Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşımla adetimin 4. Günü ilişki yaşamam çok pişmanım korkuyorum da hamile kalırım diye

Sanırım evlenip ailemden uzakta bir yere gelin gelmek keşke daha yakın olsaydım

Ay inşallah Esengül hanım inanın böyle iğrenç bir şeyden dolayı korku yaşıyorum ya
Rahat olun sıkıntı yok hamile kalmanız için yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyor..regli iken yumurta çatlar ( kanamanın sebebi bu) hamile kalmazsınız

Ay Esengül hanım internette falan hep kalınır yazıyor korkuyorum da çok bide çok stres yapıyorum ister istemez bütün evreleri yaşıyorum yani zaten öyle bir pişmanım ki üzüntüden ne yapıcam şaşırdım adetime de çok var daha

genç yaşımda uzun ilişki yapmak, hayatımın en güzel yıllarını olmayacak değmeyecek birine harcamak

23 yaşında evlenmek.
Üniv.mezunu olduğum halde işe girme,gezme,kendimi keşfetme yolculuğunu bıraktım da evlilik gibi bir sorumluluğun altına girdim.kendimi mutlu etmeyi öğrenmeden karşı tarafı mutlu etmek için uğraştım.40 yaşına yaklaştım ve bugünkü tecrübemle şunu söylüyorum kendini tanımadan kendine yatırım yapmadan asla evlenmezdim.evliliğim boyunca yaptığım fedakarlıkların hiçbir kıymeti olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…