Şu işi bir çözelim...

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
kızlar günlerdir aklımı kurcalayan sorunlarım var aslında öncesinde böyle Bişey yoktu ama yıllık izinde ailemin yanındayım burda başladı sorunlar Eylül'de söz nişan olcak seneye ağustos ta da evlilik olacaktı dört yıllık görüştüğüm kişiyle aslında bundan bir yıl öncesinde olacaktı evlilik benm Mother yüzünden sorun çıktı benimkile tartıştılar sonra iş uzadı benim Sevgili ailesi ile aradı açıldı ama biz devam ettik ayrılmadık sonra tekrar evlenmeye karar verdik biz evlenince farklı bir ilde yaşayacağız hem mecburiyetten hemde benimki çok içli dışlı olmak istemiyor 3.kişilerinn evliliği karıştırdığı görüşünde ve çok vıcık vıcık bir aile ilişkisi istemiyor iki taraf içinde ayrıca benim arkadaslarımlada çok görüşmemi istemiyor ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden sonra kendisi de kıskanç giyim kuşam herşeye karışır niye ona baktın buna baktın ve çapkınlık Yok bu durumu seviyorum ve güveniyorum Da bir yandan da çok disiplinli bense rahat burda bir uyuşmazlık oluyor tutumlu Da bense eli açık neyse asıl konum annem sürekli başkası ile evlen daha iyileri var evlenince başka yerde gitmezsin burda kalırsın bizden ayrılmazsın deyip duruyor kardeşlerim de öyle kendi yaşında birisini bul diyorlar aramızda 6 yaş var çok ta değill çalıştığım yerdede isteyen kişiler var kafam çok karıştı ayrılmayı düşünüyorum sonra vicdan yapıyorum bu durumda ne yapmayalım siz ne yaparsınız

Annenle kavga etmiş. Bu sebep yeterli bence. Haddini bilmeli haksız da olsa. Bir de sen öyle çok çok da sevmiyorsun. Sevsen düşünmezsin. Ben de ailemden uzakta evliyim. Mutluyum ama keşke ailemle aynı şehirde olsaydım.

Annem haksız dı ama adil olmak lazım karşı tarafın ailesi haksız yere sizle kavga etse Eminim kimse susup oturmaz

ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden

Bu nasıl bir kafa yahu?

Küçük çocuk gibi yumruklarınızı sıkıp "X yeni telefon almış, kıskandım ben de istiyoooommm" diye tepiniyor musunuz misal?

Çok istediğiniz bir şey olursa "neden bende yok" diye haset edeceğinize, çalışın çabalayın edinin. Kıskanıp sevgiliye sarmak ne iş?

Etrafımda sizin gibi birini istemezdim.

Konuya genel yorumum ise, sizden olmaz.

Mother ne yahu? Türkçeye kiranmi girdi

Niye o kadar yazdıklarım arasından oraya takıldınız karşı tarafın da bir sürü kötü tarafından bahsettim siz hayırdır kadın düşmanı falanmısnız ayrıca benzetmenizde saçma

Valla sevgilinizden değil de sizden olmaz gibi bu ilişki. Bi kere kafanız karışabildiğine göre zaten sevmiyorsunuz ayrıca karakteriniz de oek oturmamış gibi geldi bana evlilik için

Cok özür dileyerek ve haddim olmayarak bişey soracağım, gerçekten beni ilgilendirmez ama işyerinde cok isteyen var demişsin bana bu durum çok ilginç geldi, biliyorum bekaret belki çoğu insan için sorun değil ama senin gecen kan lekesini nasıl çıkaracağım konun vardı, tabiki haddim değil ama bu kadar kolay mı senin için. Yani madem nişanlını sevmiyordun neden özel şeyler yaşadın, gerçekten şaşırdım bu kadar rahat başkasına aklının Kaymasına , bu kadar kolay mı başkasını bulmak, bilemedim senin hayatın tabi. Annen bunu bilmiyor ki kolayca nişanlını yeriyor, neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyim, sadece bu tavrına şaşırdım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…