Su derdi ☹️

Bı litrelik cam şişe aldım. Gece yatarken bile yanıma alıyorum. Ben bu şekilde içmeye basladim

Benim de suyla hiç aram yoktu.
sürekli sıvı şeyler tükettim.
meyve suları,kahve,çorba gibi aklınıza ne gelirse.
şuan su içiyorum :))
Çünkü bir şekilde sıvı ihtiyacı duyuyorum artık.
Miğdenizi sıvıya alıştırın.
sonra isteyecek :))

bu benim için de bir sorun. hayatım boyunca su içmeme ile savaştım ve hiç su içebilen bir insan olmadım. geçen sene miydi neydi yazın yapabiliyordum mesela, sevdiğim şişeye doldurup hafif soğuk şekilde içiyordum. sonra bıraktım. şu anda da 4 gün içmesem aramam yani. gün içinde çay, kahve vs tüketiyorum ama suyun yerini de tutmaz yani. neyse, madem bu konuyu gördüm o zaman ben yarın güzel bir şişe alayım da ona doldurup içeyim. alışma süreçlerinden hiç geçemiyorum belki artık geçerim.

Bende aynı dertten muzdaribim hatta su içince midem bulanıyor. Tek içebildiğim yaz kış soğuk su

Cok sasirdim bende de tam tersi yemek mi su mu diye sorsalar hic tereddüt etmeden su derim ben çorba bile icerken bile birkac kasıktan sonra su içiyorum susuz asla sokaga cikmam otobüse de su almadan binmem. Aklima bir fikir geldi Belki ise yarar isterseniz deneyin. Eger imkaniniz varsa yarim saat 1 saat boyunca istediğiniz saatte tabi gun icinde hafif kosu yapın yani kkosubandi fakan varsa cok iyi olur spor salonlari acik mi bilmiyorim aciksa yazilin devamli kosun yorulun bakin bakalim nasil susayacaksiniz :))) kana kana icersiniz valla boyle boyle aliskanlik gelir bir de ben sekersiz falim damla sakizli sakiz cok çiğniyorum o sakizin bağımlısıyım hergun agzimca ona susatmaz demisler ama yalan ben cigneyince susuyorum hemen su içiyorum. Yani bunlar bende cok susatti devamli siz de aynı olur mu bilemem herkesin bunyesi farklidir elbet ama denemenizi tavsiye ederim tabi ama bunlardan ote en garanti saglikli yontem dr. Gitmek olur ama siz zaten bunun bunun bilincindesinizdir ondan söyleme geregi duymadım.

Bir şişeniz olsun bardak hesabıyla zor
Mesela bu şişeyi bugün 2 kez doldurup içeceğim diye kendinize ödev verin
Hergün içine başka bsy atın, birgün nane limon
Birgün yeşil elma vs
Su içmek çok önemli böbrekleriniz iflas etmeden çözmeniz şart

Bende asla içmedim hatta 1 haftada en fazla 1 litredirmiçtiğim senin gibi böbrek iltihabı ve taş oluşturuyor Du artık vücut, şuan bardağı dolduruyorum şişeyi dolduruyorum yanıma koyuyorum ve kendime diyorum ki bunlar bitecek gözüm çarpıyor alıp içiyorum içerkenden bardağı yudumlamıyorım tek nefeste içiyorum yoksa bir daha o bardağı eşime almam biliyorum bardak boşalır boşalmaz hemen dolduruyorum ve günde enaz 3 litre bu şekilde bitiyor bazen şişeme limon sıkıyorum daha çok içiyorum öyle olunca dene istersen

Su içme takibi için uygulamalar var. Deneyebilirsiniz. Ben bir ara kullandım. Belli bir saat aralığı seçiyorsunuz. Alarm çalıyor. Alarm çalınca kalkıp icmelisiniz Ben 1.5 saat ayarlamıştım. 1.5 saatte bir alarm çalıyordu

Çok mu çay içiyorsunuz?

Bende hatırlıyorum içmek dert şuan hayatın 0.75 ölçülü şişesi var ondan aldım markette denk geldi baya begendm milimi milimine cetvel yapmışlar bide suluk gibi 2 tane içiyorum günlük

Ben 1.5da kalıyorum daha fazla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…