- 5 Temmuz 2023
- 342
- 672
- 23
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Siz ve çocuklarınız kaç yaşında merak ettim?En buyuk pismanligim gec yasta evlenmek, cunku cocuklarima yetememekten, ileride onlari yasli halimle uzmekten, erkenden annesiz birakmaktan korkuyorum.
Ama bunun disinda elbette bir suru pismanligim var, ornegin eskiden cok kiloluydum, ergenligimi kilolu olarak gecirip tembel bir kiz cocugu olmus olmaktan pismanlik duyuyordum. (Bunu hallettik)
Universite hayatim sirasinda daha ofansif ve girisken biri olmayarak kaybettiğim zamandan yana hep pisman olmusumdur.
Bir de son olarak meslegimle alakali, erken yasta yurt dışına yerlesmemekten oturu pişmanım. Gerci bu his cocuklardan sonra ortaya cikti aslinda. (O zaman bu kadar siginmaci / kacak yoktu. Bir baskadir benim memleketim kafasindaydik hepimiz, gorev yerini birakmak dirayetsizlikti, vatansevmezlikti)
Siz ve çocuklarınız kaç yaşında merak ettim?
Ben de 40 üzeri sandım. Zaten herkes artık bu yaşlarda anne oluyor. Hatta daha geç.34 yasimdayim. Ilk cocuk 2 yas altinda, 2.yolda.
Ben de 40 üzeri sandım. Zaten herkes artık bu yaşlarda anne oluyor. Hatta daha geç.
Kalırsınız:) Benim çevremde 30’dan önce anne olan yok ki zaten. Ki baya fazla bu aralar doğum yapan:) Şuan çevremdeki ilk aklıma gelen hamileler 35, 37 ve 38 yaşında mesela hem de ilk bebekleri. Tabi zorluğunu gördükten sonra muhtemelen de sonYani evet, ben akranlarinin annelerine kiyasla genc kalabilirim belki yani insallah
Şerefsiz erkeklere boyun eğmek derim.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Atanmak mi.. hayali bile guzelİlk atandigimda yani 13 sene önce borsadan Bi haber olmam
Ve her ay kenara bir çeyrek atmamış olmam
Adıyaman tütünü?Sigaraya başlamak..çok zam geldi ya napacağım?
Bilmem de sarma almıştım leş gibi kokuyor.. Gayfe sigara lüks olduAdıyaman tütünü?
Ben 2 gündür elektronik sigara içiyorum tavsiye ederim. Sigara kadar maliyetli olmadığı söyleniyor. Hem de tütün gibi üstü başı leş gibi kokutmuyorBilmem de sarma almıştım leş gibi kokuyor.. Gayfe sigara lüks oldu
Yeşilçay a başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?