Uyaniklik yapmis aslinda senet bana ait degil diye isin icinden cikmak kolay ama ugrastirir.Imzalarken seneti ne karsiliginda geri verecekti size.
Avukata danisin odemeyinde suyu adamada elden vermeyin su elektrik kira gibi paralari.
Iskansiz evde oturulabiliyordan ziyade iskansiz evler santiye diye geciyor ve mesela su faturasi iskanli evlerden daha fazla geliyor santiye olarak gorundugu icin.
Bence de bir danisin.
depozitomuz var ama onu d bankadan kira hesabına depozito adı altında yatırdım ordn bişey çıkartamaz.
ödemezsek dairenin suyunu kesecekler 4 ay susuz nasıl yaşarım
iyi de senet bile yapsan evden memnun kalmayınca ayrılamıyormusun 2 3 ay ıcınde ne alaka
ısterse versın mahkemeye
kı bence mahkeme avukat vs ugrasmaz
detayları bılmıyorum bu işin ama bence bi halt yapamaz
iskanı olmayan bi ev kiraya verilebiliyor mu onu araştırın belki ordan kurtarırsınız mutlaka avukatla görüşün bi çıkar yol buluyorlar mutlaka, kiracının da hakları var seneti var diye her şeyi yapamaz o size göz dağı veriyor ayrılabiliyorsunuz tabi ki beğenmedim suyu yok asansörü yok zili yok bir sürü şey eksik bence siz haklı bile çıkarsınız
Peki sordunuz mu ? Kira geliri için vergi ödüyor mu ev sahibiniz ?
Dekontunuza kira ödemesi yazın mutlaka ödemeyi yaparken ki Vergi dairesine bankaca bildirilebilsin...
Elden ödeme yapmayı da sakın kabul etmeyin...
iyi de senet bile yapsan evden memnun kalmayınca ayrılamıyormusun 2 3 ay ıcınde ne alaka
ısterse versın mahkemeye
kı bence mahkeme avukat vs ugrasmaz
detayları bılmıyorum bu işin ama bence bi halt yapamaz
iskanı olmayan bi ev kiraya verilebiliyor mu onu araştırın belki ordan kurtarırsınız mutlaka avukatla görüşün bi çıkar yol buluyorlar mutlaka, kiracının da hakları var seneti var diye her şeyi yapamaz o size göz dağı veriyor ayrılabiliyorsunuz tabi ki beğenmedim suyu yok asansörü yok zili yok bir sürü şey eksik bence siz haklı bile çıkarsınız
Peki sordunuz mu ? Kira geliri için vergi ödüyor mu ev sahibiniz ?
Dekontunuza kira ödemesi yazın mutlaka ödemeyi yaparken ki Vergi dairesine bankaca bildirilebilsin...
Elden ödeme yapmayı da sakın kabul etmeyin...
o seneti almak icin kac kira daha vereceksiniz. kac ay kaldi? ve senetin kirayla alakali oldugunu ispatlayan bi belgeniz warmi? adam bu kirayla ilgili degil diyebilir mi bigun o acidan soruyrm
o seneti almak icin kac kira daha vereceksiniz. kac ay kaldi? ve senetin kirayla alakali oldugunu ispatlayan bi belgeniz warmi? adam bu kirayla ilgili degil diyebilir mi bigun o acidan soruyrm
tamam. ev sahibine hatirlatin 2 ay sonra seneti alacginizi. evet o hukukta bi kanaat olusturr ayni gun olmasi. bu da size ders olsun hoc bi sekilde bu senet isine girmeyin bir daha.