Su gelmiş olabilir mi ?

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inş saglıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsun sen dogurmadan bizler burda dogurcaz galiba

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inş saglıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsun sen dogurmadan bizler burda dogurcaz galiba

Valla yaaaa bi de dün hayatımda ilk defa doğumhane gördüm ben neredeyim ne işim var burada dedim kendi kendime ya bi ürperti geldi ebeler falan sanki rüya gibiydi

of bnde 39+3 her wc ye gidisimde bi unut ama sonra fosss. dun bnmde sancilarim oldu ama duzensiz iste

Maşallah minnoşa bende beklıyorum ama sancım gunde 2 3 kere oluyor az doktor 10 şubata kadar gelmesi gerekiyor dedı salı tekrar gıdecegım bakalım ne dıyecek herkes sezeryanla aldır dıyor ablamlar sehir dışında onlarda gün al persembe doğsun dıyor ben normal doğumu beklemek ıstıyorum ama cevredekıler yok kakasını yer oksıjensız kalır aldır sen dıyor ınsanın morelını bozuyor adet tarıhıme göre 17 subat Doğum ama ultrasonda 1 hafta önden gıdıyor oglum o yüzden doktor 10 subat dedı cok heyecanlanıyom uyuyamıyom artık sağlıklı bır sekılde alsak bebişlerimizi kucagımıza hayırlı haberlerını beklıyorum

Son düzenleme:
Valla bende de bu stresler bu hafta bitince başlayacak galiba. Doğumu bekleyeceğim. Sağlık sorununuz yoksa kasap doktorlara sezaryen yaptırmayın kızlar, bebeğin hareketlerini kontrol ederek normal doğumu beklemeye devam. Bana bile diyorlar sen daha doğurmadın mı diye. Millet konuşup duruyor sezaryendi bilmem neydi diye. Bende yalancı sancı bile olmuyor, hiçbir şey yok. Ama doğrusu zaten 9 ay sonra doğması değil mi? Bence 39 bitmeli, 40 a girmeli:))

kizlarr dogumun baslamasiyla alakali bi topik acilmisti ayak hareketi. deneyeniniz varmiydi onu ay bn simdi denedim yapamadim

yaaa bu insanlara n diyim bilmem ben sezeryan oldum mejburi yazmıştımm arkadaşlar sezeryanla ömür boyu bi bel agrısı normal dogumda saatlik belki dk lık bi agrıı normal sdogum en sağlıklısı hem bebbiş hem anne için ertesi gğn haatta bir kaç saatte ayaktasın süt derdi yok milletin dediklerini boşwerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…