annemin yanında olmamak bana zor geliyor
onu çok özledimm
şöyle doya doya koklamak isterdim.

6 gün sonra olacak sınavım
hiçmi hiç ümidim yok,iyi alacağıma dair,öteki sinir hocayla karşılaşacağım yine soru yağmuru mafoldumben
şu sınav geçsede kurtulsam artık,çok daraldım benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…