- 29 Ocak 2020
- 2.204
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Gözün aydın ve tabii darısı başımaBabam bana hep derdi ki böbreklerin kuruyacak sen devam et hiç su içmeama haklı.. Senin de böbreklerin kurumadan su içmeye başla ben benimkileri kurtardım
Ay çok özendim şuanBende de tam tersi ben de bunun çözümünü bulamadımuykumdan uyanıp su içerim bağımlı gibi bişeyim. 24 saat içmesem ölürüm herhalde
Ahh 200 ml bardak gözümde büyüyorBüyük bardaklar edinin. Bende en buyuk hacim 500 ml var. Bununla en az 5 kez icmeliyim diyorum. Bunun icin susamayi beklemiyorum. Çay kahve icer gibi bardagimi alip oturuyorum. Tabii bunlari aliskanlik haline getiremedim. Sadece diyetteyken buna motive olabiliyorum.
Mudonun 570 lik leri var. Uzerinde water yaziyor. Cok guzeller. Alirsaniz hevesiniz gelir benceAhh 200 ml bardak gözümde büyüyordenemeye değer ama
Zor işiniz biraz şeker karistirin öyle için bari tadı değişik olurHazır kullanıyorum zaten hatta hayat alıyordum pınara geçtim şuanondandır diye onu bile değiştirdim
Bakayım hemenMudonun 570 lik leri var. Uzerinde water yaziyor. Cok guzeller. Alirsaniz hevesiniz gelir bence
Şuan öyle yapıyorumBu ara ben de şu içmediğimi fark etmiştim sonra geçen şu soslu mısırlar var ya onlardan yedim biraz allahım nasıl içim yandı nerdeyse yarım litre su içtim bir seferde. Onu ne zaman yesem deli gibi su içiyorum alternatif olabilir. Bir de günde 2 şişe falan soda içiyorum. Seviyorsanız soda içebilirsiniz sudan daha kolay içmesi
Su hayattır 3 gün aç kalabilirim ama bi saat su içmesem bünye istiyor. Ayrıca hiç bir içecek suyun yerini tutmaz, sodaymış meyve suyuymuş olmaz. H2o olması gerekiyorAy çok özendim şuan
Şeker hastası olmayayım sonraZor işiniz biraz şeker karistirin öyle için bari tadı değişik olur
Hayır ya sakın öyle bişy yapma şeker zehirdirŞeker hastası olmayayım sonrayağmurdan kaçarken doluya tutulmayalm
Sabah başlayayım bakayım şu uygulamalardanda indireyim kafama vursun birazSu hayattır 3 gün aç kalabilirim ama bi saat su içmesem bünye istiyor. Ayrıca hiç bir içecek suyun yerini tutmaz, sodaymış meyve suyuymuş olmaz. H2o olması gerekiyorgüne su içerek başla, ben gözümü açar açmaz 2 bardak içiyorum. Bi süre sonra alışırsın. Sağlık için çok önemli.
Yok kız bir bardağa bir çay kaşık koy yeterki su tadı gelmesi nŞeker hastası olmayayım sonrayağmurdan kaçarken doluya tutulmayalm
Ay hiç sevmem onuda çok tuzlu yahuBu ara ben de şu içmediğimi fark etmiştim sonra geçen şu soslu mısırlar var ya onlardan yedim biraz allahım nasıl içim yandı nerdeyse yarım litre su içtim bir seferde. Onu ne zaman yesem deli gibi su içiyorum alternatif olabilir. Bir de günde 2 şişe falan soda içiyorum. Seviyorsanız soda içebilirsiniz sudan daha kolay içmesi
Ama bir dene bak bir şişe su içirtme garantiliAy hiç sevmem onuda çok tuzlu yahu
Ama bir dene bak bir şişe su içirtme garantili
Bende içemiyordum 1 bardak hatta içmeden uyuduğum olurdu. Kendime hedef koydum ve suyumun içine limon dilimliyorum bir iki tane de nane koyuyorum başka türlü içmek bana da işkence
İnşallah çünkü yazık hele o böbreklereİnş düzeltiriz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?