Şu işi bir çözelim...

Tabikide haddin değil benim konumla o konunun bağlantısı nedir ? Seni ne ilgilendirir milleti ne ilgilendirir merakını gidereyim bari evet kolay bütün evlenenler bakire mi tüm erkekler bakir mi annem bunu bilse ne bilmese ne 24 yaşında yetişkin insanım ve bilse de değişen bişey olmayacak kaldı ki Benimle görüşmek isteyenler onu dert edecekse görüşmemekte bir seçenek değil mi ?

Hayır yanlış anlama seni kınamıyorum, nişanlını sevme konusundaki kafa karışıklığına anlam veremedim, yoksa sen bilirsin, zaten dedim de

Aşk yok
Sevgi saygı tartışılır
Ayrılın
Psikologada gitmeyi unutmayın

Önce şu haset mevzusundan bir uzman yardımı al sonra da ayrıl o boyfriendinden (Mother e ithafen) ..

Bu kıskançlık sende oldukça multi milyonerle evlensen, adamın ocağı söner, iflasa sürüklersin. .

Dört yıllık bir yaşanmışlık var ortada alışmışsınız birbirinize. Bütün erkekler bir şekilde kısıtlıyor karşı cinsle arkadaşlığı haklı da olabilirler. Gördüğünü isteme olayı da bence nereye giderseniz gidin devam eder çünkü orda da birileri var sonuçta. Belki de erkek arkadaşınızın iyi özelliklerini yazmadınız bu kafa karışıklığı yüzünden . Buradaki bayanların çoğu evli galiba genelde mantık açısından bakıyorlar kalp ne diyor o da var ? Bunu da düşünün derim. Lütfen beyfendinin iyi yönlerini de yazın.Bende ayrıldım şu an mutlu muyum bilemiyorum. Daha iyisi hep vardır daha yakışıklısı daha kariyerlisi zengini...

Benim tuvalete ettiğim şeyi bile kıskanıp 'neden ben etmedim' diyecek bir kadın var çevremde ve ondan nefret ediyorum..
sizin gibi insanlardan herkes nefret ediyor. İnşallah evlendiğiniz insanın yengesi kızkardeşi falan olmaz yoksa belli ki sizden çekecekleri var..
kendinizi değiştirin şaka gibi ya!

Yani kalbim istemese devam etmezdim seviyorum vicdanını merhametini sevdiğim özellikleri de çok ayrıca görüşmemi istemediği kişiler bana zararı olan kişilerdi

Neden bu kadar abarttınız anlamadım sıkıntınız var galiba birisiyle

sizi yermeden yargılamadan merak etmiş sormuş hayırdır ? Kelek kesen misin ? Gayet kibar bı dille sormuş üstelik valla çok iticisiniz.

Neden bu kadar abarttınız anlamadım sıkıntınız var galiba birisiyle
Olduğunu yazdım, sizin gibi olanlar sıkıntı işte tamamen. Herkesin aldığını alırlar, kopyalarlar milletin aldığı şeylerin çok afedersiniz içine ederler.
Bu huyunuzu törpüleyin zira tamamen çevreye zarar ve zaten yanınızda kimse olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…