su gıbıye katılan ????

senın bu yaşta hangi okulu okumalıyım , kendı ayaklarım uzerınde nasıl dururum, kımseye muhtac olmadan

nasıl yaşarım dıye dusunmen gerekıyor..

nasıl koca bulurum dıye degıl.....

tam da bunu söyleyecektim, arkadaş gayet net söylemiş,kendi ayaklarımın üstünde nasıl dururum kocamın eline nasıl bakmadan yaşarım diye düşün, 21 yaşındasın bi dur bakalım........

arkadaşım yasın 31 değil 41 değil 51 degil..

canın mı sıkılıyor değişiklik mi olsun istiyorsun..

gençliğini yaşa biraz. kardesim yaşındasın ; niye bunu yapıyorsun kendine..

neler görüp duyuyoruz. işin elinde mi ; maaşın var mı? hayatta dimdik durabiliyor musun?

yoksa evi arabası maaşı dolgun bir insan mı istiyorsun?

seçeneklerin neler.. sevgi mi kariyer mi?

Daha yaşın 21 evlenmek için acelen ne yani özelliklede televizyon programlarına çıkcak kadar acelen ne ?
Bende 19a giricem aramızda fazla bi fark yok fakat görüyorum bizim yaşımızda oraya çıkanları şaşırıyorum gerçekten.
Evlilik çocuk oyuncağı değil sevgili değiştirebilirsin ama koca değiştiremezsin...

Esra erol katılan bırı vardı
Mahıgul

Kız 20sınde evlenmıs 21 de cocuk dogurmus cocugu dodurdugu ay kocası kıcına tekmeyı atmıs

Dılerım bu yasta okumak ıster ıs guc sahıbı olmak ıstersın koca elıne bakanları goruyoozzzz her gun dayak sıddet para ver dıe dılencı gbı gezersınnnnn

Ya devletın kursları var beledıyelerın yada bıyere kursa yazıl bole olmazzzzz adamın derdı ne derler bunyasta

yok artık
21 yaşındaki kızlarımızın derdi bu mu
yazık

acelen ne arkadaşım evlenmek için hem o tür programlara katılıpta kendini rezil etme
o programları izlerken insanların akıl yoksunu olduğunu düşünüyorum
bekle evlenirsin elbet yaşın çok genç aceleye gerek yok

eskiden yani bundan bir 40-50 yıl önce gençlerimiz dünyayı nasıl değiştirebilirm,nasıl daha yaşanılabilir hale getirebilirim diye düşünürken şimdi hangi programa katılıp da daha iyi kociş bulabilirim diye düşünür olmuş..

konu sahibi daha 21 yaşında!

vay be,baya çağ atlamışız..

su gibi çok eğlenceli ya sırf dalga geçmek için başlamasını bekliyorum ama en gerçekçi o program olduğunu düşünüyorum yapmacıklık yok hepsi doğallar

daha çok gençsin bence biraz sabırlı ol....
tadını çıkar bekarlığın....

malesef gerçekten çağ atlamışız özelliklede son 3 4 yıldır gençlerimizde afedersin ama utanmanın A sı kalmadı uluorta herşey yaşanıyor bunun adı aşk oluyor
am amlesef bu tv programları diziler vs re bunları izleyiciye çok normalmış gibi yansıttığı için belkide

su gibi çok eğlenceli ya sırf dalga geçmek için başlamasını bekliyorum ama en gerçekçi o program olduğunu düşünüyorum yapmacıklık yok hepsi doğallar

yapmacık değilmi:26:
bence en yapmacık program songül karlıyı görünce zaten ne kadar yapmacık bir program olduğunu anlıyo insan

Şoklardayım açıkcası, izdivaç programlarına katılabilecek insanların varlığını hiç kabul etmez, hepsi cast cast deyip dururdum.. ibret olsun diye arada esra erol'a bakıp, herkesle de dalga geçerim. aklım almıyor nasıl olur, nasıl böyle programlar yapılır, nasıl insanlar katılır diye.. özellikle gençler..

o kadar uzun zamandır devam ediyor ve sanki çok bir iş yapılıyormuş gibi gösteriliyor ki, toplumumuzda bazı çevrelerde çok normalleşti esra erola gidiyorum veya su gibiye gidiyorum demek. bence çok çok yanlış ve mide bulandırıcı. bu kadar da netim bu konuda.

sen 21 yaşındasın, iyi bir çevren de olmadığı bellii, o market muhabbetleri falan..
hayatını nasıl kurabileceğini, bu hayatta neler yapabileceğini, nasıl çevreni değiştirebileceğini düşün.

o programlara çıkanlar çoğu orada zaten şebeklik yapmaktan başka birşey yaptıkları yok
her çıkar ya abuk subuk dans eder yada şarkı söyle heele o su gibide bir kız vardı adı aklımda değil çıkıyo şarkı sölüyo donuk bir şekilde mimik felan yok
birde ona ğalamıyolarmı içli söylüyo die yapmacıklık akıyo heryerinden

katılanlar cok doğal ya sarkılar danslar filan komedi

katılanlar cok doğal ya sarkılar danslar filan komedi

komedi olduğu kesin o konuda henfikiriz
ama doğal değiller ne sunucular nede katılanlar hangi doğal insan oraya çıkıpta kendini yerin dibine sokarcasına dans eder:26:
bana kalırsa program reytingi artması için arada bir abuk subuk insanlar çıkartıp dans ettiriyolar parasıyla
aksi takdirde ben bir insanın kendini bukadar rezil rüsvan edeceğine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…