Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

niye söylemedin sustun ki pis mahluk şikayetçi olsaydınız sürüm sürüm sürünseydi hapisanelerde

bunu yapan dayı birde

niye söylemedin sustun ki pis mahluk şikayetçi olsaydınız sürüm sürüm sürünseydi hapisanelerde

bunu yapan dayı birde

eğer şikayet etseydim herkes duyardı ve daha da üstüme yapışırdı diye korktum bu olay, o duygunun bi tarifi yok sadece unutmak istiyorsunuz. bu olayı hayatımdan kendi kendime çıkarmak için her şeyi yaptım, doktora da gittim. ama gene ona da anlatamadım tabi... utanmaktan değil bu anlatamama, sadece başkaları da duyup bana gene hatırlatır bana acıyarak bakar hissi oluyor bi süre sonra...

yaşamayan bilemez tabi ki sizi anlayamam da

kanıma dokunuyor böyle sapıklıkların cezasız kalması

ve cezasız kaldıkça kendine yeni kurbanlar seçmesi

işte dün bir haber açtım siyaset bölümüne sapığın biri savunmasız kediye etmiş ,hayvancağızı parçalamış resmen

bunlar insanım diye ortada dolanıyor birde

sende etmeliydin itiraf görsün o çok kolladıkları delikanlının ne akdar dahada pislik olduğunu , birde bu annleri anlayamıyorum bir çocuk biyere gitmek istemiyorsa vardır bir şey yani bu olayın üstüne gideceğine dayak annende normal değilmiş

yaşamayan bilemez tabi ki sizi anlayamam da

kanıma dokunuyor böyle sapıklıkların cezasız kalması

ve cezasız kaldıkça kendine yeni kurbanlar seçmesi

Evet bi de orası var, onu o kadar öldürmek gebertmek istedim ki... hep onun ölmesi için dua ederek yatıp kalktım aklıma geldikçe... ceza almasını çok isterdim, hatta araştırdım biraz ama zamanaşımı kavramı oluyormuş o yüzden sadece kendime zarar gibi oldu artık bi yaştan sonra... Allah kimseye yaşatmasın bunu, şimdi olsa ona her türlü cezayı veriridim...

Bence abisi anlamıştır, kardeşi itiraf etmese de
olabilir bağırıp azarladığı sırada

tepkisinden anlamış olabilir

yüzsüz sapık birde ben ne yaptım ki ahmet kalk ben gidiyorum diyormuş

defol pis yaratık cehennemin dibine kadar yolun var sen gibilerinin

Uzman yardım alman en iyisi...
Çok etkilendim ve üzüldüm.
Allah yardımcın olsun

Offf off içim parcalaniyor. Bak işte kız erkek farketmiyor çocuklarımız hep tehlikede. Küçük meleğe ağzı dili olmayan hayvanlara bu adiligi yapan mahluk lar var. Rabbim bir güç verse hepsini lime lime edebilecegim. Yeryüzünde bir teki bile kalmasın. Hergün birinin leşi bulunsun lime lime olmuş. Rabbim sen bize o günleri göster. Acı içinde kivranarak yaptıklarını itiraf ederek dilleri kendinden bağımsız anlatsınlar herseyi. Öyle gebersin her biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…