- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi NightStalker
-
Dikkat et yürüyüşte doğurmaUyucam demişim ya yurucem
Dikkat et yürüyüşte doğurmaaklımız sende bir doğursan rahatlayacağız inşallah sağlıkla darısı da bize olsun inşallah
Aynen yaa herkes dört gözle seni bekliyo..cinsiyet neydi sende ?efsane olucam ben buralarda
cnm ha diyince olmuyor eşine hatırlatt...Allah hepinizin kolaylıkla bir avazda doğurmanızı sağlasın inşallah
Ben de eşimi Bebek için ikna etmeye çalışıyorum, yaş 30 a yaklaştı, anne olmak istiyorum
arkadaşım da 42 haftalik nerdeyse dogurdu suni sanciyla oda
Allah hepinizin kolaylıkla bir avazda doğurmanızı sağlasın inşallah
Ben de eşimi Bebek için ikna etmeye çalışıyorum, yaş 30 a yaklaştı, anne olmak istiyorum
Aynen yaa herkes dört gözle seni bekliyo..cinsiyet neydi sende ?
Ay prenses :))Cinsiyeti kız benimkinin
Ay prenses :))
Koskocaman amin, ikiz olmasını istiyorum ailemde ikizler var biliyormuş gibi etmişsiniz duanızı, sizin duanız kabul olur :) inşallah Allah sağlıkla sizinkini de kucağınıza almanızı nasip etsin bir avazda, inşallah bizde sağlıklı sıhhatli Çifter Çifter versin :)Ay inşallah yaaa allah sizin kucagınıza da versin bitane iki tane
Acaba çatınız yavaş yavaş kendini Doğuma hazırladığı için mi ağrınız var? Dikkatli hareket edin:) Haber edin ne olur sıkı takipteyim:)Yerim onun totosunu ya. Ama çok mutsuz hissetmeye başladım hala gelemedi bacak aram çok kötü agriyo kemiklerim yatıp kalkarken otururken yürürken. Az önce uzun bi yürüyüşten geldim şimdi bi duşa giricez yine bakalım nolcak. Bu arada bu ağrının catiyla alakası olabilir mi dönerken falan da çok ağrıyor yatakta
aaaaaaDoguramadim arkadaşlar bu gece de bişey olmadı. 40+2 den selamlar :)
aaaaaa
doğurmuşsundur demiştim artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?