- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.714
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sizene ister üslübumu düzeltirim istersem de düzeltmem işine gelirse ona göre yorum yaparsınDeğilim ve olmamda gerekmiyor. Asıl size ne siz konu açtınız yorum yapanlar isterse şarkı nakaratı yazar size ne. Usulubunuzu duzeltin!
Hm pekievlenmeyin..
adamın başınıda yakmayın..seviyor olsanız kafanız karışmaz..
Valla biz burda sana bir şey diyoruz, böyle olma diyoruz ama senin gözün demekki kıskançlıktan öyle dönüyor ki dediklerimizi bırak anlamayı habire laf soktuğunu sanıyorsun ama ben mutluyum emin ol. Kendin bilirsin, çevrende bir Allah'ın kulu olmaz. Ömür boyu kaybedersin. Asla benim gibi mutlu ve kendin olmazsın. Milletin aldıklarında gözün kalmasın, ayıp ayıp!Senin yaran varmış anlaşıldı oke
senin psikolojik sıkıntıların var. Banane senin nisanlinin nerde yaşamak istediğinden annenin ne dediğinden Allah imin özentisi yazık sana vakit harcadım israf oldu.Bani göze alsam ağır konusacamda banlanmak sıkıntı.Sizene ister üslübumu düzeltirim istersem de düzeltmem işine gelirse ona göre yorum yaparsın
Ayrılmayı düşünüyorsanız zaten o ilişkiye pek güveniniz yok sevdiğinizide düşünmüyorum yazdıklarınızdan.kızlar günlerdir aklımı kurcalayan sorunlarım var aslında öncesinde böyle Bişey yoktu ama yıllık izinde ailemin yanındayım burda başladı sorunlar Eylül'de söz nişan olcak seneye ağustos ta da evlilik olacaktı dört yıllık görüştüğüm kişiyle aslında bundan bir yıl öncesinde olacaktı evlilik benm Mother yüzünden sorun çıktı benimkile tartıştılar sonra iş uzadı benim Sevgili ailesi ile aradı açıldı ama biz devam ettik ayrılmadık sonra tekrar evlenmeye karar verdik biz evlenince farklı bir ilde yaşayacağız hem mecburiyetten hemde benimki çok içli dışlı olmak istemiyor 3.kişilerinn evliliği karıştırdığı görüşünde ve çok vıcık vıcık bir aile ilişkisi istemiyor iki taraf içinde ayrıca benim arkadaslarımlada çok görüşmemi istemiyor ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden sonra kendisi de kıskanç giyim kuşam herşeye karışır niye ona baktın buna baktın ve çapkınlık Yok bu durumu seviyorum ve güveniyorum Da bir yandan da çok disiplinli bense rahat burda bir uyuşmazlık oluyor tutumlu Da bense eli açık neyse asıl konum annem sürekli başkası ile evlen daha iyileri var evlenince başka yerde gitmezsin burda kalırsın bizden ayrılmazsın deyip duruyor kardeşlerim de öyle kendi yaşında birisini bul diyorlar aramızda 6 yaş var çok ta değill çalıştığım yerdede isteyen kişiler var kafam çok karıştı ayrılmayı düşünüyorum sonra vicdan yapıyorum bu durumda ne yapmayalım siz ne yaparsınız
+1Bu adamla olmaz
Hep söylüyorum giyime davranışa arkadaşa karışan erkeğin kaşı gözü oynuyor demektir
Fikri neyse zikri o.
Off ne biçim kimse sizin gibi mutlu olamaz mı aslaValla biz burda sana bir şey diyoruz, böyle olma diyoruz ama senin gözün demekki kıskançlıktan öyle dönüyor ki dediklerimizi bırak anlamayı habire laf soktuğunu sanıyorsun ama ben mutluyum emin ol. Kendin bilirsin, çevrende bir Allah'ın kulu olmaz. Ömür boyu kaybedersin. Asla benim gibi mutlu ve kendin olmazsın. Milletin aldıklarında gözün kalmasın, ayıp ayıp!
hımm öylemi asla senin gibi mutlu olamazmıyım bu ne özgüvendir allahım sana geliyorummValla biz burda sana bir şey diyoruz, böyle olma diyoruz ama senin gözün demekki kıskançlıktan öyle dönüyor ki dediklerimizi bırak anlamayı habire laf soktuğunu sanıyorsun ama ben mutluyum emin ol. Kendin bilirsin, çevrende bir Allah'ın kulu olmaz. Ömür boyu kaybedersin. Asla benim gibi mutlu ve kendin olmazsın. Milletin aldıklarında gözün kalmasın, ayıp ayıp!
insan gibi birşey soruyorum kusura bakmayın burda kimsenin egosunu tatmin edemem insan gibi yazacaklar gelsin benim konum dalga mevzusu değillKonu sahibi kızdı.
