- 29 Nisan 2023
- 1.402
- 2.724
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
keşke o tatil bize de gelse ne tatili aynenYok ya ne tatili çatır çutur davalar devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke o tatil bize de gelse ne tatili aynenYok ya ne tatili çatır çutur davalar devam
Ben görülemiyor diye biliyorum eylüle kadar bekletiliyorBu aralar herkesin bahanesi adli tatil.
Merak etmeyin adli tatilde de boşanma davası görülüyor.
Devam mı diyorsunuz anlaşmalı olunca oluyormuş sanırım tatilde dekeşke o tatil bize de gelse ne tatili aynen
Hayır görülüyor bekletildiğini nerden çıkardınız?Ben görülemiyor diye biliyorum eylüle kadar bekletiliyor
o mahkemenin hakimi ordaysa yabi adlı tatilci değilse hemen olur. önerim küçük adliyelere başvuru yapmanız. soyle ki anlaşmalı olduğu sürece istediğiniz herhangi bir adliyede bosanma hakkınız var ve anlaşmalı olduğu için de çok kısa sürede boşanma gerçekleşiyorDevam mı diyorsunuz anlaşmalı olunca oluyormuş sanırım tatilde de
yaşın 25, şimdi cesaret edemediğin şeyi yaşın geçtikçe hiç yapamazsın. elin ayağın tutuyor istediğin işi yapar maddi gücünü eline alırsın. 3, 5 gün üzülürsün. inan zaman gerçekten her şeyin ilacı ve hepsi geçiyor. kendini daha fazla yıpratma herkes yanında olacak destek olacak. bende boşanmayı düşünüyorum hemde senden on yaş büyüğüm şimdiye kadar hep kendime yapmışım. hiç bir şey değişmiyor. hep başa dönülüyor. Cesaretini topla kendine yapabileceğin en büyük iyiliği yap.Hiçbiri değil kuzum. Cesaretim yok, tek ihtiyacım olan ve en zor şey bu.. cesaret.. o psikoloji korkutuyor gözümü
yaşın 25, şimdi cesaret edemediğin şeyi yaşın geçtikçe hiç yapamazsın. elin ayağın tutuyor istediğin işi yapar maddi gücünü eline alırsın. 3, 5 gün üzülürsün. inan zaman gerçekten her şeyin ilacı ve hepsi geçiyor. kendini daha fazla yıpratma herkes yanında olacak destek olacak. bende boşanmayı düşünüyorum hemde senden on yaş büyüğüm şimdiye kadar hep kendime yapmışım. hiç bir şey değişmiyor. hep başa dönülüyor. Cesaretini topla kendine yapabileceğin en büyük iyiliği yap.
Çyaşın 25, şimdi cesaret edemediğin şeyi yaşın geçtikçe hiç yapamazsın. elin ayağın tutuyor istediğin işi yapar maddi gücünü eline alırsın. 3, 5 gün üzülürsün. inan zaman gerçekten her şeyin ilacı ve hepsi geçiyor. kendini daha fazla yıpratma herkes yanında olacak destek olacak. bende boşanmayı düşünüyorum hemde senden on yaş büyüğüm şimdiye kadar hep kendime yapmışım. hiç bir şey değişmiyor. hep başa dönülüyor. Cesaretini topla kendine yapabileceğin en büyük iyiliği yap.
Daha kötü ne olabilir.. beni rahatsız edebilir boşanınca mesela, tehdit edebilir ne bileyim huzursuz olmaktan çok korkuyorum. Onunla karşılaşmaktan korkuyorumYorumlarda evliliginiz hakkindaki ayrintilari okudum.
Boyle bir evlilik ve kocanin stresine katlanabiliyorken, bosanmanin stresine katlanamayacak olmaktan korkmaniza anlam veremedim. En kotusunu yasiyorsunuz zaten su an, daha kotu ne olabilir?
Sen eşinin umurunda değilsin ki seni rahatsız etsin, tehdit etsin.Daha kötü ne olabilir.. beni rahatsız edebilir boşanınca mesela, tehdit edebilir ne bileyim huzursuz olmaktan çok korkuyorum. Onunla karşılaşmaktan korkuyorum![]()
Daha kötü ne olabilir.. beni rahatsız edebilir boşanınca mesela, tehdit edebilir ne bileyim huzursuz olmaktan çok korkuyorum. Onunla karşılaşmaktan korkuyorum![]()
kumar alışmış insan bırakmaz yasın genc ayrılben artık kendimi psikolojik olarak çok yorgun bitkin hissediyorum. Kendime yapacağım en büyük iyilik boşanmak biliyorum ama buna asla cesaret edemiyorum hala ve hala. Takip edenler konularımı biliyor zaten ki ne yaşarsam yaşayayım o cesareti henüz elde edemedim. Neden böyleyim ben kendimi çok aciz hissediyorum. Benim için hiçbir fedakarlıkta bulunmayan bir eşim var. Ben ise en fedakar taraf. Şimdi ise kapı dışarı çıkmıyor bütün gün telefon elinde okey oynuyor. Bıktım artık. Kendimi yalnız hissediyorum. Beynim çok yorgun. 25 yaşındayım ama ruhum 2 senede 60 yaşında gibi ya. Bu durumu aşabilen ya da çözüm önerisi olan var mı? Her zorluktan sonra gerçekten güzel kapı açılır mı insana? Nasıl cesaret bulacağım.. çok umutsuzum. Beynimin ağırdığını hissediyorum mutsuzum bir ömür böyle yaşamak istemiyorum.
Tatil sorunumuz vardı eşimle.. bana o kadar kötü şeyler yaşattı ki 2 senedir evli olduğumuz süre içerisinde. Hala bir gelişme yok kendisinde. Kumar borcunu hala ödeyemediğimiz için bana dün tatile gitmeyeceğiz dedi. Konu tatil de değil inanın ben sadece kendim için bi şeyler yapsın beni düşünsün çabalasın ilgi göstersin istiyorum. Yok yokkkk yapmıyor. İstese beni tatile de götürebilir. Borcunu bi süre erteleyebilir. Ben ödüyorum zaten o kumar borcunu hala.. köpek gibi çalışıyorum onun dükkanında (yine belirtmeliyim ki eşim esnaf birlikte çalışıyoruz dükkanında). Kapı dışarı çıkmıyor adam ya. Bilmiyorum gerçekten delireceğim.
İşin kötü yanı cesaret edemediğim için henüz, boşuna ağzımızın tadı kaçmasın bari evde onun suratını çekmeyeyim diye, mecburen gülüyorum her şey yolunda gibi davranıyorum.
Biliyor musun en büyük isteğim bu. İnşallah dediğin gibi gerçekten de umrunda değilimdir. O kadar soğudum ki ondan beni umursamıyordur inşallah diye gerçekten diye düşünüyorum.Sen eşinin umurunda değilsin ki seni rahatsız etsin, tehdit etsin.
Sen bir cesaret edip gitsen,peşinden kimse gelmeyecek.
Nasıl bir bahanelere sarılmak bu böyle![]()