- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Üzülme ablan burda arada böyle sıkıntılar olur kafana takma. Su emojileri nasıl yapiyoz ogretsene bana bir : (
Muhabbetin dibine vurduk,sonuna geliyoz artık.muhabbet nereye gıdecek merakla takıp edıyorum
bence o son muneyle son bulacakMuhabbetin dibine vurduk,sonuna geliyoz artık.
Sabaha banli uyanacam demek olsun konu sahibi nickini yazması zor,mapusta beni ziyaret et o kadar emeğim geçti bak.bence o son muneyle son bulacak
sen mobilden mi giriyorsun bilgisayarda hazır var ordan seçiyorsunda mobilde :) shift tuşu iki nokta tuşu ve sağ paranteze aynı anda basarsan gülme smyle oluyor hahahh ne anlatıyorum ben yaaÜzülme ablan burda arada böyle sıkıntılar olur kafana takma. Su emojileri nasıl yapiyoz ogretsene bana bir : (
sağol tatlım kusura bakma valla kırdıysam eğer kırmak değildi amacım hayırlı geceler :) birde mobilden giriyorum neyse idare ederim bensen mobilden mi giriyorsun bilgisayarda hazır var ordan seçiyorsunda mobilde :) shift tuşu iki nokta tuşu ve sağ paranteze aynı anda basarsan gülme smyle oluyor hahahh ne anlatıyorum ben yaa
sadece düşünce gerçeğini yababileciğimi zannetmiyorum o cesaret güç istek yokAyrilmayi dusunebiliyisaniz kesinlikle ayrilin büyük bir aşkıniz olsaydi ayrilmak kelimesi sizi maffederdi üzerine düşünmezdiniz bile.zaten biriniz eli acik biriniz tutumlu ilerde en büyük kavgalar bundan cikacak belli
tabiki güveniyorum ama Güven kontrole mani değildir düşüncesindeyimÇözelim hemen.ben diyorum ki kıskançlık aşkı öldürür...iki taraf için de ..
Karşılıklı güven varsa kıskançlık gereksiz...yoksa varsın olmasın o ilişki...
önemli değil canım bende de var biraz asabiyetsağol tatlım kusura bakma valla kırdıysam eğer kırmak değildi amacım hayırlı geceler :) birde mobilden giriyorum neyse idare ederim ben
Evet anlıyorum sizi fakat kıskançlık kontrol mudur?tabiki güveniyorum ama Güven kontrole mani değildir düşüncesindeyim
güven varsa kıskançlığa gerek yok dediniz bende ne kadar güvensemde kontrol etmek zorundayım ki yapım öyle çok seversem kıskanıyorumEvet anlıyorum sizi fakat kıskançlık kontrol mudur?
anlık susturuyorum ama sonradan düşünmüyor değilimSevsen kafam karışmadı. Herkesi sustururdun.
evet farkındayımDünyanın en mükemmel erkegi de olsa ailene mesafe koyma kesinlikle herkes gider ailen kalır sahip çıkar. Insan sevgiliyinden bazı şeyleri gözardı edebiliyor ama evliyken çok gözüne batar benden demesi
24Yaşınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?