senın bu yaşta hangi okulu okumalıyım , kendı ayaklarım uzerınde nasıl dururum, kımseye muhtac olmadan
nasıl yaşarım dıye dusunmen gerekıyor..
nasıl koca bulurum dıye degıl.....
kesinlikle ben yaşta daha okuldaydım aöf oku veya çalış acelen ne canım...senın bu yaşta hangi okulu okumalıyım , kendı ayaklarım uzerınde nasıl dururum, kımseye muhtac olmadan
nasıl yaşarım dıye dusunmen gerekıyor..
Nasıl koca bulurum dıye degıl.....
yaşım 21 evlenmeyı cok ıstıyorum ama kımseye guvenemıyorum en sonunda su gıbı ye falan cıkmayı dusunuyorum o derece en azından evlılık nıyetıyle baslamıs olur dıye dusunuyorum hıc burdan sugbıye katılan varmı
malesef gerçekten çağ atlamışız özelliklede son 3 4 yıldır gençlerimizde afedersin ama utanmanın A sı kalmadı uluorta herşey yaşanıyor bunun adı aşk oluyoreskiden yani bundan bir 40-50 yıl önce gençlerimiz dünyayı nasıl değiştirebilirm,nasıl daha yaşanılabilir hale getirebilirim diye düşünürken şimdi hangi programa katılıp da daha iyi kociş bulabilirim diye düşünür olmuş..
konu sahibi daha 21 yaşında!
vay be,baya çağ atlamışız..
su gibi çok eğlenceli ya sırf dalga geçmek için başlamasını bekliyorumama en gerçekçi o program olduğunu düşünüyorum yapmacıklık yok hepsi doğallar
Şoklardayım açıkcası, izdivaç programlarına katılabilecek insanların varlığını hiç kabul etmez, hepsi cast cast deyip dururdum.. ibret olsun diye arada esra erol'a bakıp, herkesle de dalga geçerim. aklım almıyor nasıl olur, nasıl böyle programlar yapılır, nasıl insanlar katılır diye.. özellikle gençler..
o kadar uzun zamandır devam ediyor ve sanki çok bir iş yapılıyormuş gibi gösteriliyor ki, toplumumuzda bazı çevrelerde çok normalleşti esra erola gidiyorum veya su gibiye gidiyorum demek. bence çok çok yanlış ve mide bulandırıcı. bu kadar da netim bu konuda.
sen 21 yaşındasın, iyi bir çevren de olmadığı bellii, o market muhabbetleri falan..
hayatını nasıl kurabileceğini, bu hayatta neler yapabileceğini, nasıl çevreni değiştirebileceğini düşün.
malesef gerçekten çağ atlamışız özelliklede son 3 4 yıldır gençlerimizde afedersin ama utanmanın A sı kalmadı uluorta herşey yaşanıyor bunun adı aşk oluyor
am amlesef bu tv programları diziler vs re bunları izleyiciye çok normalmış gibi yansıttığı için belkide
yapmacık değilmi:26:
bence en yapmacık program songül karlıyı görünce zaten ne kadar yapmacık bir program olduğunu anlıyo insan
katılanlar cok doğal ya sarkılar danslar filan komedi
Benim annem esra erol' a katıldı.
Ve şuan nişanlı..O programda nişanlandı
vallaha mı
ciddi misin ?
Evet canım ciddiyim...
İzmirli hemşehrimize talip oldu.O da kabul etti.
Ve nişanlandılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?