- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- Konu Sahibi degisimgerek
-
Şu durumlarda niçin terapi almadığını çok merak ediyorum konu sahiplerinin. Milletin tırnağı kırıldı diye psikiyatriste koştuğu bir çağda yaşıyoruz.
Lütfen gidin ve bir uzmanla konuşun. Bilmediğiniz, hatırlamadığınız çok şey olabilir. İleride çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.
Annem o günden sonra çok şeyle yüzleşti, aklına bile gelmezdi. onu suçlamıyorum o da küçük evlenmiş, başka hastalığı da vardı stresliydi... kardeşinin böyle bir şey yapacağı aklına gelmezdi... duyunca felç oldu bi kaç gün.. aonra hep sarılıp ağladı, çok pişman oldu beni dinlemediği için. zorla çeke çeke götürdüğü için o eve... şu an anne tarafıyla hiç görüşmüyor, bizim için... hatırlamamızı istemiyor...
O haberle ilgili anket başlatıldı; "Hayvan tecavüzüne hayır! Daha kaç hayvana bu pislik yapılacak?" Bunu yapan pisliğin en ağır şekilde cezalandırılması için başlatılan imza kampanyası için daha 43. 000 imza gerekiyor arkadaşlar bu ve bunun gibi başlatılan imza kampanyalarına küçükte olsa bir katkımızın olması olayın farklı boyutlara gelmesine sebep olabiliyor.işte dün bir haber açtım siyaset bölümüne sapığın biri savunmasız kediye etmiş ,hayvancağızı parçalamış resmen
bunlar insanım diye ortada dolanıyor birde
facete görmüştüm imza kampanyasının linkini katılmıştımO haberle ilgili anket başlatıldı; "Hayvan tecavüzüne hayır! Daha kaç hayvana bu pislik yapılacak?" Bunu yapan pisliğin en ağır şekilde cezalandırılması için başlatılan imza kampanyası için daha 43. 000 imza gerekiyor arkadaşlar bu ve bunun gibi başlatılan imza kampanyalarına küçükte olsa bir katkımızın olması olayın farklı boyutlara gelmesine sebep olabiliyor.
Böylelerini hadım edeceksin erkek müsvettesi dolaşacak mı ortalıkta o zaman çok sinirlenmiştim bu haberi okuyunca hala da sinirim geçmiyor midesiz mahlukat elime geçse ejderha dövmeli kız filminde ki gibi demir kazık sokarım müsait bir yerine
O haberle ilgili anket başlatıldı; "Hayvan tecavüzüne hayır! Daha kaç hayvana bu pislik yapılacak?" Bunu yapan pisliğin en ağır şekilde cezalandırılması için başlatılan imza kampanyası için daha 43. 000 imza gerekiyor arkadaşlar bu ve bunun gibi başlatılan imza kampanyalarına küçükte olsa bir katkımızın olması olayın farklı boyutlara gelmesine sebep olabiliyor.
Böylelerini hadım edeceksin erkek müsvettesi dolaşacak mı ortalıkta o zaman çok sinirlenmiştim bu haberi okuyunca hala da sinirim geçmiyor midesiz mahlukat elime geçse ejderha dövmeli kız filminde ki gibi demir kazık sokarım müsait bir yerine
Asker çocuğuyum dediniz. Baban duymadımı bunu veya hiç sormadımı neden görüşmüyosun diye sorgulamafımı.abinize hayran kaldım çok fedakar bi çocukmuş.sizi kurtarmak için erkek için söylemesi daha imkansız olduğu halde söylemiş Allah yardımcısı olsun.Annem o günden sonra çok şeyle yüzleşti, aklına bile gelmezdi. onu suçlamıyorum o da küçük evlenmiş, başka hastalığı da vardı stresliydi... kardeşinin böyle bir şey yapacağı aklına gelmezdi... duyunca felç oldu bi kaç gün.. aonra hep sarılıp ağladı, çok pişman oldu beni dinlemediği için. zorla çeke çeke götürdüğü için o eve... şu an anne tarafıyla hiç görüşmüyor, bizim için... hatırlamamızı istemiyor...
cok uzuldum
abiniz ne durumda peki? hayatina nasil devam etti,yardim aldi mi?
o annenize de ne diyim..cocuklari sindire sindire ne hale getirmis,ses cikartamamissiniz cok uzuldum
Peki işinde ehil bir hekimle görüştüğünüzden emin misiniz? Çünkü sizin durumunuzda ilaçtan çok daha önemli olan şey terapi. Siz anlatmalısınız. İçiniz tamamen boşalmalı. Ve elbette haklısınız, bu unutulacak ya da hazmedilecek bir durum değil. Elbette tekrar tekrar o acıyı yaşarsınız. Aksi mümkün değil, korkutulmuş ve travmaya uğramış bir çocuktan bahsediyoruz.Gençliğim oralarda geçti, türlü türlü ilaçlar kullandım.Dediğim gibi iyileştim ve unuttum da... ama sandığınız gibi tamamen iyileşecek bir durum olmuyor bu, isterseniz ömrünüz boyunca uzmana gidin eğer hatırlatıcı bir eetken olursa o anın travması tekrar gerçekleşiyor.. tek farkı o kadar uzun sürmüyor, şu an evliliğimde mutluyum ve huzurum var. kendime telkinler yaparak iyileştiriyorum, en iyi ilacını zamanla kendin oluşturuyorsun başkası hiçbir şey yapamaz çünkü...
Tacize uğradım küçük yaşta ve unutamıyorum. Böyle şeyleri okudukça ellerim titriyor. Kimseye güvenmeyin , çocuklarınızı bırakmayın. En yakınınıza dahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?