Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili sinem90
biberli yogurdu günde kaç kez yemeliyiz? ve yogurdun miktarı ne olucak?
aç karnına tok karnına veya saati önemli mi?
ne kadar zamanda sonuc alırız_ kg vermeye etkisi var mı yoksa yalnızca göbeği mi düzleştiriyor?
basenleri duvara vurma hareketi nasıl oluyor? teşekkürler sevgiler
Kızlarr bu konuda yalnış bildiklerimizi ve doğruları anlatıcam size..Benim ablam fitness salonunda spor hocası yurtdışındaydı buraya geldiğinde bazı şeyler öğrendim ve size anlatmak istiyorum.
1-) Haşlanmış Patates&Yoğut:Bi arkadaşımız 1 hafta boyunca patates ve yoğurt yiyin başka hiçbişe yemeyin haftada 3-4 kilo verirsiniz dedi bunu uygulucaktım bende önce danıştım tabi ve bana asla böle bişe olamicağnı verilenin sadece su olduğunu söyledi.Günde herkes maximum 150gr yakabilrmiş.1hafta sadece simit yesende kilo verirsin dedi ama su verirsin dedi.Metebolizma sürekli aynı şeyi yemeye alışıyomuş ve artık onu depolamıyomuş.Böyle bişeler yani bu kesinlikle yalnışmış kızlar bu diyeti asla önermiyorlmaz:
2-)Duvara vurma Hareketi:Kızlar bunu ben uyguluyorum ve basenlerin yok olduğunu sizde biliyosunuz kesinlikle etkili ama bu konuda da bişey öğrendim duvara vurdukça basen bölgemizdeki lifler parçalanıyomuş parçalandıktan sonra tekrar biraraya tutunmak için o bölgeyi sıkılaştırıyomuş.(ben yinede devam edicem vurmaya çok etkili ama):kedi:
3-)Yoğurt ve Pulbiber:Sporcuların yoğurt ve pulbiber karışımıyla yağ yaktıklarını duymuştum doğal olarak sordum ve bu doğruymuş kızlar kırmızı biberin yağ yakıcı özelliği varmış.Buna devam edebilirsin dedi faydasını görücekmişim.Öneririm kızlarzemuszemus
4-)Kızlar en azından 10dka spor yapın dedi sporsuz asla olmiycağını söyledi ki ben asla yapmayan biriyim.Bir hareket gösterdi eğer bunu yaparsak direk olarak basen ve kalça bölgesindeki yağları yaktığını söyledi.Hareket şuik duruyoruz ayaklarımız omuz genişliğinde açık olacak kollarımızı karşıya uzatıp bükmeden çömelme pozisyonuna(hayali bir sandalyeye oturduğunuzu düşünün) geçiyoruz çömelirken popomuzu arkaya doğru ittiricez çünkü çömeldiğimizde dizimizin parmak uçlarımızı geçmemesi gerekiyor.Sonra nefes vererek yukarı doğru kalkıyoruz parmak ucumuza basıp kalçamızı sıkıyoruz..Kesinlikle yapmamı ÖNERDı 15 tekrar. aklinialirimsmile
5-) Yürüyüşün çok önemli olduğunu yarım saat tempolu şekilde yürümemizin çok faydalı olacağını söyledi.
6-)Bölgesel zayıflama: Bölgesel zayıflamanın koca bi yalan olduğunu vücudun heryerinden yağ yaktığımızı fakat en çok yağlı olan bölgeden vücudun daha çok yağ yaktığını söyledi.
Tam tahıllı ürünleri önerdi.Tam tahıllı ekmek yiyodum ben tebrik etti.Kahvaltı içinde Nesfit in tam tahıllı mısır gevreğini önerdi.
Kızlarrrrr öğrendiklerim bunlar.Ben çok faydasını gördüm anlattıklarımın umarım sizede yardımcı olmuşumdurkaydirigubbakcemile5