Su Değil Yağ Kaybetmek İçin Öneriler...

Basenleri duvara vurma hareketini ilk defa duyuyorum, nasıl oluyor? Günde kaç defa yapıyoruz? Sabah-akşam farkeder mi?

valla bende diyetten dolayı vücutta sarkma olmasın diye kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum işe yarar mı bilemiyorum evde her gün 2 saat kullanılırım sabah ve akşam

ay o hareketi 10defa yapmıştım bir hafta ne merdiven inebilmiş nede çıkabilmiştim acayip çalıştırıyor vücudu

şansa bak ben salatama bile pul biberi basan birisiyim :D demek bu iyimiş yoğurda bayılırım. haftada 2 gün yarım saat yürüyorum zaten ama baseni duvara vurmayı pek önermiyorum

baseni duvara vurmak nasıl oluyormus? yanlarımız kararıp mı gezicez mor mor?hasbunallah:37:

sevgili sinem90
biberli yogurdu günde kaç kez yemeliyiz? ve yogurdun miktarı ne olucak?
aç karnına tok karnına veya saati önemli mi?
ne kadar zamanda sonuc alırız_ kg vermeye etkisi var mı yoksa yalnızca göbeği mi düzleştiriyor?

basenleri duvara vurma hareketi nasıl oluyor? teşekkürler sevgiler

sevgili sinem90
biberli yogurdu günde kaç kez yemeliyiz? ve yogurdun miktarı ne olucak?
aç karnına tok karnına veya saati önemli mi?
ne kadar zamanda sonuc alırız_ kg vermeye etkisi var mı yoksa yalnızca göbeği mi düzleştiriyor?

basenleri duvara vurma hareketi nasıl oluyor? teşekkürler sevgiler

Ya bence biberi, acı olmak şartıyla, istediğin yemeğe koy ye. Burda amaç acı biberin metabolizmanı hızlandırması, şu kadar zamanda bu kadar kilo verdirir diye bir yağ vs yakıcı özelliği yok ama metabolizman görece hızlanır işte :34: Yoğurdun içine koymadaki amaç da tok tutsun diye. Ama biberi abartırsan o da acıktırır haberin olsun.

merhaba çok teşekkürler ivrin
yogurtta kalsiyum var ya göbek yağları için etkili oldugunu okumustum
bir de belki birlikte daha etkilidir
ben değişik bir biber türü duymustum amerikada, çok aşırı acı ve bazı diyetlerde limonata içine eser miktarda koyup içiyorlar
adını unuttum ondan almayı düşünüyorum

kırmızı biber ve yoğurtu tam anlayamadım cnm yaa nasıl oluyo o onuda söylesen bende deniyeyim. birde ben hergün başka harekeler yapıyodum bu sçylediğin hareketide deniyeceğim günde 15 kere ama en çok kırmızı biber ve yoğurt olayını merak ettim o nasıl oluo acaba :S

super bi paylasim,yuruyus cok onemli herksin yapacagi en kolay spor sanirim yuruyus..bende aksamlari kopeklerimle 5 km yuruyorum insallah yaza istedigimiz kiloda gireriz herkese kolay gelsin :D

Yoğurt ve pul biberi kesinlikle denicem.Bide hayali sandalyeyi :9: :9: Bize beden hocası yaptırıyodu.Kopuyo bacaklarımız gibi hissediyoduk :9:

Teşekkürler bilgiler için :71:

gerçekten arkadaşlar su değil yağ kaybetmek için
önce bolca su içmeniz gerekiyor 25 kilo ya 1 litre şeklinde yani 75 kilo ise bir kişi en az 3 litre içmeli gün içinde suyu
ama ben çok çay içiyorum diyenlere birincisi çay içerseniz su içirtmez insana ama insan bünyesi çayı değil suyu arar vücütta öncelikle suyu bulamazsa başlar kaslardan almaya çünkü kaslarımız en büyük su ve protein deposudur onlarda bittimi su kemiklerden alır yani içtiğiniz çay kola kahve pek işe yaramaz gün içinde şöyle düşünün çamaşırları suylamı yoksa çaylamı yıkasak daha temiz olur çamaşıra bile temiz suyu layik görüyoruz fakat vücudumuza layık görmüyoruz öyle değilmi

sonra sabah ilk ağzınıza ne girerse pankreas onla uyanırsa gün boyunca aynı şekilde besin maddeleri ister
isterseniz deneyin sabah kalktığınızda şeker atın direk ağzınıza bakın gün boyu tatlı bişiyler isteyecek sizden o yüzden sabah kahvaltısı insan vücüdü için gün boyunca ne isteyeceğine karar veren çok önemli bir etkendir. zayıflamak istiyorsanız önce sabah kahvaltısıyla başlayın değiştirmeye hayatınızı

ben bu kurala uydum 2 ayda 10 kilo verdim
aranızda yeniyim ama görüyorum ki gerçekten bir sürü arkadaşım var problemi olan ve bu site kurulmuş kadın dayanışması varr
bundan daha süper ne olabilir kiii

