Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Bu hikaye o kadar çok ki, gerek burda okuduklarım gerek arkadaşlarımın salya sümük anlattıkları...Aile içinde olunca kapatıyo insanlar, yok saymaya meylediyo, kurban nasılsa küçük hatırlamaz diye düşünüyorlar

Hayır bir de batıyı beğenmeyiz rahatlar diye

tabi artık olmaz kanıtlamak imkansız gibi

bu sapık evlendi mi?

çocuğu var mı?

Pis soysuz Allah belasını versinnnn..Üzülme canım unutmaya çalış , hatta bir uzmandan yardım al .Atma içine sen çok,değerlisin .Küçücük masum meleğe buna yapan adiiiiii .Sakın kendine acıma, sen kimseye zarar vermedin , sana zarar verdiler ama Allah ım sana güç. kuvvet verdi atlattın böyle bakmaya çalış canım benimmm.Kimse yaşattığını çekmeden ölmezmişşşşşş...

Evet abim de anladı, ama hiçbir zaman bu konuda konuşmadık ikimizde sadece biliyorduk birbirimize gizli gizliye sahip çıktık...
Seni en iyi o anlıyor çünkü, o yüzden sormuyor bile
Belkide sadece kendi için olsa o da susup saklardı, senin de başına geldiğini anlayınca annen gelince patlamış birden abin
Helal olsun

olabilir bağırıp azarladığı sırada

tepkisinden anlamış olabilir

yüzsüz sapık birde ben ne yaptım ki ahmet kalk ben gidiyorum diyormuş

defol pis yaratık cehennemin dibine kadar yolun var sen gibilerinin

Onu da abim beni azarlasın veya annem dövsün diye yapıyor.... bak bana ne dedi diye... öyle bi şeytan...

Oncelikle gecmis olsun. Yasadiklariniz cok kotu seyler umarim en kisa zamanda atlatirsiniz.
Benim sormak istediğim şuanda evli mi kendisi? Ve çocuğu var mı?

Küçükken teyzemin oğlu hep benimle uyumak isterdi ve uyurduk yani o benim kardeşim gibiydi ağlardı ablamla uyucam diye biz bu halden bu hale nasıl geldik anlamıyorum

İnsanın nutku tutuluyor nasıl bir insan bunu öz yeğenine yapar midesiz pislik Rabbim onun ve uçkuruna düşkünlerin o çok güvendikleri aslında çokta matah bir şey olmayan organlarını kaybettirsin ki kimsenin çocuğuna musallat olmasınlar...

tabi artık olmaz kanıtlamak imkansız gibi

bu sapık evlendi mi?

çocuğu var mı?

evlenip boşanmış, evden kovduğum günden beri anne tarafıyla hiç görüşmüyoruz... çocuğunun olmaması da allahtan bence... böyle şeytanların çocuğu olmamalı, yoksa onun için de üzülürüm.....

Böyle bir şeyi itiraf etmek kolay değil ki. O konuya da yazdım öz babası tarafından uğrayan birini tanıdım. Etmiş ana annesi inanmamış, daha sonra inanmış gözleri ile görmüş ama kimseye söyleme demiş.
Ne yazacağımı bilemiyorum bunları okuyunca. Gel de böyle bir dünyada çocuk doğur.

Şu durumlarda niçin terapi almadığını çok merak ediyorum konu sahiplerinin. Milletin tırnağı kırıldı diye psikiyatriste koştuğu bir çağda yaşıyoruz.
Lütfen gidin ve bir uzmanla konuşun. Bilmediğiniz, hatırlamadığınız çok şey olabilir. İleride çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Pislik,sapık herif,
Burdan çok şey söylemek isterdim de neyse !!!

Annene çok kızdım inanılmaz kızdım hem de,bir annenin görevi öncelikle çocuğunu sevip korumak, her durumda onun yanında olmak

Annenle ilişkiniz nasıl şu an

Annem o günden sonra çok şeyle yüzleşti, aklına bile gelmezdi. onu suçlamıyorum o da küçük evlenmiş, başka hastalığı da vardı stresliydi... kardeşinin böyle bir şey yapacağı aklına gelmezdi... duyunca felç oldu bi kaç gün.. aonra hep sarılıp ağladı, çok pişman oldu beni dinlemediği için. zorla çeke çeke götürdüğü için o eve... şu an anne tarafıyla hiç görüşmüyor, bizim için... hatırlamamızı istemiyor...

Katılıyorum, olmadık bir zamanda detayları hatırlarsa yıkım çok daha fazla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…