Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ve çocuklarınız kaç yaşında merak ettim?

Yani evet, ben akranlarinin annelerine kiyasla genc kalabilirim belki yani insallah
Kalırsınız:) Benim çevremde 30’dan önce anne olan yok ki zaten. Ki baya fazla bu aralar doğum yapan:) Şuan çevremdeki ilk aklıma gelen hamileler 35, 37 ve 38 yaşında mesela hem de ilk bebekleri. Tabi zorluğunu gördükten sonra muhtemelen de son

Şerefsiz erkeklere boyun eğmek derim.

Benim en büyük pişmanlıgım ailem. Elimde degildi tabi ama keske bu aileye doğmasaydim. Ailem kız ve erkek çocukları arasında ayrım yapıyor. Eskiden çok daha fazla canım yanardı şimdi umursamamaya başlayabildim. Ama yine de değiştirebilecek olsaydım, ailemi, en azından anne ve babamı değiştirmek isterdim. Hayatım onlar yüzünden mahvoldu. Deneme tahtası gibi yetiştirdiler, korku, kaygı, özgüvensizlik neler neler yaşıyorum hala bile. Etkileri geçmedi. Aile çok önemli...

Köle ruhlu ezik yetistirilmem ve buna baş kaldırmamam. Zaten kaldirsam ailenin en kötüsü oluyordum.
Öyle yetiştim ve hayatım boyunca bi çok kisiye boyun eğdim. Eşimi çok seviyorum ama istememe rağmen hayir diyemediğim için çok erken evlendim. 10 yil oldu mutluyum ama icimde cok ukde kaldi.
İlk zamanlar arkadaşlarım evlilik nasıl diye sorduğunda çok güzel istediğim zaman evden çıkabiliyorum diyordum. Şimdi baktığımda rahat dolasabilmek için evlendiğimi görüyorum. Ne malmışım. Yada ne biçim bi ortamdaymisim. Şimdi herkes değişti anlayisli oldu ama bana faydası kalmadı...

Merhaba, bir kariyer uğruna erkek arkadaşlarımın evlenmesteklerini reddedip, devamlı evlenmek istemiyorum, çocuk istemiyorum deyip… 41 yaşında evlenip 43 yaşında ikiz annesi olmaktan rahatsızım.. zamanı geri alabilseydim 30-35 yalında evlenirdim..

Ailemin beni manipüle etmesine izin verip gençliğimi aile baskısı, manipülatif davranışlar ve türlü dramla geçirmem. Gerçekten hayatımın bir on senesi yok, hatta daha fazla. Hem onlara hem kendime kızıyorum.

İlk atandigimda yani 13 sene önce borsadan Bi haber olmam
Ve her ay kenara bir çeyrek atmamış olmam

Bugünlerde en büyük pişmanlığım kus olduğum manyak akrabalarimla tekrar barışmış olmak . İnşallah tekrar küseriz de bidaha barismayiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…