Yogurdu bütün diyetisyenler öneriyor zaten kaç kezde okumustum kilo vermeyi hızlandırdıgını özelliklede karın yaglarını erittiğini yalnız ev yogurdu olucak. Pul biberin etkiside acı oldugundan vücut ısısını yükseltiyor e buda enerji yakımına yol açıyor acı yiyememe ragmen azıcık yogurdumun içine koyarım :42: yalnız basenleri duvara vurmayı anlamadım ben yan durup duvara çat çat bacagınımı vurucaksın nasıl olucak o ya :26:

Kızlarr bu konuda yalnış bildiklerimizi ve doğruları anlatıcam size..Benim ablam fitness salonunda spor hocası yurtdışındaydı buraya geldiğinde bazı şeyler öğrendim ve size anlatmak istiyorum.
1-) Haşlanmış Patates&Yoğut:Bi arkadaşımız 1 hafta boyunca patates ve yoğurt yiyin başka hiçbişe yemeyin haftada 3-4 kilo verirsiniz dedi bunu uygulucaktım bende önce danıştım tabi ve bana asla böle bişe olamicağnı verilenin sadece su olduğunu söyledi.Günde herkes maximum 150gr yakabilrmiş.1hafta sadece simit yesende kilo verirsin dedi ama su verirsin dedi.Metebolizma sürekli aynı şeyi yemeye alışıyomuş ve artık onu depolamıyomuş.Böyle bişeler yani bu kesinlikle yalnışmış kızlar bu diyeti asla önermiyor:olmaz:
2-)Duvara vurma Hareketi:Kızlar bunu ben uyguluyorum ve basenlerin yok olduğunu sizde biliyosunuz kesinlikle etkili ama bu konuda da bişey öğrendim duvara vurdukça basen bölgemizdeki lifler parçalanıyomuş parçalandıktan sonra tekrar biraraya tutunmak için o bölgeyi sıkılaştırıyomuş.(ben yinede devam edicem vurmaya çok etkili ama):kedi:
3-)Yoğurt ve Pulbiber:Sporcuların yoğurt ve pulbiber karışımıyla yağ yaktıklarını duymuştum doğal olarak sordum ve bu doğruymuş kızlar kırmızı biberin yağ yakıcı özelliği varmış.Buna devam edebilirsin dedi faydasını görücekmişim.Öneririm kızlarzemuszemus
4-)Kızlar en azından 10dka spor yapın dedi sporsuz asla olmiycağını söyledi ki ben asla yapmayan biriyim.Bir hareket gösterdi eğer bunu yaparsak direk olarak basen ve kalça bölgesindeki yağları yaktığını söyledi.Hareket şu:Dik duruyoruz ayaklarımız omuz genişliğinde açık olacak kollarımızı karşıya uzatıp bükmeden çömelme pozisyonuna(hayali bir sandalyeye oturduğunuzu düşünün) geçiyoruz çömelirken popomuzu arkaya doğru ittiricez çünkü çömeldiğimizde dizimizin parmak uçlarımızı geçmemesi gerekiyor.Sonra nefes vererek yukarı doğru kalkıyoruz parmak ucumuza basıp kalçamızı sıkıyoruz..Kesinlikle yapmamı ÖNERDı 15 tekrar. aklinialirimsmile
5-) Yürüyüşün çok önemli olduğunu yarım saat tempolu şekilde yürümemizin çok faydalı olacağını söyledi.
6-)Bölgesel zayıflama: Bölgesel zayıflamanın koca bi yalan olduğunu vücudun heryerinden yağ yaktığımızı fakat en çok yağlı olan bölgeden vücudun daha çok yağ yaktığını söyledi.
Tam tahıllı ürünleri önerdi.Tam tahıllı ekmek yiyodum ben tebrik etti.Kahvaltı içinde Nesfit in tam tahıllı mısır gevreğini önerdi.
Kızlarrrrr öğrendiklerim bunlar.Ben çok faydasını gördüm anlattıklarımın umarım sizede yardımcı olmuşumdurkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler bilgiler için :23:

Back
X