Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Burada boyle yazilar okuyup bizde sizler sayesinde bilincleniyoruz. Bu tur yazilari okudukca kizimi yabanci erkeklerle yalniz birakmiyorum hatta yabanci olsun olmasin hic bir erkekle hic bir yabanciyla birakmiyorum zaten kimseye guvenmem hep kendim bakarim basinda dururum bu yazilari okumadan once bunu hic dusunmemistim o yuzden tesekkur ederim bizleri bilinclendirdiniz icin. Ama ben sizin yerinizde olsam anneme anlatirdim banada yapti evet derdim en basta soyleseydiniz evinize geldigi gun abinizde iyiki soylemis yoksa anneniz adi bir pislik kardes yuzunden size kizicakti hep ne bilsin kadin insan dusunemiyoki aklina gelirmi hic. Bende kucukken nedendir bilmiyorum 5 yaslarinda falan bi akramamiz erkek beni sevse kucagina alsa hemen kizardim sevdirmezdim ve bunu kotu bisey sanirdim kotu bi his tiksinme oluyodu bana kotu sey yapicaklarini kotu niyetli sevdiklerini dusunuyodum ama bunu neden dusundugunu neden boyle hissettigi hala cok merak ediyorum ailemde hic yanimda kufur eden ayip seyler konusan insanlar degil normal ve mutlu bi cocuklugum oldu ama bu psikoloji bana nereden yerlesti hep merak ediyorum.

bende iki dayimin ortasinda yatardim kucukken aramda yakin ikisiyle,2,5 yas ve 5 yas fark var aramizda..kardes gibi buyuduk yani sansli kesimden sayilirim ama iste her insan bir olmuyor.hep korumak gozetmek lazim cocuklarimizi

demeyin oyle,hep guzel seyler dusunmeniz lazim hamileyken.
eger sizi bu kadar uzuyorsa artik okumayin boyle konulari.
Hamilenin duasi cok makbuldur,bol bol dua edin karninizdaki yavrunuz icin,Allahim tertemiz bi yasam,guzelliklerle dolu bi omur nasip etsin,gorunen gorunmeyen tum serlerden korusun evlatlarimizi.

14 -15 yaşlarındaydım , tr'ye her geldıklerınde bızım evde kalırlardı, babamm nasıl mutlu olurdu, ama ısın ılgınc yanı bu adam benı bebeklıgımden berı heeppp asırı sevdıgını heryerde zaten çok çokkk acık gosterdıgınden kımse bunun altında bısı aramadı, yıllar yılı bende aramadım, taa ki o gune kadar..
ben atlattım, çokk sevıp sıgındıgım bı esım var, dunya guzelı ıkı yavrum var...anlatmak en zoru oluyor bazen...ıns konu sahıbıde atlatır..çok zor..

Ya okudum gerçekten bu tarz olaylar evlerden ırak
Benim çocuğum falan yok Allaha çok şükür gelmedi başıma böyle olaylar
Ama nasıl insanlar olduk gerçekten
Kimlerin arasında nasıl yaşıyoruz
Bunlara öyle cezalar verilmeli ki aslında ibreti alem olsun da kimsenin aklına bile gelemesin
Ama nerdee sapıklık en kötü haliyle ailemizin içinde bile var işte
Allah kolaylık versin sabrını versin

Evet canım, dün senin hikayeni okuduğumda bilinçaltıma attığım tüm o pis görüntüler dışavurdu bi kaç saat ağladım seninle aynı acıyı yaşadım tekrardan Kendi yaşadığımı geçip senin için daha çok üzüldüm, hani artık ben kendimi geçtim ama benden başkası yaşayınca daha da acı çekiyorum nasıl iğrenç bir his olduğunu bildiğimden... hayatına bir yön verip aşıyorsun elbet, ama sonu olmayan bir acı bu ne yaparsan yap bunu hatırlatan bir haber bile olsa o acıyla empati kurduğun al yeniden o çaresiz küçük çocuk oluyorsun biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz, bunu yaşamak ölümden kayıptan yitenlerden çok farklı isimsiz bi kavram bence... bunun başka bi ismi var.... yaşarken cehennemde olmak gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…