- 15 Nisan 2017
- 13.641
- 16.062
- 298
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Merhaba, inanılmaz berbat kokuyor, yanlış anlamayın içen berbat kokuyorAdıyaman tütünü?
Geç derken kaç geç, benim kadar değildirAyrıldığım ilk sevgilimin arkasından 8 yıl yas tutmuş olmak, devamında her şeye geciktim.Gec atandım,geç evlendim,geç anne oldum vs
1992 yılında yani lisede borsa ile tanıştım.. o zaman babam vakıf menkul kıymete seyanslara giderdi( taksim), acıktığımda yemek yemeye babamın yanına kaçardımİlk atandigimda yani 13 sene önce borsadan Bi haber olmam
Ve her ay kenara bir çeyrek atmamış olmam
Lisansta bana da Hollanda Maastricht Üniversitesi çıkmıştı, eğitimi zor, notlarım düşer diye gitmedim köpekler gibi pişmanım. Size neresi çıkmıştı?En büyük hatta belki de tek pişmanlığım yüksek lisansta Erasmus kazanmisken Hollanda'daya gitmek yerine evlenmek oldu. Keşke gidip dönüp öyle evlenseydim. Yüksek lisans tezde kaldı. Lisansta Erasmus zaten yaptım ya deyip kocayı zor bulmuş gibi gittim evlendim. Tecrübe olarak da eğitim herşeyden önce gelmeli. Diyerek bitireyim
Üni deydik, depresyon haliyle de olsa okulu bitirdim ama kpss ye çalışmadım 2.5 yıl geç atandım (24 te),ikinci ilişkim 29 yaşında oldu saçma sapan kişilerle karşılaştım 36 da evlendim,38 de anne oldum,42 yimGeç derken kaç geç, benim kadar değildir
Siz yine iyisinizÜni deydik, depresyon haliyle de olsa okulu bitirdim ama kpss ye çalışmadım 2.5 yıl geç atandım (24 te),ikinci ilişkim 29 yaşında oldu saçma sapan kişilerle karşılaştım 36 da evlendim,38 de anne oldum,42 yim
Çok teşekkürler
Amsterdam'daydi adını bile hatırlamıyorum. Aradan on yıl geçtiLisansta bana da Hollanda Maastricht Üniversitesi çıkmıştı, eğitimi zor, notlarım düşer diye gitmedim köpekler gibi pişmanım. Size neresi çıkmıştı?
Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Teşekkür ederim naziksiniz
Ay çok etkilendim bundan. Başınız sağ olsun.. o bir yerlerden pismanliginizi gorup hissediyordur merak etmeyin.. evet hayat birbirimizi kirmak icin cok kisa..Hayattaki en büyük pişmanlığım ve üzüntümü şöyle özetleyebilirim; çok yakın bi arkadaşımla çok saçma bir sebepten kavga ettik ve ben onu uzun süre görmeyeceğimi bile bile inat ederek vedalaşmaya gitmedim. Arkadaşım gideceği yere hiç ulaşmadı. Kazada vefaat etti.
O yüzden tavsiyem ASLA insanları boş şeyler için kırmayın. Bi saat sonrasının garantisi yok.
Zengin oldunuz mu1992 yılında yani lisede borsa ile tanıştım.. o zaman babam vakıf menkul kıymete seyanslara giderdi( taksim), acıktığımda yemek yemeye babamın yanına kaçardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?