- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Annem haksız dı ama adil olmak lazım karşı tarafın ailesi haksız yere sizle kavga etse Eminim kimse susup oturmazAnnenle kavga etmiş. Bu sebep yeterli bence. Haddini bilmeli haksız da olsa. Bir de sen öyle çok çok da sevmiyorsun. Sevsen düşünmezsin. Ben de ailemden uzakta evliyim. Mutluyum ama keşke ailemle aynı şehirde olsaydım.
ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden
Genelde kendisine de öyle derim alışkanlıkNiye anne yazmadın ben ona takıldım deli miyim neyim
Siz bilirsiniz tabi ki. Anneniz haksız olduğunu kabul ediyor muAnnem haksız dı ama adil olmak lazım karşı tarafın ailesi haksız yere sizle kavga etse Eminim kimse susup oturmaz
Mother ne yahu? Türkçeye kiranmi girdikızlar günlerdir aklımı kurcalayan sorunlarım var aslında öncesinde böyle Bişey yoktu ama yıllık izinde ailemin yanındayım burda başladı sorunlar Eylül'de söz nişan olcak seneye ağustos ta da evlilik olacaktı dört yıllık görüştüğüm kişiyle aslında bundan bir yıl öncesinde olacaktı evlilik benm Mother yüzünden sorun çıktı benimkile tartıştılar sonra iş uzadı benim Sevgili ailesi ile aradı açıldı ama biz devam ettik ayrılmadık sonra tekrar evlenmeye karar verdik biz evlenince farklı bir ilde yaşayacağız hem mecburiyetten hemde benimki çok içli dışlı olmak istemiyor 3.kişilerinn evliliği karıştırdığı görüşünde ve çok vıcık vıcık bir aile ilişkisi istemiyor iki taraf içinde ayrıca benim arkadaslarımlada çok görüşmemi istemiyor ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden sonra kendisi de kıskanç giyim kuşam herşeye karışır niye ona baktın buna baktın ve çapkınlık Yok bu durumu seviyorum ve güveniyorum Da bir yandan da çok disiplinli bense rahat burda bir uyuşmazlık oluyor tutumlu Da bense eli açık neyse asıl konum annem sürekli başkası ile evlen daha iyileri var evlenince başka yerde gitmezsin burda kalırsın bizden ayrılmazsın deyip duruyor kardeşlerim de öyle kendi yaşında birisini bul diyorlar aramızda 6 yaş var çok ta değill çalıştığım yerdede isteyen kişiler var kafam çok karıştı ayrılmayı düşünüyorum sonra vicdan yapıyorum bu durumda ne yapmayalım siz ne yaparsınız
Niye o kadar yazdıklarım arasından oraya takıldınız karşı tarafın da bir sürü kötü tarafından bahsettim siz hayırdır kadın düşmanı falanmısnız ayrıca benzetmenizde saçmaBu nasıl bir kafa yahu?
Küçük çocuk gibi yumruklarınızı sıkıp "X yeni telefon almış, kıskandım ben de istiyoooommm" diye tepiniyor musunuz misal?
Çok istediğiniz bir şey olursa "neden bende yok" diye haset edeceğinize, çalışın çabalayın edinin. Kıskanıp sevgiliye sarmak ne iş?
Etrafımda sizin gibi birini istemezdim.
Konuya genel yorumum ise, sizden olmaz.
Ediyor ve pişmanSiz bilirsiniz tabi ki. Anneniz haksız olduğunu kabul ediyor mu
Eee dert bölümünde dert anlattım aşkım canım cicimlere girsem benim için dert olmaz dıayrılmayı düşünüyosanız ayrılın. ben ortada aşk sevgi namına bişey göremedim.
Alt tarafı bir kelimeMother ne yahu? Türkçeye kiranmi girdi
Nerden vardın bu kanıyaValla sevgilinizden değil de sizden olmaz gibi bu ilişki. Bi kere kafanız karışabildiğine göre zaten sevmiyorsunuz ayrıca karakteriniz de oek oturmamış gibi geldi bana evlilik için
Hiç öyle bir şeyini görmedimmBu adamla olmaz
Hep söylüyorum giyime davranışa arkadaşa karışan erkeğin kaşı gözü oynuyor demektir
Fikri neyse zikri o.
adamla evleniyor olmanız sizin için dertse evlenmeyin.Eee dert bölümünde dert anlattım aşkım canım cicimlere girsem benim için dert olmaz dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?