su gıbıye katılan ????

Daha 21 yaşındasın, kimseye güvenmiyorsan tv dünyasına nasıl güveneceksin?
He şunuda söyleyeyim abim fox'ta çalışır. O gördüğünüz kişilerin %80'i ajanstan
Reklam aralarında biraz tartışalımda reyting olsun diyorlar birbirlerine

Arada görüyorum 19-20 yaşındaki genç kızlarımızı,görüncede kahroluyorum..
Ailelerde suç birazda nasıl izin veriyorlar oraya çıkmalarına...
Tek suçlu kızlarımız değil maalesef....

Zanndiliyor ki evlilik en büyük güvence...Zannediliyor ki evlenince her şey bitecek...Her şey çok güzel olacak falan...Hiç evlenmedim.Ama evli o kadar çok insan var ki gözümün önünde...En yakın arkadaşım 17 sinde evlendi.ÖSSye girmiştik.Tercihlerin son gününde istemeye geldiler.O evlenmeyi seçti, ben okumayı.Şimdi 6 yıl geçti.5 buçuk yaşında bi oğlu var.Eşiyle sürekli sorunlar yaşıyor.Ama bişey diyemiyor.Ekonomik özgürlüğü yok."Bu evde kadınlık görevlerini yerine getirmeyeceksen, defol git.İşin yok senin bu evde." diyebiliyorsa benim yanımda eşi, yaptığı evlilik sağlıklı bi evlilik dğildir.Üstelik bu lafın gerekçesi de ne biliyo musunuz?arkadaşım grip olduğu için 10 gün sex yapamamışlar.O yüzden gün gün soğuyorum evlilikten.Bi de çok matah bişiymiş gibi şu evlendirme programlarına katıla gencecik kızlar...Hayatına alacağın doğru adam ordan mı çıkacak karşına?Yazık...Cidden yazık..Giden zamanlar geri gelmiyor...

Son düzenleme:
ben eğlence programı niyetine izliyom vallA....tüm gelenler oyuncu ajanslarından gelmiş gibi duruyor..bide kendileribir haltmış gibi gelenleri beğenmiyorlar...

21 evlenmek için küçük bir yaş değil, ama tv programından koca bulmak için çok küçük bir yaş canım. Balım olsun, Bağdat'tan sineğim gelir derler. O söz çok doğrudur. Allah senin için de hayırlı bir kısmet yazmıştır mutlaka.

Hadi diyelim ki birini buldun evlendin. İleride birgün o adamın bunu yüzüne vurmayacağını nerden bileceksin. "Tvlerde koca arıyordun" demeyeceğini mesela.

Güvenilir erkeklerin kökü kurumamıştır illaki vardır ya da olacaktır hoşlanabileceğin birisi. En iyisi aşkı bekle. Var mı aşık olup da evlenmek gibisi...

Hakkında hayırlısı olsun.

21 yaş evlenmek için çok erken. Sonra çok pişman olursun. Ayrıca Su Gibi tarzı programlar çok komik. Tamamen maddiyata dayalı ilişkiler.. Ne kadar da iğrenç!

21 yaşında acelen ne demeyeceğim, olabilir evlenilebilir bu yaşta, ben de 21 yaşında evlendim, ama emin ol hiç evlenmeliyim evlenmeliyim diye düşünüp durmuyordum. o anda çıktı karşıma doğru insan, ben henüz okuyordum, (hala okuyorum), eşim çoktan okulu bitirmiş çalışıyordu, benden de 10 yaş büyük, o pek beklemek istemedi, aileler de istemedi, e biz de evlendik.

yani ama dediğim gibi akışına bıraktık bu oldu, illa da evlenmeliyim falan gibi düşünmedim, senin yaşının ilerlemesine değil olgunlaşmaya ihtiyacın var, tutturmuşsun market de market. o bana baktı bu çorumluydu o göz kırptı vs. çok tuhaf, oyun değil ki bu... hayatınız marketten mi ibaret?

açıkçası ben ailenizle problemleriniz var gibi düşündüm, veya maddi açıdan rahata kavuşmak gibi emelleriniz var gibi, çünkü bu çok normal bi durum değil.

belki evlenmeyi bir kaçış olarak görüyorsun herşey toz pempe olacak diye düşlüyorsun bilemem:26:

ama ille de evlenmek istiyorum dersen ailen ve tanıdıklar yoluyla irtibata geç eminim görücü usulü daha güvenilir olur.

