- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.931
- 598
- Konu Sahibi meleknurdogan
Yok. Ben soylemeniz gereken seyi yazdim.İstemiyorum vermek kim ister bana odeyemezler asla bir daha biliyorum..
Kizim bize borc verirmisin.
Hayir.
Bu kadar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Ben soylemeniz gereken seyi yazdim.İstemiyorum vermek kim ister bana odeyemezler asla bir daha biliyorum..
Hiç de öyle bir zorunluluğun yok. Sen zaten vermişsin düğünden sonra daha ne kadar vereceksin? Sen deki anne eşim saklamam için verdi. Araba falan almayı düşünüyoruz. Şimdi verirsem eşimle aramız kötü olur de. Yada kv de de istedi eşim kızdı verme dedi diye yer yap. Belki anlar.Sana şu kadar masraf yaptık okuttum şu kadar verdk diyorlar hep ben de kendime göre verdim ama.bir olur iki olur hep mi vericem bunun diyetini hayatımın sonuna kadar ödemek.zorunda miyim
Kimsenin vereceğini sanmiyorum,eşimin annesi parası olduğu halde oğluna çıkarıp bı yüz TL bile vermedi,eşim yüzüne sormuş maaşı ne yapacan diye kıyafet alacakmış hanfendi,benimkiler zaten vermez.bende su paralarimi alıyım kimseye borç vermeyeceğim herkes kendine baksın bıktım çünkü iyilik haram insanlaraOnlarda olsa sen istesen verirler miydi
Milletin lafına bakmayın enson borç verdim aileme sonra eşimin tarafından iki kişi istedi veremem dedim eşim kavga etti vermedim diye ben zaten aileme verdiğim için pişmanım,banada kendi ailem dahil herkes paragöz diyor o kadar destek olduğum halde ben o paraları disimden tirnagimdan çocuğundan kisiyorum yedirmem artık akillandim,milleti duyma parayi versen de vermesende kötüsün millet seni kullandığı kadar sever ,sizi çok iyi anlıyorum veremem deyin malesef deyin kapatın telefonu yada görüşmeyin bidaha uzak durun zarar veren insanlardan gorusseniz bile para işine girmeyinSigara içmiyorum aylık kıyafet ,kuaför,bir dünya masrafim yokken disimden tirnagimdan biriktirdikelrimn .. bu masraflara her ay yapan insanlar tarafından benim.paramin istenmesi enayi yerine koymak ... Başka bir şey degill..
Kaç kez sigarayı bırakın dedim ayda 1 bucuga yakın sadece. Sigara masrafları var dünya azarı işittim...
Düzenli botoxunu saçını başını yaptiran ,en pahalisini alan , en lüks yaşamaya çalışan teyzem.de istedi geçen sene vermedim diye dünya lafı işittim..
Bana değil.baskalarindan aldıklarıni da vermediklerine defalarca şahit oldum ...
Borç vermem.demek üstüne su içmem demek..
Melek.tutumlu melek işini bilir ..
Taş koku yiyormusum.para gidecek.diye bir kaşık yemek.pisiriyormusum..
Pazara gitmezmisim...
On senelik kıyafetleri giyermisim.. toplumda oturup arkamdan bunları konuşurlar vemrmeyince ...
Demi verirken senden iyisi olmaz bir kez yok dersin yerden yere vururlar ..Milletin lafına bakmayın enson borç verdim aileme sonra eşimin tarafından iki kişi istedi veremem dedim eşim kavga etti vermedim diye ben zaten aileme verdiğim için pişmanım,banada kendi ailem dahil herkes paragöz diyor o kadar destek olduğum halde ben o paraları disimden tirnagimdan çocuğundan kisiyorum yedirmem artık akillandim,milleti duyma parayi versen de vermesende kötüsün millet seni kullandığı kadar sever ,sizi çok iyi anlıyorum veremem deyin malesef deyin kapatın telefonu yada görüşmeyin bidaha uzak durun zarar veren insanlardan gorusseniz bile para işine girmeyin
Verip de kötü olmak sonradan çok kötü iste.. benim de verrmeyeceegimi tahmin ediyorlar az buçuk benle mesafeliler birkaç gündür telefonda saçma sapan ufacık başka bir sebepten bağırıp çağırıp yuzume kapatabiliyorlar telefonu .. bir neden yok..Kimsenin vereceğini sanmiyorum,eşimin annesi parası olduğu halde oğluna çıkarıp bı yüz TL bile vermedi,eşim yüzüne sormuş maaşı ne yapacan diye kıyafet alacakmış hanfendi,benimkiler zaten vermez.bende su paralarimi alıyım kimseye borç vermeyeceğim herkes kendine baksın bıktım çünkü iyilik haram insanlara
Bunların hepsinin olacağını biliyorlar onlar benim yaşayacağım maduriyete yada benim sorumluluklarına bakmazlar işlerinin olduğuna bakarlar .. ayda 100-200 veriyorlar harçlık çocuğuma geldiklerinde vermeyin bana da kıyıya koseyee para atın biriktirin diyor.bes kuruş birikimleri yok kenara koseyee asla koymazlar yerler bugün kazanıp bugün yerler o zaman da sana harçlık veiryoruz nasıl koyalım diyorlar ayda evlerine nerdeyse 7-8 bin civarı para giriyor yettiremoyorlar başkalarından istiyorlarHiç de öyle bir zorunluluğun yok. Sen zaten vermişsin düğünden sonra daha ne kadar vereceksin? Sen deki anne eşim saklamam için verdi. Araba falan almayı düşünüyoruz. Şimdi verirsem eşimle aramız kötü olur de. Yada kv de de istedi eşim kızdı verme dedi diye yer yap. Belki anlar.
Her an acil bir durum olabilir kim olursa olsun. Kıyıda köşede bir insanın üç,beş parası olmalı ben anlamıyorum .. millet asgari ücretle ev gecindiiryor baİlarina 10 bin yetmiyorİnsanın başına herşey gelir coronadan dolayı devlet dükkanı kapattırdı eşim iki ay calisamadi cepten yedik kim para verecekti bize, Allah tan kenarda biriktirdik onunla atlattık.
Allah yardımcınız olsun. İşiniz zorBunların hepsinin olacağını biliyorlar onlar benim yaşayacağım maduriyete yada benim sorumluluklarına bakmazlar işlerinin olduğuna bakarlar .. ayda 100-200 veriyorlar harçlık çocuğuma geldiklerinde vermeyin bana da kıyıya koseyee para atın biriktirin diyor.bes kuruş birikimleri yok kenara koseyee asla koymazlar yerler bugün kazanıp bugün yerler o zaman da sana harçlık veiryoruz nasıl koyalım diyorlar ayda evlerine nerdeyse 7-8 bin civarı para giriyor yettiremoyorlar başkalarından istiyorlar