aslında biz imzalamamak için çok direttik ama evi tutamazsınız dedi düğüne de az kalmıştı işte imzalamak zorunda kaldık zaten sadece benim değil şu an tüm kiracılarının seneti var ama benim binam problemli olunca kabak benim başıma patladıKeşke senet inzalamasaydınız. Zaten saçma ve gereksiz. Evini düşünüyorsa depoziti boşuna mı alıyorlar. Bence avukata danışın.
Ben emlak sektöründe çalıştım uzun süre.aslında biz imzalamamak için çok direttik ama evi tutamazsınız dedi düğüne de az kalmıştı işte imzalamak zorunda kaldık zaten sadece benim değil şu an tüm kiracılarının seneti var ama benim binam problemli olunca kabak benim başıma patladı
hayır yok maalesef kira sözleşmesinde senetin s si geçmiyor :/Ben emlak sektöründe çalıştım uzun süre.
Senet yapmak istese bile ev sahibi, kontrata tüm bilgileriyle ekliyorduk senetleri. Sizin böyle bir durumunuz var mı?
Bi şekilde ispatlarsınız ama bu durum sizi biraz uğraştıracak gibi. Ben sektörden ayrıldıktan sonra kiracıların lehine bir kaç madde daha eklenmişti. Ama şuan son durum nedir bilemiyorum. Siz en iyisi avukata danışın vakit kaybetmedenhayır yok maalesef kira sözleşmesinde senetin s si geçmiyor :/
Ama aynı gün imzalanan şeyi ben kanıtlayamaz mıyım mahkemede senet için bana bişey satmadı borç almadım etmedim
Sonuç olarak tam 1 yıllık kira bedeline denk geliyor ve ben kiralarımı düzenli ödedim
evet baya uğraştıracak gibi duruyor. yarın bi avukata danışıcam ama çok takıldı kafama sinirlerim bozuldu o yüzden buraya sorayım dedim. benim sinirimi onların üslubuda sinir ediyor uzatmayın etmeyin ödeyeceksiniz demeleri alttan alta tehditleri falan.Bi şekilde ispatlarsınız ama bu durum sizi biraz uğraştıracak gibi. Ben sektörden ayrıldıktan sonra kiracıların lehine bir kaç madde daha eklenmişti. Ama şuan son durum nedir bilemiyorum. Siz en iyisi avukata danışın vakit kaybetmeden
7200 tlSenet borcu ne kadar peki?
tamamen bizim hatamız zaten olay ama şehir dışında ev bulmak çok çok zor 2-3 günlük bi zaman diliminde ev tutmamız gerekti ve senet imzalamazsanız tutamazsınız dendi mecbur hissettik.Kendi kendinizi yakmışsınız. İnşallah bir yol bulur da o faturayı ödemezsiniz. Hem de sizinle alakasız birşey yani. Acele ettiniz anlıyorum ben de bir ay içinde tüm düğün hazırlıklarını tamamlamıştım koşturmacayı bilirim ama şans mı desem demekki insanın aklı karışabiliyor bazen.
Bu arada gerçekten zararlı çıkmanıza üzüldüm fakat bide para çıkacaksa çıkıyor. Biz ne saçma paralar ödedik kah benim saflıklarımdan, kah kocanın saflıklarından. İnsan iyi akıllanıyor ama iş işten geçiyor. Savaşın o parayı vermemek için şayet yinede ödemek zorunda kalırsanız çok da üzülmeyin derim. Sayar söver rahatlarsınız. Bir süre sonra acıtmıyor, tecrübeyle sabit :)tamamen bizim hatamız zaten olay ama şehir dışında ev bulmak çok çok zor 2-3 günlük bi zaman diliminde ev tutmamız gerekti ve senet imzalamazsanız tutamazsınız dendi mecbur hissettik.
inşallah bi çözüme kavuşur yoksa çok üzülücem paradan çok kendime yapılan haksızlığa :/
tamamen bizim hatamız zaten olay ama şehir dışında ev bulmak çok çok zor 2-3 günlük bi zaman diliminde ev tutmamız gerekti ve senet imzalamazsanız tutamazsınız dendi mecbur hissettik.
inşallah bi çözüme kavuşur yoksa çok üzülücem paradan çok kendime yapılan haksızlığa :/
benim babam esnaf olduğu için kendi ailemden de bilirim ne saçma yerlere ne paralar gidiyor bir süre sonra hatırlamıyorsun bile.. ben 1000 tlyle fakir olmam onlarda zengin olamaz.. ki fazlasıyla zenginler zaten ama benim taktığım gerçekten hakkımın yenmesi eve girerken su sayacına bakmamızın yazmamızın hiç bi önemi kalmadı bi anda hayırlısı artık.Bu arada gerçekten zararlı çıkmanıza üzüldüm fakat bide para çıkacaksa çıkıyor. Biz ne saçma paralar ödedik kah benim saflıklarımdan, kah kocanın saflıklarından. İnsan iyi akıllanıyor ama iş işten geçiyor. Savaşın o parayı vermemek için şayet yinede ödemek zorunda kalırsanız çok da üzülmeyin derim. Sayar söver rahatlarsınız. Bir süre sonra acıtmıyor, tecrübeyle sabit :)
işte buda tecrübesizlikten :) hayatımda ilk kez kirada oturuyorum diyebilirim bilmezdim böyle şeyleri ve insanların bu kadar aç gözlü olmalarına aklım almıyor nedense.Senetle kiraya veren çok kişi var.
Ama sizin hatanız tek senet imzalamak olmuş . 12 tane olsaydı heray ödediğinizi alırdınız. Şindi de sıkıntı olmazdı
Tam emin değilim ama sizinde faturalardan dava açma hakkınız olabilir.
İskan olup normal elektrik su olsaydı ödeyeceğimiz tutar ... tl bu durumda ... tl ödedik zararımız 2bin gibi
Cezayı ödeyip kirayıda ödeyip seneti alıp dava açabilirsiniz belki
@Jessey doğru bilgi verir
Aynen haklısın hayırlısı olsun hakkınızda.benim babam esnaf olduğu için kendi ailemden de bilirim ne saçma yerlere ne paralar gidiyor bir süre sonra hatırlamıyorsun bile.. ben 1000 tlyle fakir olmam onlarda zengin olamaz.. ki fazlasıyla zenginler zaten ama benim taktığım gerçekten hakkımın yenmesi eve girerken su sayacına bakmamızın yazmamızın hiç bi önemi kalmadı bi anda hayırlısı artık.
işte buda tecrübesizlikten :) hayatımda ilk kez kirada oturuyorum diyebilirim bilmezdim böyle şeyleri ve insanların bu kadar aç gözlü olmalarına aklım almıyor nedense.
iskan olsaydı 160-170 tl gibi bi ücret ödeyecektik sanırım iskansız 250 tl gibi bi rakam çıkıyor ama onlar 1250 tl istiyor.
bu arada etikette çıkmamış arkadaş nedense
ben yarın bi avukat bulabilirsem danışıcam ama 2-3 arkadaşıma sordum net olmamakla birlikte icraya gider dediler çok üzüldümburdayım
ben bu konularda pek pratik bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek istemem
başka avukat arkadaş varsa o bilgi verse daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?