Verdiği cevaplara bakılınca kibler basacak burayı sonraMune kızgın masasiyla gelecek
Dagilalim
harcamasaydın zorlamı yorum yaptırdılar sana her lafa atlarsan daha çok zamanın gidersenin psikolojik sıkıntıların var. Banane senin nisanlinin nerde yaşamak istediğinden annenin ne dediğinden Allah imin özentisi yazık sana vakit harcadım israf oldu.Bani göze alsam ağır konusacamda banlanmak sıkıntı.
Su üyeye vermiş olduğunuz cevap sinirlendirdi beni. Tekrar okuyun neresinde hadsizlik saygısızlık var. Cevap vermek istemiyorsaniz,o konu geride kaldı su anki konuma yorum yaparsanız sevinirim deyin bitsin. Boğazınıza mı yapisacak.?Cok özür dileyerek ve haddim olmayarak bişey soracağım, gerçekten beni ilgilendirmez ama işyerinde cok isteyen var demişsin bana bu durum çok ilginç geldi, biliyorum bekaret belki çoğu insan için sorun değil ama senin gecen kan lekesini nasıl çıkaracağım konun vardı, tabiki haddim değil ama bu kadar kolay mı senin için. Yani madem nişanlını sevmiyordun neden özel şeyler yaşadın, gerçekten şaşırdım bu kadar rahat başkasına aklının Kaymasına , bu kadar kolay mı başkasını bulmak, bilemedim senin hayatın tabi. Annen bunu bilmiyor ki kolayca nişanlını yeriyor, neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyim, sadece bu tavrına şaşırdım kusura bakma
Doğru dedin zaten gidiyorum. Hoscakal.. elvedaharcamasaydın zorlamı yorum yaptırdılar sana her lafa atlarsan daha çok zamanın gider
ya sizene hanfendi size ne oluyor ben o kişiye yazdım kendisi kendini savunabilir değil mi ?Su üyeye vermiş olduğunuz cevap sinirlendirdi beni. Tekrar okuyun neresinde hadsizlik saygısızlık var.
Cattik ya bakınız hanimefendi,buradaki üyeler üslubunuzdan şikayetçi ve tabiki kendini savunabilir arkadaşımız. Hayir,ben usulubunuzu duzeltin yardımcı olalım diyorum küfür etmişim gibi algiliyorsunuz sorun burada ama artık beni kaybettin üzgünüm: (ya sizene hanfendi size ne oluyor ben o kişiye yazdım kendisi kendini savunabilir değil mi ?
nasıl üzüldüm sorma senin o engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanamayacağım için isabet olmuş kafamı şişirdin 2 dk daCattik ya bakınız hanimefendi,buradaki üyeler üslubunuzdan şikayetçi ve tabiki kendini savunabilir arkadaşımız. Hayir,ben usulubunuzu duzeltin yardımcı olalım diyorum küfür etmişim gibi algiliyorsunuz sorun burada ama artık beni kaybettin üzgünüm: (
: (nasıl üzüldüm sorma senin o engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanamayacağım için isabet olmuş kafamı şişirdin 2 dk da
Boşver canım kavgaya gerek yok , muhtemelen ban alacak. Buna sebep ben olmayacağım. Ben daha o cevaptan kavga etmek için geldiğini anladım, uzatmadım. gereksiz bir sinir hali var, yaşının küçüklüğüne verdim ben. Herkes mutlu olsun , önemli değil, kendi hayatı, yaşayıp görecek zaten .Su üyeye vermiş olduğunuz cevap sinirlendirdi beni. Tekrar okuyun neresinde hadsizlik saygısızlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?