Selam sibel.umarim iyi sonuclanir tedavin.Benimde bugün 9. günüm.Test günüm subat 4 de.Transfer yapildigindan beri adet agrisi gibi kasiklarimda agrii hissediyorum.3 gündürde halsizlik ve bulantim var.Bugün bulanti dahada artti.Kendimide umutlandirmak istemiyorum ama acaba diyorum.Senin durumun nasil.
kızlar ben transfer sonrası jel kullanıyorum.bu gün 3. günüm.jel hafif rengi pembe kahve arası ve kupkuru bir şekilde arada geri geliyor.kasıklarım çok rahatsız.jel kullanan arkadaşlar sizde neler var
30-01-2010 03:58
nur5555 kızlar ben transfer sonrası jel kullanıyorum.bu gün 3. günüm.jel hafif rengi pembe kahve arası ve kupkuru bir şekilde arada geri geliyor.kasıklarım çok rahatsız.jel kullanan arkadaşlar sizde neler var
laubali heyecanla okudum :)
laubali canım bende transfrden sonra bol bol kivi ydim evde sıkılmış potakal ve greyfurt suyu içtim ananasda yedim fakat çok değil...burda ananasla ilgili çok şey söleniyordu bende hemşireye sordum haftada 1 kez 1 dilim yiyin dedi ve bende öle yaptım....bilmiyorum herkes farklı şeyler sölüyor ama yinede dikkat ediinnn arkadaşlar...
slm kıslar,
ben yeniyim daha,dün başladım lucrini kullanmaya,sonra diğer iğnelerim var.
bende korku oluşmaya başladı,hiç yoktu halbuki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?