Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

elle tutulan hiçbirşey olmamasına rağmen içim kapkaranlık ve çok huzursuz. Hiçbirşey tam değil sankiakannehir

şu an aslında çok mutluyum daha çok neşeliyimm... ailemmle güzel bir gün geçirdim ... yatmadan önce bi face e bakıyım dedim x aşkım face de ama bi slm veremicek kadarda gururrcu... buna biraz sinirlendimm ama yine de gülüyorumm

askerden yeni gelen nişanlımın iş hayatı ve evindeki sorunlar yüzünden moralinin sıfır olması ve doğru dürüst görüşememize üzülüyorum

icimde bikac bisey var onlarda bana kalsin.benimde 20 yas disimin agrisi..bi tane kaldi kurtulamadim hala..uyutmuyorda meret..

15 Temmuz dan beri arabasızız..
Perişan oldum,diplerdeyim arabasızlıktan..Çok üzülüyorum arabamız olmadığına.Halim duman çocukla çünkü..:gitme:
Kafam da bizi 2 aydır temiz araba gelecek diye oyalayan o pis adama bozuluyor.Sözde dün ıstanbul'a gitti o da oyalandığını savunuyor.Allahından bul inşallah adi insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…