Su derdi ☹️

Ben de aynı dertten muzdaripim. Neyse ki gece ağzım kuruyor,kalkıp üç bardak su içip geri yatıyorum. Bütün gün mideme gören belki de sadece o

Bende sizin gibiydim su içme programi kurmuştum her saat başı alarm çalışıyordu öyle öyle alıştım

Çay meyve suyu diüretiktir, yani vücudunuzda bulunan suyu da attırır. Ayranı da bir güzel tuzlarsanız içindeki su hiç bir işe yaramaz. Hiçbir içecek suyun yerini almaz.

Birden bir bardak dolusu içmeyin, kısa aralıklarla yudum yudum için vey suya aroma verecek bir iki yaprak nane ve bir dilim limon ekleyin içimi daha rahat olacaktır.

Benim de çok su içme derdim var şişeyle gezin yudum yudum için limon sıkın içine vs alışırsınız

Bende öyleydim renkli su şişelerinden aldım doldurup gözümün önüne koydum.başta günde 1 tane bitecek dedim sonra 2 tane.15 gün zorlandım şimdi 2 saat su içmesem içim yanıyor (başlarda suyun içine nane,limon,salatalık ne seviyorsam ekledim puan portakal limon güzel olur)

Tavsiyem yanınızda sürekli bir şişe bulundurmanız. Ben ne kadar içtiğimi farkedemiyorum diye 1.5 lt sulardan aldım. Iş yerinde de sisemi 1 lt olarak dolduruyorum. Mesai saatlerinde gelip gittikçe o suyu bitiriyorum. Evde de 1. 5 litrelik suyu içmeye çalışıyorum.
Ben de sizin gibiyim ama kendimi alıştırdım. Kilo probleminiz yoksa sizi susatacak şeyler yiyebilirsiniz. Çikolata beni aşırı susatir mesela.

Aha o maden suyu içen benim. Asitli içecek ya da ice Tea falan içmediğim için günde 2 tane sade maden suyuna dadandım bir süre sonra insanın genzini yakan o his zevk bile veriyor
Ben de çok su icemiyorum.
İki maden suyu en azından 400 ml yapıyor.
Mineralleri de var en azından. :)

BEN de öyleydim hatta çocukluğumdan beri kronik benim enfeksiyonum doktorlar hiçbir şey bulamadılar ama sebebi gerçekten suymuş ben de hiç içemezdim su çareyi şöyle buldum bir tane yarım litrelik suluk aldım ve bir su takip programı indirdim telefonuma sabah kalkar kalkmaz içmeye başladım ki sabahları hiç içemezdim midem bulanırdı ama emin ol bir alışma süresi var ilk hafta zorlanıyorsun sonra bedenin o su miktarına alıştıkça daha çok istiyor 2 bardak suyu zor içen ben artık günde 3 litreye yakın içiyorum ve sürekli susuyorum artık dene bence çünkü enfeksiyon çekilecek dert değil şu an enfeksiyonum kesildi

Aliskanlik yapmaniz lazim, ben de de oluyordu artik olmuyor. Ben sabah ac karnina bile su iciyorum artik. Gun icerisinde de iciyorum, kararli olunca oluyor.

Aynen bende indirdim 1.5 lt tüketiyorum 2 gündür bakalım devam eder inş

içine limon salatalık vs at.gözünün önünde olsun

Pipetli güzel bir suluk yada güzel bir su sisesi alıp kendinizi motive edebilirsiniz. Bir de suyun icine bir kaç dilim sevdiğiniz meyvelerden doğrayıp aromalı su icebilirsiniz

Ben de böyleyim. Geçen sene bir idrar yolu enfeksiyonu oldum. Allahım allah düşmanıma vermesin. Susuz kalınca direk başlıyordu ağrı yanma, çişe gitme isteği. Sırf onun korkusundan lıkır lıkır içerdim. Geçti şimdi yine aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…