Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıldığım ilk sevgilimin arkasından 8 yıl yas tutmuş olmak, devamında her şeye geciktim.Gec atandım,geç evlendim,geç anne oldum vs

Adıyaman tütünü?
Merhaba, inanılmaz berbat kokuyor, yanlış anlamayın içen berbat kokuyor .. arkadaşım içiyor(3 senedir zamlardan dolayı başladı, yürüyen sigara düşünün o kadar kötü )… ne olursa olsun slim sigara içiyorum ( kesin o da kokuyordur ) ama Adıyaman kadar değildir

İlk atandigimda yani 13 sene önce borsadan Bi haber olmam
Ve her ay kenara bir çeyrek atmamış olmam
1992 yılında yani lisede borsa ile tanıştım.. o zaman babam vakıf menkul kıymete seyanslara giderdi( taksim), acıktığımda yemek yemeye babamın yanına kaçardım ..

Lisansta bana da Hollanda Maastricht Üniversitesi çıkmıştı, eğitimi zor, notlarım düşer diye gitmedim köpekler gibi pişmanım. Size neresi çıkmıştı?

Geç derken kaç geç, benim kadar değildir
Üni deydik, depresyon haliyle de olsa okulu bitirdim ama kpss ye çalışmadım 2.5 yıl geç atandım (24 te),ikinci ilişkim 29 yaşında oldu saçma sapan kişilerle karşılaştım 36 da evlendim,38 de anne oldum,42 yim

Siz yine iyisiniz , bende üniversite, yok iş , yok kariyer , yok onun gözü kötü, bunun kulağı kepçe derken 43 de anne oldum, 44 deyim ve pişmanım yaa

Ilkokul 1. Sınıftan üniversite eğitimlerime kadar olan tüm eğitim hayatım hakkında hep başka türlü olabilirdi düşüncem var.

Yön verebileceğim, benim elimde olan yalnızca üniversitelerdi.

Onlarda da çok küçüktüm.

Bundan 10 sene önce bugünleri göremeden, bir yetişkinin yönlendirmesi olmadan yaşlı kafaların yönlendirmeleriyle seçimler yaptım.

Dönüp bakınca elde var sıfır.

Çok umut vaad eden biriyken simdi bambaşka bir yerdeyim ve mutsuzum.

Potansiyelimi gerçekleştiremediğim için üzgünüm.

Bunu okuyan gençler, yurtdışında geçerliliği olan bölümler okuyun.

Erasmusa gidin, yurtdışında staj bulun, cesaret edin, korkmayın.

Memur gibi düşünmeyin, devlet memuru olayım yeter demeyin.

Umarım bundan sonra hiçbirimiz kararlarımızdan pişmanlık duymayız.

Hayattaki en büyük pişmanlığım ve üzüntümü şöyle özetleyebilirim; çok yakın bi arkadaşımla çok saçma bir sebepten kavga ettik ve ben onu uzun süre görmeyeceğimi bile bile inat ederek vedalaşmaya gitmedim. Arkadaşım gideceği yere hiç ulaşmadı. Kazada vefaat etti.
O yüzden tavsiyem ASLA insanları boş şeyler için kırmayın. Bi saat sonrasının garantisi yok.

Bu konu benzeri daha önce de açılmıştı. Aynı şeyi yazmıştım. Ben kimin hayatına girdiysem arkadaş, sevgili hayatlarında büyük değişim oldu iyi yönde.
Ama benim kendi fikirlerime güvenip akıl danışmadan uygulayabilmem yıllarımı aldı. Kendi hayat mottoma güvenmem zor oldu. Ailemin lafını baskı yapmasalar da çok dinledim. Her konuda kendi bildiğimi okusaydim.

S sarifrezyaa güzel konuymuş
Ben de sizin en büyük pişmanlığınızı merak ettim. Soran olmamış galiba
Teşekkür ederim naziksiniz ustlerde yazmistim. Kesinlikle bölümüm derim, şimdiki aklım olsa sağlıkçı olmazdım..
O yüzden gençlere en büyük tavsiyem mizaclarina karakterlerine uygun mesleğe yonelmeleri

Ay çok etkilendim bundan. Başınız sağ olsun.. o bir yerlerden pismanliginizi gorup hissediyordur merak etmeyin.. evet hayat birbirimizi kirmak icin cok kisa..

Asla soylememem gereken bir konuyu hem kendim hem onun bilgisi olduğunu düşünerek ve önemsiz bularak söylemem.

İlk eşimle evlenmek. Hatta onu tanımak. Ona ve ailesine sınırsız iyilikler yapmak. Asla hak etmedikleri halde. Her aklıma geldiğinde ki çok sıktır, hakkımı haram ediyorum. Gün yüzü görmemelerini diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…