Şu an tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

bende hiç bir belirti yok ara ara sancım oluyor az okadar

kızlar ben transfer sonrası jel kullanıyorum.bu gün 3. günüm.jel hafif rengi pembe kahve arası ve kupkuru bir şekilde arada geri geliyor.kasıklarım çok rahatsız.jel kullanan arkadaşlar sizde neler var

ara sıra bende de oluyor ılk 3benımde sancım cokolmuştu gönlümüzü ferah tutacağız bide moral depolayacağız arkadaşlar her seyin hayırlısı

kızlar yardımınıza ihtiyacı var
ikinci iğnemi vurdu ama bu sefer canım yandı. gobegımden ıkı parmak sola yaptım doktorun vurdugundan ustte oldu baya yanlıs yere mı yaptım panık oldum

bıraz sızı varrbilmiyorumkismile

sevgili bafo meraklanma aten iğnenin ucu küçücük sorun olmamıştır yani. bazı ilaçlar acıtıyor. mesela menegon yakıyo biraz. yanlış vurmamışsındır bence.

arkadaşlar lütfen gün gün kendinizdeki dğişiklikleri bize aktarın meraktan ölüyoruz burada. inşallah hamiş haberlerini alıcaz dahaa.

Diger bir sayfada ben günluk tutmustum sizede aktarayim

Bu arada kullandigim ilaclar: Crinone 1 kere sabah/aksam ve Østrojen hapi sabah/aksam

Transfer günü:

Evden 2 agri kesici aldiktan 30 dk sonra hastanenin yolunu aldik (hastane 5 dk uzaklikta kaydirigubbakcemile3) 10 dk bile beklemeden iceri aldilar ve 5 yumurtamdan sadece 1 tanesi döllenmis biraz moralim bozulmustu ama bunada sükür olmayada bilirdi. Bende bu arada heyecandan tir tir titriyorum cok kokrkuyorum cünkü benim rahim arkaya dönük oldugu icin cok acilar cektim hep aynisi olacak diye kasiyorum kendimi. Neyse zaten icerde koluma igne ile rahatlatici verdiler ve doktorum cok basarili 1 tane1. kalite yumos transfer edildi. Ilk defa agrisiz sizisiz evime geldim.

Transferden sonraki 2 .gün
Bol bol dinlendim ve yattim. Sigaradan ve kahveden uzak 14 gün gecirecegim

Transferden sonraki 3.gün
Karnimda bütün gün müthis bir kasinti vardi. Ara sira kasiklarima igne gibi batmalar girdi cikti onun haricinde bol bol dinleniyorum, evde gezintiler yapiyorum, tekrar yatiyorum daha cok oturma pozisyonu aliyorum aslinda. Yani cook rahatim, keyfim yerinde kafamda sikinti yok. Agrim sizim yok allaha sükür suan hersey cok güzel gidiyor.

Transferden sonraki 4.gün
Bu sabah bogazimda büyük bir dügüm ile uyandim bulanti gibi biseydi sanki bogazima birikmisti. Kuru bulanti diye buna derler galiba böyle gögüs aralarimda hissettim sonra kahvalti yiyince gecti ve simdi öglen oldu ve o his geri geldi. Hayirdir insallah opuyorumnanaktan

Transferden sonraki 5.gün
Bogazimdaki bulanti hissi azaldi gibi ama hala var. Belkide ilaclardan dolayidir doktor söylemisti zaten basima gele bilecegini ama ilaclari 1½ haftadir kullaniyorum simdiye kadar olmadida 4.gün neden basladi??

Aksam üstü bir kac kez adet agrisi gibi kücük kramplar girdi. Simdi gecti ve hersey yine cok normal agrim sizim yok sükür. Keyiflerde bomba gibi kaydirigubbakcemile5

Gece yarisi tansiyonum düstü azicik bas dönmesi oldu. Acaba tutunmami oldu ?? kaydirigubbakcemile2

Transferden sonraki 6.gün
Esim ise basladi, 1 hafta benimle evde kalmisti bana bakiyordu oh ne güzeldi bide yanimda konusacak insan olunca günler daha iyi geciyordu. O olmayinca ev bombos :mymeka:
Bu sabah memelerdeki hassasiyet ve agirlik inmis. Ilac kullandigimdan beri memelerim cok sert ve aciyordu ama simdi neden aniden kayboldular

:umursamaz:

Bide transfer gününden beri yediklerim ve yemediklerim

-Ananas -tutunmayi sagliyormus ama sadece bir kac gün tüketin fazlasi zarar

-Sicak icecekler kahve, cay, bitki caylari vs kesinlikle icmiyecegim rahmi yumusatiip embro tutunmaya bilir

