Su derdi ☹️

Bende asigim suya .Icine bazi seyker atip tadini sevmiosaniz tuketebilirsiniz.

Ayni sizin gibiyim
Hatta koskoca ramazanda orucumu acmaktan baska su icmeyerek oruc tutardim eskiden...
Hala daha icler acisi durumum ama hem gebelik hem emzirme hatrina icim bulana bulana 2 yildir iciyorum mudonun bardaklarindan 4 tane gunde

Bi de gecen bi tweet okudum
Kiza doktor böbreklerin iflas edecek su ic demis
Kiz tinlamamis
Sonra guzellik ipuclari veren bi youtuber su icin cildiniz aydinlanir demis
Kiz su icmeye baslamis

Yani motivasyon kaynaginizi degistirin
Cildim krismasin
Sivilcelerim azalsin
Odemim atilsin
Diyerek icerseniz daha motive olursunuz belki

Kardesinize esinize arkadasiniza tembihleyin ay cildin ne aydinlik falan desinler arada size

Söylediğiniz iki markanın da tadını hiç sevmiyorum ben. İki yudum alsam da yutamıyorum tatları bir garip. Belki de o yüzden içemiyorsunuzdur
Fuşka diye bi marka var
Ödüllü falan
Mineral degerli ve tadi uygunmuş icime
Ben ek gidaya ilk baslarken ogluma fuşka su alirdim
Benim gibi hidrofobik olmasin diye
Ara ara tadina baktim hafif tatli gibi geldi bana ama icime uygun bence
Belki denersiniz aklınıza bulunsun
Simdi cok guzel su iciyor oglum
Benden cok iciyor olabilir 24 aylik ama
Fuska diil tabii migrosta ne ucuz bulursak o

Suyun vücuda pek çok yararı susuz kalmanın da pek çok zararı var. Bi araştırın netten. Önceliğiniz sağlığınız olsun. Benim mesela akşam 5 6 gibi başım ağrıyorsa aklıma hemen bugün su içmedim az içtin diye gelir 2 bardak su içerim susuzluk bas ağrısı yapıyor. 1 2 bardakla günü bitirmedim hic 1 2 bardak su daha kahvaltıda bitmiş oluyor.
Suyun içine biraz portakal suyu ekleyin. O şekilde deneyin. Her gece yatmadan 1 bardak su içip yatin susamış olmasaniz bile. Sabahları da 1 bardak kahvaltı sonrası icmeey çalışın. Ictikce belki alisirisniz su içmeye
Tansiyon sindirim sorunları kuru cilt isteksiz enerjisiz olma vs su içmeyince ortaya çıkan şeyler.

eger aklınıza gelmıyorsa 2 saatde bır telefonun alarmı calsın kalkıp su ıcın gun ıcınde ıcmenız gereken suyu ıcmıs olursunuz :)
tadını begenmıyorsanız cam surahının ıcıne cesıtlı seyler yapabılırsınız
mesela 2 lıtre suya 1 cubuk tarcın 1 karanfıl 1 dılım lımon
veya
1-2 yaprak nane 1-2 dılım salatalık-1 dılım lımon
veya
1 dılım elma 1 dılım lımon

bunlarla cesıtlendırebılırsınız
gunde 3 lıtre yazın 4 lıtre belkı daha fazla su ıcıyorum su ıcmezsem duser bayılırım sanırım
benım dırekt yarım lıtrelık buyuk bardaklarım var uyanır uyanmaz ılk ıs o bardaga yarım lımon sıkıp ıcmek ve o bardakla su ıcıyorum gun ıcınde :)
daha kolay oluyor onla bı dıkıste :)

su olarakta arıtma cıhazımız var evde onu tuketıyoruz

ahh maalesef cay, meyve suyu, ayran falan suyun yerıne gecmıyor ... hatta tam aksıne mesela 1 kahve ıctıysenız onun yerıne de 1 bardak su ıcmenız gerek ...kahvelerın yanına o yuzden su gelır , kahve ödem atar vucut susuz kalmasın dıye :) suyun yerı ayrı su harıcı gunde 2 lıtre sıvı da tuketsek yıne de mutlaka en az 2 lıtre su ıcmelıyız

Bende önceden böyleydim. Limon damlatarak azıcık içmeye başladım. Böyle böyle alıştım. Şimdi limon damlatmadan içebiliyorum.

Saat başı yarım bardak içmeyi deneyin.
Bir de maden suyu seviyorsanız sade olanından günde iki kere içebilirsiniz.
İdrar yolu enfeksiyonu için de günde bir çorba kaşığı kadar yaban mersini kurusu yerseniz baya faydası olur.
Zararlı birşey değil en azından deneyin derim.

Aha o maden suyu içen benim. Asitli içecek ya da ice Tea falan içmediğim için günde 2 tane sade maden suyuna dadandım bir süre sonra insanın genzini yakan o his zevk bile veriyor

Yudum yudum içseniz?
Bir bardağı kafaya dikmek mide bulandırabilir, hele de alışkın olmayan biri için. Yanınızda sürekli su bardağı olsun. İçinde limon nane karanfil tarçın salatalık falan da olabilir.

Ben su içmeyi severim çok. Ama yaz kış soğuk içiyorum yoksa içmem. Evde bile yanımda sürekli bardak vardır. Bir yudum. Birazdan bir yudum daha.

Suyun markasını değiştirin az içerdim bende marka değiştirdm şuan birazckkkndha çok içiyorummm ve önünzde hep bir bardakndursun içmesende dursun gözüne batacak içeceksin Susuz 3 gün durayım çikolatasız Allahım 1 gün bırakma beni

Ben de aynısını ofiste yapıyordum

Sonra hamile ikram diyetisyene gittim günde 3 litreye yakın içiyorum dedim

Neden dedi içiliyor dedim kadın şok oldu

İşten sıkıldıkça içiyorduk biz ofistekilerle

Ben çok çay da içerim sonra sürekli tuvalet

Yasak mıymış hamileyken o kadar su içmek?

Bende kışın çok içemezdim. Ama hiç değil tabi yemek yerken sonrasında içerim hep. Şimdi şişeden içiyorum daha çok içesim geliyor öyle tavsiye ederim. Bir de içtiğim suyu uygulamadan takip ediyorum en kötü 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum falan.

Limon dilimleri atabilirsiniz suyunuzun içine. Benim annemde sizin gibi içemez suyu zorla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…