su gıbıye katılan ????

Annem yüzünden ben de konuk oldum o programa.
Benim de sizler gibi enaz sizler kadar ön yargılarım vardı.

Yaşananlarda elbet gerçeklik var.
Ama birbirini kandıranlar da yok değil.

O programda birsürü kişi tanışıp evlenmiş nişanlanmış.
Şuan gerçekten çok mutlu olanlar var bu reddedilemez.
Bilmeyenlere evet çok saçma mantıksız geliyor bu programlar.

Ben konuk olduğum zaman yanımda programda evlenen bi çift vardı.
Nasıldılar birbirlerine karşı görmeliydiniz.
Nasıl aşk dolu sevgi dolu..elele gözgöze...
Demem o ki gerçekten evlenenler çok.
Nişanlanıp nişanı atanlar da mevcut.

Özellikle o programa çıkan genç kesime inanmıyorum ben.
Orada konu mankeni olduklarını düşünüyorum.

Konuk olduğumda herbirini tektek inceleme fırsatım oldu.
Konu mankeni olarak adlandırdığım genç bayanların evlenme niyetiyle orada olduklarına inanmıyorum.
Reklam arasında ilk yaptıkları şey makyaj tazelemek saç baş düzeltmek vs yapmak.
Yürüyüşleri bile yapmacık.
Dudaklarını çıkara çıkara poz veriyordu kırmızı saçlı kız.
Reklam arasında dudaklarını normal haline getiriyordu.

Bazısının amacı dizi reklam teklifi almakmış.
Hatta bu amacı güden genç kızımız programdan postalanmıştı.

Demem o ki genç kesimin bu tip programlara çıkmasını asla onaylamıyorum.
Absürd geliyor.
Çünkü yaşları çok genç .Dışarda kısmet imkanları çok fazla.
Pekala nasipleri çıkabilir evlendirilebilirler.

no comment bu tarz programlar için ayıracağın vakitte kitap okumanı tavsiye ederim..

Adam önce Esra Erol'da evlendi, ardından Müge Anlı'ya konuk oldu, tabi bir ceset olarak...

Evlenmek için katıldığı programda bulduğu kadınla yuva kuran bu bey, evliliğinin 1. ayında karısı ve karısının kardeşleri tarafından cinayete kurban gitti. Sebebi sanırım malına mülküne konmaktı.

Ve kimseye güvenemeyen sen, gidip desti izdivaçlarda yuva kurmak istiyorsun.

Tabi tabi kesinlikle git, gitmeden önce de ailene Müge Anlı gibi programların telefon numaralarını döküman olarak bırakmayı da unutma.

yapma lütfen daha yaşın 21.evlenmek isteme sebebin nedir?hayatta başka ideallerin yok mu?nasıl bir ailen var?

Evladım çocuğum senin hayallerin evlenmek olmasın şimdi...

Üniversite okumak gibi bir düşüncen varmı,varsa onu oku ilk önce sonrada ayaklarının üzerinde kalmaya çalış evlilik nasılsa olacaktır..

Ailen bişey demiyormu bu düşüncene peki..

Benim çocuğum böyle düşünse varya evlencecem diye onu ne yaparım bilemem ...

Yasın 21 daha senin ne bu acele Allah askına ya.. Keske bu durusunu önce kariyerin okulun icin düsünseydin.. Nasil kendi ayaklarimin üstünde dururum hesabi yapssydin.. Hic haz etmiyorum o programlardan aptal sacma sapan insanlar katılıyor.. yok evi olsun suyu olsun falan kurban pazarında ki koyunlar gibi.. Sakin katilma ablacim ya.. Adamlar sen gibi temiz duygulari olan insanlarin sırtından paraları götürüyor. Emin ol seni gelip bulacak kısmetin...