bu kadar seviye yerlerde düzmece bi program olamaz ya, emin ol gerçek hayattan daha normal bi insan bulursun

bu kadar seviye yerlerde düzmece bi program olamaz ya, emin ol gerçek hayattan daha normal bi insan bulursun

Zaten programı götüren tartışmalar, tuhaf insanlar, uğur arslanın son demlerini yaşayan karizma kırıntıları ha birde bayan sunucunun olmayan sütyeni.

yaş 21 ne su gibisi ne esra erolu bu ne acele yaa... walla pess diyorum... üniv. düşünmüyorsunuz belli bari meslek sahibi olabileceğiniz kurslara falan gidin...

gecenlerde haberde okudunm bir evlilik programnda evlendigi adam bebegi döve döve öldürdü kadinda sakladi kani bozuklar ben olsam hic denemem nedir necidir bilmiyirsun.sakin cok oalylar oluyor evlenip bosanmalar cok o programlarda.is ve meslek sahibisin ne isin varo laralrda ben oinsanlara sasiriyorum.kadere inaniyorsan oseni nerde olsa bulur canim sen hic gitme bekle beni taa isvireden gelip antalyada tatilde buldu.eger evim orda olmasaydi o plaja gitmeseydim tanismazdik bile.yeni tasinmistik oraya ev degistirmistik.bekle o seni bulur sabir gencliginin tadini cikar.evlenirsinnnn daha.evlenirsende gencliginde yasayamadiklarina üzülürün evllik güzel ama cok agir bir yük

olabilir tabi, neden olmasın...

okumuyorsa, bir amacı yoksa, ee kendini de hazır hissediyorsa evlenebilir.

ha bu arada evlilik programlarına çıkan erkeklere kötü diyenler, sanki normal hayatta evlendiğiniz adamlar çok mu mükemmeller allah aşkına :)

Şaka mı bu?
Lütfen bizimle biraz dalga geçip eğlenmek için böyle bir konu açtığını söyle...

Ne su gibisi yahu?

herkes tutup su gibi ye katılanlar yapmacık falan yazıyor ya bence tutup
"ayy yaşın çok küçük, bu yaşta senin evlilik değil okul düşünmen gerek"
diyenler de bir o kadar yapmacık..

diyorum ya oraya çıkana kadar görücü usulu tanıdıklar vasıtasıyla tanışabilrisn

evlilik kendi kararı yaşına bişey demek düşmez kimseye bu konuda katılıyorum

ama o programları yapmacık bulmuyor musunuz merak ettim doğrusu:44:

canım daha cok gençsin ve öyle programlarda kendini harcatıp

şov yapanların ekmeğine yağ sürme .

o programların amacı belli sadece şov yapıyorlar .

herkesın bı amacı var ,kimisi kesfedılme derdınde kimisi

baska menfaatlar pesınde .kimse cıddı anlamda evlenmeye

cıkmıyor oraya .o programların formatı ciddi olsaydı eger ,

esra'ya her sezon katılan cüneyt'i oradan kovarlardı .

ne zaman acsam o kanalı karsımda cüneyt .yahu bee adam

kac yıldır oradasın hıc mı bırını bulamadın dımı ama .

sence bu adamın derdı evlenmek mı ? tabıkı de hayır !

peki o format ciddi olsa idi bu adamı hala barıdırırlarmıydı ? tabıkı hayır !

program yapımcısıda boyle kısıler sayesınde kar ediıyor ,

oraya katılanlarda kendını gosterme derdınde .

herkesın amacı bellı .oraya cok nadırdır gercekten evlenmek ıcın gıdenler ama -

genel olarak o masum ınsanların sonu orada hüsran oluyor .

gercek hayatta "güvenemıyorum kimseye "deyip oraya katılman cok cok daha

yanlıs .oradakı ınsanları sen nereden tanıyacaksın .herkes kendını farklı tanıtıyor

yapımcılarda senın anan baban degıl kı adamı arastırıp sorustursunlar .

kısacası boyle seylerden vazgec .

Severek, aşık olarak evlenmiş insanlara birşey demiyorum ama, 21 görücü usulü evlenmeyi, tvden koca bulmayı düşünmek için çok erken değil mi sizce de? O yaşlarda bir kadının içinde daha romantik ilişkiler yaşamaya dair umut olur diye bekliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…