- 29 Ocak 2020
- 2.204
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Vallahi artık enfeksiyondan ödemdende bıktımİnşallah çünkü yazık hele o böbreklere
Söylediğiniz iki markanın da tadını hiç sevmiyorum ben. İki yudum alsam da yutamıyorum tatları bir garip. Belki de o yüzden içemiyorsunuzdurHazır kullanıyorum zaten hatta hayat alıyordum pınara geçtim şuanondandır diye onu bile değiştirdim
Bende asigim suya .Icine bazi seyker atip tadini sevmiosaniz tuketebilirsiniz.Merhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Karatay diyeti yapıyorum ben.Zayıflama da hangi yöntemi deniyorsunz
Fuşka diye bi marka varSöylediğiniz iki markanın da tadını hiç sevmiyorum ben. İki yudum alsam da yutamıyorum tatları bir garip. Belki de o yüzden içemiyorsunuzdur
ahh maalesef cay, meyve suyu, ayran falan suyun yerıne gecmıyor ... hatta tam aksıne mesela 1 kahve ıctıysenız onun yerıne de 1 bardak su ıcmenız gerek ...kahvelerın yanına o yuzden su gelır , kahve ödem atar vucut susuz kalmasın dıye :) suyun yerı ayrı su harıcı gunde 2 lıtre sıvı da tuketsek yıne de mutlaka en az 2 lıtre su ıcmelıyızÇay meyve suyu ayran gibi şeylerle sıvı ihtiyacınız birazını karşılayabilirsiniz. Ya da bir litrelik su şişesini yanınızda tutun az az yudum yudum için. Su hayattır. Allah korusun böbrekleriniz zarar görebilir. Yetişkin bir birey günde en az 2 lt su içmeli. Çok güzel su şişeleri var belki heveslendirir ( ben seviyorum o yüzden dedim simli şişeler falan) bu
Aha o maden suyu içen benim. Asitli içecek ya da ice Tea falan içmediğim için günde 2 tane sade maden suyuna dadandımSaat başı yarım bardak içmeyi deneyin.
Bir de maden suyu seviyorsanız sade olanından günde iki kere içebilirsiniz.
İdrar yolu enfeksiyonu için de günde bir çorba kaşığı kadar yaban mersini kurusu yerseniz baya faydası olur.
Zararlı birşey değil en azından deneyin derim.
Büyük bardaklar edinin. Bende en buyuk hacim 500 ml var. Bununla en az 5 kez icmeliyim diyorum. Bunun icin susamayi beklemiyorum. Çay kahve icer gibi bardagimi alip oturuyorum. Tabii bunlari aliskanlik haline getiremedim. Sadece diyetteyken buna motive olabiliyorum.
Yasak mıymış hamileyken o kadar su içmek?Ben de aynısını ofiste yapıyordum
Sonra hamile ikram diyetisyene gittim günde 3 litreye yakın içiyorum dedim
Neden dedi içiliyor dedim kadın şok oldu
İşten sıkıldıkça içiyorduk biz ofistekilerle
Ben çok çay da içerim sonra sürekli tuvalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?