Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

Evimin yakınlığına göre ,keyfime göre, psikolojime göre ,bütçeme göre iyi bir dr ve hastane bulamamak kafamı bozuyor bu günlerde .....

her şeye desem.. tek beni mutlu eden bu ara kilo almam.. geri kalan herşey yıkık dökük.. ama allah başka zewal wermesin. sağlık çok önemli yeterki sağlığınıza bişi olmasın.. mutlu günler diliorum herkese...

dışarı çıkamıyorum,canım sıkılıyorrr pooofff...

Ask'i gectim,o baskasiyla mutluysa gercekten saygi duyarim ama hayatimdaki en iyi ,en degerli ,en cok sevdigim dostumu geri istiyorum..

nişanlımın birşeylere takılıp habire uzatmasına katlanamıyorum ya çileden çıkardı az önce beni...neymiş o hastayken neden sık sık nasıl oldun diye sormamışımm offff sinirr

1 hafta önce düşük yaptım ve nedenini hala bilmiyorum,kontrole gitmekten korkuyorum ve gidince kötü şeyler duymaktan korkuyorum.

dün canımı sıktı uyuss sevgilim
fındık kabuğunu doldurmucak şeyleri büyütüp bütün gün trip attı hemde arkadaş ortamızda bunu herkese hissettirmesi çok canımı sıktı
neymişş ben o uyurken neden buluşcamız zmndan 2 saat önce çıkmışım ki çıkarken hbr verdim kafama göre hareket ediomuşum hem aynı şeyi yapıomuşum onu anlamayıomuş dinlemiomuşumm
resmen dert yok dert arıyoruz o kdr düğün telaşı içinde elimizdekini katıp hesap kitap yuvamızı kurmaya çalışıoruz bide yaşadımız olaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…