- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Bı litrelik cam şişe aldım. Gece yatarken bile yanıma alıyorum. Ben bu şekilde içmeye basladimMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
21 miIlk baslarda biraz tuzlu ye ve hergun en az 1.5 litre su al yanina 21 gun devam et alisiyorsunz
Evet 21 gun kurali cok onemli alisirsin
3 gün bitti bakalım diren ponçik suEvet 21 gun kurali cok onemli alisirsin
Bende icemiyorum ama zorlamaya devam ediyorum3 gün bitti bakalım diren ponçik su
Kendinize şart koyun şişeyle için bir süre yaninizda gezdirin hep alisirsiniz zamanla..Simli şişe aklımı çelmedi değil şuanteşekkür ederim deneyeceğim
Bende asla içmedim hatta 1 haftada en fazla 1 litredirmiçtiğim senin gibi böbrek iltihabı ve taş oluşturuyor Du artık vücut, şuan bardağı dolduruyorum şişeyi dolduruyorum yanıma koyuyorum ve kendime diyorum ki bunlar bitecek gözüm çarpıyor alıp içiyorum içerkenden bardağı yudumlamıyorım tek nefeste içiyorum yoksa bir daha o bardağı eşime almam biliyorum bardak boşalır boşalmaz hemen dolduruyorum ve günde enaz 3 litre bu şekilde bitiyor bazen şişeme limon sıkıyorum daha çok içiyorum öyle olunca dene istersenMerhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok mu çay içiyorsunuz?Merhaba kızlar benim derdim su içememek... Bu sebepten böbrek, idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık ama o kadar acıya ağrıya rağmen yine günde 2 3 bardaktan fazla içemiyorum. 3 gün içmesem aramam o dereceyim yani, içerkende canım hiç istemiyor resmen bardak gözümde büyüyor bitene kadar benim gibi olup çözüm bulan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır sevmem pekÇok mu çay içiyorsunuz?
Bende hatırlıyorum içmek dertSu içme takibi için uygulamalar var. Deneyebilirsiniz. Ben bir ara kullandım. Belli bir saat aralığı seçiyorsunuz. Alarm çalıyor. Alarm çalınca kalkıp icmelisinizBen 1.5 saat ayarlamıştım. 1.5 saatte bir alarm çalıyordu
Ben 1.5da kalıyorum daha fazla olmuyorBende asla içmedim hatta 1 haftada en fazla 1 litredirmiçtiğim senin gibi böbrek iltihabı ve taş oluşturuyor Du artık vücut, şuan bardağı dolduruyorum şişeyi dolduruyorum yanıma koyuyorum ve kendime diyorum ki bunlar bitecek gözüm çarpıyor alıp içiyorum içerkenden bardağı yudumlamıyorım tek nefeste içiyorum yoksa bir daha o bardağı eşime almam biliyorum bardak boşalır boşalmaz hemen dolduruyorum ve günde enaz 3 litre bu şekilde bitiyor bazen şişeme limon sıkıyorum daha çok içiyorum öyle olunca dene istersen
Suyun yerini birşey almış olmalı. Kola, kahve?Hayır sevmem pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?