Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

kaybettigim bebegimi ozluyorum,onu dusunmekten kendimi alamiyorum.artik ben depresyondayim sanirim.anne olamamaktan cok ama cok korkuyorum.

Yüreğim cayır cayır yanıyor kalbim nefes almamı engelliyor o kadar içim acıyor ki Gitti ve tamamen Bitti hatta belki ona göre hiç başlamamıştı bile sanırım şu şarkı sözleri benim duygularımı tam olarak ifade ediyor saatlerdir bunu dinliyorum da

Zaman Olsaydı da Sana DOYSAYDIM,
Hiç Geçmedi ki AŞK
Hiç Bitmedi ki AŞKIM.
Canım Alsaydın da Yine Kalsaydın,
Hiç Sevmedin mi AŞKIM ??

Eşimle bozuştuk uyku tutmadı, canım çok sıkkın, üstelik paylaşabileceğim hiç kimse ama hiçkimse yok yapayalnızım, evleneliberi tüm sosyal hayatım sıfırlandı, bundan yaklaşık yarım saat önce birbirimizi sevmediğimizi haykırdık, daha ne olsun

aaahh ahh neden olacak üstüne vazife olmayan seyleri dillendiren insanlara kafam bozuluyor .. Kuzenimin ailesi ile olan problemine .. 2 dönem üst üste kaldım bide buna ..

1 yıldır unutamadığım kaybıma üzülüyorum depresyondamıyım değilim bilmiyorumkismile
ama yüreğim unutmadı unutamadı:çok üzgünüm:

kaynım ve eşi benım evımde kalıyorlar daha ben bile içinde doğru duzgun kalmadım ona üzülüyorum buyuze eşimledetartışdım ona dahada üzülüyorum...

aşkıma kafam bozuk adam neredeyse ortada yok,telefonunu duymuyor ve benım gene paranoyaklıklarım tutmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…