- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inş saglıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsunsen dogurmadan bizler burda dogurcaz galiba
hahahah bilinçaltı işteValla yaaaa bi de dün hayatımda ilk defa doğumhane gördüm ben neredeyim ne işim var burada dedim kendi kendime ya bi ürperti geldiebeler falan sanki rüya gibiydi
of bnde 39+3 her wc ye gidisimde bi unut ama sonra fosss. dun bnmde sancilarim oldu ama duzensiz iste40. Haftamizdan günaydın millet. Bugün çok şükür farklı bişey oldu gibi gibi. Normalde akintim olur benim sarı ya da beyaz. Bu sabah uyandım dönüp kalkayım derken gaz sıkışması gibi bişey oldu döndüğüm an geçti bi de wc gittim az evvel bi baktım çok afedersiniz çamaşırımın on kısmında mandalina büyüklüğünde ıslaklık vardi renksiz. Ne diyorsunuz su mudur bu ? Ama çamaşırın o bölge için ayrılan çıkıntılı kısımda değil üst yani on kısımlarda vardı yuvarlak şekilde
Maşallah minnoşa bende beklıyorum ama sancım gunde 2 3 kere oluyor az doktor 10 şubata kadar gelmesi gerekiyor dedı salı tekrar gıdecegım bakalım ne dıyecek herkes sezeryanla aldır dıyor ablamlar sehir dışında onlarda gün al persembe doğsun dıyor ben normal doğumu beklemek ıstıyorum ama cevredekıler yok kakasını yer oksıjensız kalır aldır sen dıyor ınsanın morelını bozuyor adet tarıhıme göre 17 subat Doğum ama ultrasonda 1 hafta önden gıdıyor oglum o yüzden doktor 10 subat dedı cok heyecanlanıyom uyuyamıyom artık sağlıklı bır sekılde alsak bebişlerimizi kucagımıza hayırlı haberlerını beklıyorumGünaydın arkadaşlar. Doğum olmadı hâlâ şimdi duşa giricem bol bol hareket edicem sezeryan mi olsam diye düşünmüştüm dün abim için ama 2 dk sonra bu kararımdan vazgeçtim. Göremicek olsa da artık fotoğrafını gönderirim napayim :)) en son pazartesi gidicem bişey olmazsa. 3 kg 200 gr olmuş bu arada benim minnoş
kizlarr dogumun baslamasiyla alakali bi topik acilmisti ayak hareketi. deneyeniniz varmiydi onu ay bn simdi denedim yapamadim
Link atar mısınız? Merak ettim.kizlarr dogumun baslamasiyla alakali bi topik acilmisti ayak hareketi. deneyeniniz varmiydi onu ay bn simdi denedim yapamadim
doktorun dogum tarihi olarak kac demisti sanaEvet yine benim konum olması lazım benn yapamadım şahsen
Link atar mısınız? Merak ettim.
yaa benimde yarin
yaaa bu insanlara n diyim bilmem ben sezeryan oldum mejburi yazmıştımm arkadaşlar sezeryanla ömür boyu bi bel agrısı normal dogumda saatlik belki dk lık bi agrıı normal sdogum en sağlıklısı hem bebbiş hem anne için ertesi gğn haatta bir kaç saatte ayaktasın süt derdi yok milletin dediklerini boşwerinMaşallah minnoşa bende beklıyorum ama sancım gunde 2 3 kere oluyor az doktor 10 şubata kadar gelmesi gerekiyor dedı salı tekrar gıdecegım bakalım ne dıyecek herkes sezeryanla aldır dıyor ablamlar sehir dışında onlarda gün al persembe doğsun dıyor ben normal doğumu beklemek ıstıyorum ama cevredekıler yok kakasını yer oksıjensız kalır aldır sen dıyor ınsanın morelını bozuyor adet tarıhıme göre 17 subat Doğum ama ultrasonda 1 hafta önden gıdıyor oglum o yüzden doktor 10 subat dedı cok heyecanlanıyom uyuyamıyom artık sağlıklı bır sekılde alsak bebişlerimizi kucagımıza hayırlı haberlerını beklıyorum
NightStalker kız n yaptın aklımız sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?