Su gelmiş olabilir mi ?

Allah hepinizin kolaylıkla bir avazda doğurmanızı sağlasın inşallah
Ben de eşimi Bebek için ikna etmeye çalışıyorum, yaş 30 a yaklaştı, anne olmak istiyorum
cnm ha diyince olmuyor eşine hatırlatt...

Yerim onun totosunu ya. Ama çok mutsuz hissetmeye başladım hala gelemedi bacak aram çok kötü agriyo kemiklerim yatıp kalkarken otururken yürürken. Az önce uzun bi yürüyüşten geldim şimdi bi duşa giricez yine bakalım nolcak. Bu arada bu ağrının catiyla alakası olabilir mi dönerken falan da çok ağrıyor yatakta

ayyyy daha sancın yok muu senin prenses devlet meselesi oldu maşallah herkes merak içerisindeee

Ay inşallah yaaa allah sizin kucagınıza da versin bitane iki tane
Koskocaman amin, ikiz olmasını istiyorum ailemde ikizler var biliyormuş gibi etmişsiniz duanızı, sizin duanız kabul olur :) inşallah Allah sağlıkla sizinkini de kucağınıza almanızı nasip etsin bir avazda, inşallah bizde sağlıklı sıhhatli Çifter Çifter versin :)

Acaba çatınız yavaş yavaş kendini Doğuma hazırladığı için mi ağrınız var? Dikkatli hareket edin:) Haber edin ne olur sıkı takipteyim:)

NightStalker hayırlı haberlerle gel inşallah hepimiz merak ediyoruz bende antalyalıyım normal doğum istiyorum gittiğin hastane doktor doğum maceran vs hepsini güzel kızını kucağına aldıktan sonra dinlemek isterim

Bütün yazıları baştan sona okudum bu hatun doğurdu mu acaba hamile olmadığım halde okurken ben doğuruvericem sandım şuracıkta heycanla bekliyorum minik prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…