-Kabak cekirdegi bol bol yiyecegim buda tutunayi sagliyor

-Portakal suyu her sabah 1 bardak icecegim taze sikilmis

-Meyve tüketecegim

Son düzenleme:
laubali heyecanla okudum :)

Sagol canim. Gün ve gün hissettiklerimi yazdim yani belirti falan aramadan. Suram agriyor buram agriyor diyede heyecen yapmadim fazla kafaya takinca insan daha bi stress oluyor. Bugün 6.gün eger baska seyler hissedersem yazacagim opuyorumnanaktan

slm kıslar,
ben yeniyim daha,dün başladım lucrini kullanmaya,sonra diğer iğnelerim var.
bende korku oluşmaya başladı,hiç yoktu halbuki..

laubali canım bende transfrden sonra bol bol kivi ydim evde sıkılmış potakal ve greyfurt suyu içtim ananasda yedim fakat çok değil...burda ananasla ilgili çok şey söleniyordu bende hemşireye sordum haftada 1 kez 1 dilim yiyin dedi ve bende öle yaptım....bilmiyorum herkes farklı şeyler sölüyor ama yinede dikkat ediinnn arkadaşlar...

atmosfer canım tedavinin yarıda kaldığını yeni gördüm çok geçmiş olsun...inşş diğer denemnde embryoların çok iyi gelişir ve sende evlatlarına kavuşursun...

Dogru canim güne bir yuvarlak dilim keseceksin ufak halkalara kesip yiyeceksin. Fazlasi zarar yani en fazla bir kac gün yemelisin. 14 gün boyunca yemiyeceksin. Hatirlattigin icin sagol baskalarida faydalanir

slm kıslar,
ben yeniyim daha,dün başladım lucrini kullanmaya,sonra diğer iğnelerim var.
bende korku oluşmaya başladı,hiç yoktu halbuki..

Heyecan elbette olacak insanin aklina o kadar seyler geliyorki o kadar asama varki acaba nasil gececek diye illaki düsünüyorsun. Insallah son tedavin olur opuyorumnanaktan

burada birbirine destek olan bütün arkadaşları tebrik ve teşşeküür ediyorum.bu dertte olmayan bunu bilemez.birbirimizi en iyi anlayanımız yine birbirimiz.ben şimdi adetimi bekliyorum en kısa zamanda yeniden tedaviye başlayacağım.lütfen yumurta rezervi azlığında olanlar arkadaşlar size uygulanan ilaç protokollerini yazar mısınız? belki benim için de bir fikir olur...
ilk denememizde ankarada olmuştu.oradada hem yeterli yumurta yoktu sayıca. hemde büyüklük olarak yeterlideğildi.doktor bize bi dahaki sefere buraya gelirseniz farklı bir ilaç eşliğinde tekrar denerim dedi. son çare o ilaçmış... allem etti, kullem etti ilacın adını vermedi. sanki kendi üretmiş:))) derdi ne?: biz başka bi yere gitmeyelim...onun söylemediği şeyi internette buldum femera protokolü imiş. burada o kadar içten bi samimiyet varki; kimse kimsenin tedavisine art niyetle bakmıyor içten davranıyor. hatta birimiz hamiş olsak herkes onunla seviniyor. olmasa üzülüyor...en başlarda hilal 85 hamiş haberini alınca ne kadar sevindim, yada bi başkası hamiş olsa yine ne kadar sevinicez.. bu samimiyetin kalplerimizden gitmemesi dileğiyle, Rabbim hepimize şifalar versin, hepimize anneliği tattırsın, kucaklarımızı boş bırakarak bizi imtihan etmesin. minik minik yavruları görünce bizi ağlatmasın Rabbim... taedavimiz boyunca güzel düşünmeli, mutlu olmalı,tabiri caizse ev yansa umursamamalı. çünkü sonunda alacağımız hediye dünyanın en güzel şeyi... ne olur birbirimiz için dua edelimmmm. hadi herkese iyi akşamlar, yarın sabah burda hepinizi bekliyorum...

herkese günaydın sevgili arkadaşlar... durumlardaki değişiklikleri habe verirseniz seviniriz. dün eski sayfaları karıştırırken bi arkadaşın gün gün neler yaptığını ve kendinde ne gibi değişiklikler olduğunu yazdığını gördüm. paylaşımdan dolayı teşekkürler.çok hoşuma gitti gerçektenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…