Şu işi bir çözelim...

gereksiz sinir hali mi işte buna güldüm senin dar görüşün buna sebep olmasın

sakinligimi koruyamadim : ( umarım Ban yemem.

gereksiz sinir hali mi işte buna güldüm senin dar görüşün buna sebep olmasın
Gitmiştim ama yine duramadim,dar görüşlülüğü vermiş.oldugu cevaptan belli olmuyor,sanırım dar görüşlü olanlar anlayabildiler mesajını arkadaşımızın zira ben gayet ileri görüşlü naif bı mesaj olarak algiladim.

kızım senin derdin ne bulaşık gibi bulaştın kaldın ona atla buna atla ya sen burda milleti laf yetiştireceğine ki zaten millete bir faydan yok aile içi sıkıntılarını düzelt anlaşılan bayağı bozulmuş psikolojin

Duzelteli oldu baya can sıkıntısı guzelim boşum şimdi bu boşlukta sana insanlık dersi verebilir miyim dedim ama yok caksan girmez. Neyse kendi hasedinde bogul napayım ben kendime kahve yapmaya gidiyorum aydi Yaradana emanet.

1 ayda mı düzelttin güzelim ? onca dert bu kadar kısa zamanda düzelmez ama neyse kendini teselli edebilmek dışarıya mutlu görünmekte bir marifet

1 ayda mı düzelttin güzelim ? onca dert bu kadar kısa zamanda düzelmez ama neyse kendini teselli edebilmek dışarıya mutlu görünmekte bir marifet
Duzelttim= umursamiyorum. Varsa bi önerin dinlerim ama şu ara rol değil valla mutluyum giz. Hem eşime endeksli yaşamıyorum ben onla problemim olunca hayattan kopmuyorum ve de burada açılan konuları okudukça eşimin iyi bı eş olduğunu düşünmeye başladım bak ne kadar güzel cevap veriyorum eski konumu neden karistiyorsun diye cemkirmiyorum.

ufff bana laf soktu.. iyi mutluluklar selametle

ben mutlu olurumda seni bilemem böyle herkesin geçmişini kurcalayarak açık arayarak zor ama imkansız değil
Herkes?? Kimin geçmişini kurcalamışım afedersin? Yorumlarıma dönüp bak, bir kez bile kimse ile kötü konuşmusluğum yoktur, kalp kırmaktan "SANALDA" bile olsa çekinen bir insanım.
Senin konun ilginçti , aklımda kalmış .
Ben Allah'tan korkar, kalp kırmaktan çekinirim, ama sen konunun başından beri herkese bol keseden sallıyorsun maşallah, karşımdaki üzülürmüş kırılırmış umrunda değil.

Kalp kıran mutlu olamaz, oyüzden sen kendine bak, bana değil.
Gerçekten sana cevap bile vermeyeceğim artık, ben ne diyorum sen ne diyorsun, resmen mahalle ağzıyla kavga etmek istiyorsun, üzgünüm ama bu oyuna gelmem ben . Bu da sana son mesajım

ok by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…