- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- Konu Sahibi degisimgerek
-
niye söylemedin sustun ki pis mahluk şikayetçi olsaydınız sürüm sürüm sürünseydi hapisanelerdeÖncelikle ben evliyim, 29 yaşındayım şu an. Benim nickim de tanıdık ve eşim biliyor nickimi, şimdi sadece bu başlık için açtım konuyu umarım modlar anlayışla yaklaşır. Her şeyi aştım sadece unutarak, ama buna benzer bi olayı okuyup izlediğim zaman uzun dönem depresyona giriyorum. ellerim titriyor ve dudağım titremeye başladı şu an umarım akşama kadar geçer.....ama bu acı Asla bitmeyecek onu anladım.......
az evvel bir arkadaşın öz amcası tarafından tacize uğradığı okuyup çok etkilendim, şu an hem ağlıyorum hem de yıllardır içime atıp unuttuğum o korkunç olayı tekrar hatırlayıp çaresiz ve çıkmazda hissederek sizlerle paylaşmak istedim. Ben de öz dayıdan gördüm bunları çünkü...
Ben asker çocuğuydum, babam sık sık doğu görevine giderdi. Bir abim var sadece. Annem, bazen memlekete götürürdü bizi biraz orda kalırdık. Annem küçük yaşta evlendiği için biraz sinirsel olarak tahammülsüzdü o dönemler, en ufak şeyde döverdi ya da aşağılardı... Tabi böyle olunca savunmasız kalırdık...
Anneannemlere gittiğimizde bizi dayı denen o pislikle yatırırlardı. Onun yaşı o zamanlar lise son veya üniversiteydi tam hatırlamıyorum ama ben 8 yaşlarındaydım. Bir gece üstümde bir ağırlık hissettim, gözlerimi açtığımda üstümdeydi ama başka bi şey hatırlamaya çalışsam da hatırlamıyorum. çok korktum ve bağırdım anne diye sus annene söylerim bak diye ağzımı kapattı onu hatırlıyorum( şu an yine çok kötüyüm ellerim çok titiriyor.............. Hatırlamıyorum ama sanırım ilk değildi. çok uğraştım hatırlamak için ama inanmıyorum ilk olduğuna.. sonra sabah olunca ben söyleyemedim annem döver beni diye, kimse inanmaz sandım ama oraya gitmek istemedim hiç. Gitmek istemiyorum diye annem şımarıklık sanıp yine döverddi tabi ve ben içine kapanık basık bi tip oldum. Hep kendimi suçlu gördüm bu konuda, o yaşta kendimi iğrenç bi yaratık gibi görüyordum hep...
Sonra beni oyuncakla kandırmaya çalışıp annemler başka odadayken beni başka odalara çekmeye çalışıyordu, ama hiç gitmedim. Sonra büyüdüm, -15- 16 yaşındaydım.... bize gelmişti iş için sınava girmek için. Unutmuştum o yaşa kadar bu olayı, gelmesiyle etlerim çiğildi ve size yaşadığım o korkuyu paniği onun evimizi kirlettiği hissini anlatamam. Annem de kardeşim diye seviyor ya onu, sanki bana bıçak saplıyordu.. O pislikse hiç pişman değildi bence yaptıklarından, fırsatını bulsa gene bi şey yapacaktı. Zırt diye odama giriyordu gene," kapıyı çalsana pislik" dedim bi gün. kapımı kilitleyerek uyuyordum. İnanmayacaksınız annem gene bana dayına nasıl davranıyordun diye bir sürü kızdı... tek istediğim evimizden defolmasıydı... Bir gün annem markete gitti, evde abim vardı , bi de o. Annem gidince o kadar korktum ki, bi o kadar da birikmiş nefret vardı. Gene pat diye odama girince bağırdım çağırdım "defol evimizden hala ne yüzle geliyorsun terbiyesiz pislik yaşattıkların yetmedi miii" dedim bi anda. "Ben ne yaptım ki "dedi bi de iğrenç mahluk... Sonra abim de uyumuş numarası yapıyormuş, "kalk kalk ahmet ben gidiyorum" dedi abime. abim de uyanmadı, uyuyor numarası yapmış... Sonra defoldu gitti. Ben de arkadasından her yeri silip süpürdüm eli nereye değdiyse.... Annem geldi, kardeşim nerede naptınız ona diye bağırıp çağırdı bana vurdu defalarca ben sadece ağladım... Sonra abim birden haykırdı vurma ona o kardeşin bana küçükken tecavüz ediyordu diye... ben bunu bilmiyordum, ben de şok oldum annem de şok oldu yere yığıldı gitti... ama ben gene söyleyemedim... sana da yaptı mı diye bana çok sordular ama söyleyemedim... annem ağlayarak sarıldı bize, özürler diledi sonra şu an annesiyle bile görüşmedi diğer kardeşleri de dahil. Çünkü onlar kardeşlerinin böyle bir şey yapmadığını iddia ettiler ve yapsa dahi "güccükmüş o zaman" diye boş vermiş hale geldiler... Daha sonra da öğrendim, diğer teyzemin kızına da yapmış.... o da söylememiş kimseye...
Bunları unutup aştım, ama cinsellik içeren her şeyden nefret ediyorum. evliliğime yansıtmamaya çalışıyorum, ilk başlarda evliliğime bile yansıdı ama unutarak aştım... şu an yine hatırladım sanki gene nefes alamıyorum gibi hissediyorum, çünkü o hissettiğiniz çaresizlik hiç unutulmuyor düşünüldüğü gibi...
Arkadaşın dediği gibi, akrabalarla çocuklarınızı bırakmayın, hiç bilemezsiniz lütfen onlar yaşamasın bunu...
niye söylemedin sustun ki pis mahluk şikayetçi olsaydınız sürüm sürüm sürünseydi hapisanelerde
bunu yapan dayı birde
yaşamayan bilemez tabi ki sizi anlayamam daeğer şikayet etseydim herkes duyardı ve daha da üstüme yapışırdı diye korktum bu olay, o duygunun bi tarifi yok sadece unutmak istiyorsunuz. bu olayı hayatımdan kendi kendime çıkarmak için her şeyi yaptım, doktora da gittim. ama gene ona da anlatamadım tabi... utanmaktan değil bu anlatamama, sadece başkaları da duyup bana gene hatırlatır bana acıyarak bakar hissi oluyor bi süre sonra...
Bence abisi anlamıştır, kardeşi itiraf etmese deiyi ki de abin annene itiraf etmiş yoksa bu pislik sizin eve elini kolunu sallayarak rahatça girmeye devam edecekti
yaşamayan bilemez tabi ki sizi anlayamam da
kanıma dokunuyor böyle sapıklıkların cezasız kalması
ve cezasız kaldıkça kendine yeni kurbanlar seçmesi
olabilir bağırıp azarladığı sıradaBence abisi anlamıştır, kardeşi itiraf etmese de
Bu bi çözüm olamazgördükçe çocuk doğurmaktan daha da uzaklaşıyorum
Pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?