Şu işi bir çözelim...

Senin yaran varmış anlaşıldı oke
Valla biz burda sana bir şey diyoruz, böyle olma diyoruz ama senin gözün demekki kıskançlıktan öyle dönüyor ki dediklerimizi bırak anlamayı habire laf soktuğunu sanıyorsun ama ben mutluyum emin ol. Kendin bilirsin, çevrende bir Allah'ın kulu olmaz. Ömür boyu kaybedersin. Asla benim gibi mutlu ve kendin olmazsın. Milletin aldıklarında gözün kalmasın, ayıp ayıp!

Sizene ister üslübumu düzeltirim istersem de düzeltmem işine gelirse ona göre yorum yaparsın
senin psikolojik sıkıntıların var. Banane senin nisanlinin nerde yaşamak istediğinden annenin ne dediğinden Allah imin özentisi yazık sana vakit harcadım israf oldu.Bani göze alsam ağır konusacamda banlanmak sıkıntı.

Ayrılmayı düşünüyorsanız zaten o ilişkiye pek güveniniz yok sevdiğinizide düşünmüyorum yazdıklarınızdan.

Bence ayrılın böyle konularda mantık gerek vicdana yer yok.

Mother dan sonrasını okuyamadım ilerlemiyor yani takıldım oraya.. ilk defa böyle yorum yapıyorum ama tutamadım kendimi

Off ne biçim kimse sizin gibi mutlu olamaz mı asla
hımm öylemi asla senin gibi mutlu olamazmıyım bu ne özgüvendir allahım sana geliyorumm

harcamasaydın zorlamı yorum yaptırdılar sana her lafa atlarsan daha çok zamanın gider

Su üyeye vermiş olduğunuz cevap sinirlendirdi beni. Tekrar okuyun neresinde hadsizlik saygısızlık var. Cevap vermek istemiyorsaniz,o konu geride kaldı su anki konuma yorum yaparsanız sevinirim deyin bitsin. Boğazınıza mı yapisacak.?

ya sizene hanfendi size ne oluyor ben o kişiye yazdım kendisi kendini savunabilir değil mi ?
Cattik ya bakınız hanimefendi,buradaki üyeler üslubunuzdan şikayetçi ve tabiki kendini savunabilir arkadaşımız. Hayir,ben usulubunuzu duzeltin yardımcı olalım diyorum küfür etmişim gibi algiliyorsunuz sorun burada ama artık beni kaybettin üzgünüm: (

nasıl üzüldüm sorma senin o engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanamayacağım için isabet olmuş kafamı şişirdin 2 dk da

Su üyeye vermiş olduğunuz cevap sinirlendirdi beni. Tekrar okuyun neresinde hadsizlik saygısızlık var.
Boşver canım kavgaya gerek yok , muhtemelen ban alacak. Buna sebep ben olmayacağım. Ben daha o cevaptan kavga etmek için geldiğini anladım, uzatmadım. gereksiz bir sinir hali var, yaşının küçüklüğüne verdim ben. Herkes mutlu olsun , önemli değil, kendi hayatı, yaşayıp görecek zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…