Yapma Allah aşkına ya şaka mı bu.. Okuyup hayatını kurtarmak yerine evlilik derdine düşmüşsün. İlerde başını taşlara vurursun..

bu yastaki insanlarin evlilik merakini hic anlamiyorum
anne baba demiyor mu hic hersey zamaninda guzel diye
sonra erken yasta evlenip sorunlar baslayinca
anne babanin yanini özlüyorlar

21 yas flört zamani
yasini yasa
bazi seylere erken baslarsan cabuk tükenir
birde sansin yoksa hayatin mahvolur

21yaşındaki toy bir kızın ilk ideali okumak okumak okumak olmalı evlenmek televizyona çıkmak değil...

21 yaşında rahat batıyor sanırım.. Üniversite oku,çalış,kendi ayaklarının üzerinde dur da o zaman evleneceğin kişi kendiliğinden gelir sana...

Arada görüyorum 19-20 yaşındaki genç kızlarımızı,görüncede kahroluyorum..
Ailelerde suç birazda nasıl izin veriyorlar oraya çıkmalarına...
Tek suçlu kızlarımız değil maalesef....

Evlenmeyi neden ''çok istiyorum'' diyerek altına çize çize düşünüyor ve düşlüyorsun ?

Sana buradan program tavsiyesinde bulunmayacağım pek tabii , o programlar güvenilir mi değil mi bildiğimden değil....neyin telaşındasın onu merak ettiğimden

Evlilik için çok küçüksün demiyorum , evliliği bu kadar ısrarla istemeni , tek çare olarak programları düşünmeni anlamaya çalışıyorum.

Anlayabiliyor muyum ; hayır!

Evlilik insanın hayatına koyacağı kötü , işe yaramaz bir hedef olduğu için değil ama yapılacak onca şey varken sırada liste başını bence gözden geçirmelisin.

Unutmadan belirteyim , sırf olsun diye düşündüğün , kendince vaktinin geldiğini hesap ettiğin ve sırf bu sebeble arayışa girdiğin bir evlilik seni çokta iyi sonuçlara götürmez.

bu tarz bu programlara katılan yaşı geçkin insanları, 2.,3. hatta 4. evliliğini yapacaklara hak veriyorum
bulundukları cevrede birini bulamamıslardır diyorum ne yapsınlar diyorum

ama

yaşı 18-25 arasında olup ilk defa evlenecek olanların mutlaka niyetlerinde samimi olmadıklarını düşünürüm
niyetleri ya zengin bir eş adayı, ya kötü bir geçmişten kaçış ya da bozuk bir kişiliktir

yoksa daha bu yaşta dertlerinin üniversite hadi o olmadıysa iş olması gerekirken, nedir acelen de hiç mi bulamadın cevrende birini de tv lere kosturuyorsun diyorum

Kimseye güvenemiyorum demişsin.
Normal hayatta yüz yüze geldiklerine güvenemiyorsan kamera karşısında kime nasıl güveneceksin ki?
Ya oynuyorsa? Rol yapıyorsa veya eğlenmeye geldiyse? O zaman n'olacak??
Yapmamalısın bence

evlilik kurtuluş değil. kaçtığın her neyse okuyarak kurtul, evlenerek değil

Senden rica ediyorum oralara katılırsan doğru düzgün şeyler giy. kapanan kukumen kuşu gibi; açılan da kabak çiçeği gibi oluyor, lütfen...

İnsanların evlenmek istediği biri olmadan evlenmek istemelerine anlam veremiyorum. Yani birini seversin ve artık onunla yaşamak istersin. Bunun için de evlenirsin. Evli olma durumunu istemeyi de anlarım ama neden bir çok vukuatı olan evlilik programları seçilir ki?

Evlilik zannettiğin kadar toz pembe bir olay değil
21 yaşında öncelikli hedeflerin
okul,iş olsun. Önce kimseye muhtaç olmayacağın
bir hayat edin sonra iyi bir eş inşallah..
Bu yaşlar bir daha geri gelmez...
Tatlı telaşların yerini evlilikteki huzursuzluklarla değişme
lütfen yok ben ille de çıkcam o programlara diyorsan da
3bin- 5bin maaş, ev gibi şartlar değil de
ailesinden ayrı şehirde yaşamımız olsun de
görümce derdim olmasın de mesela bunu şart koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…