Su kamlumbagasi

Seridina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
10.397
21.029
398
35
Kizlar merhabaErkek arkadaşım bana su kaplumbağası almış. Minik bir oğlum var yani Bana yemini ve vitaminini verdi. Vitaminini suya kattim. Karnini da doyurdum. Su anda akvaryumdan bana bakıyor. Başka yapmam gereken bir şey var mi?Nasil hayvanlardir. Ne yapıp ne yapmamam lazım. Bana söylerseniz çok sevinirim

5 günde bir su değiştirin benimde bir oğluşum var ve güneş ışığına bayılıyorlar arada bir balkona koyabilirsiniz :)
Kabuğunuda yıkıyorum ben ki pislikleri arınsın,marulda yiyor arada heheeh

5 günde bir su değiştirin benimde bir oğluşum var ve güneş ışığına bayılıyorlar arada bir balkona koyabilirsiniz :)
Kabuğunuda yıkıyorum ben ki pislikleri arınsın,marulda yiyor arada heheeh
Peki akvaryumda mi yaşıyor yoksa kapta mi? Ayri ısıtacı falan var mi? Ne kadardır sizinle

Peki akvaryumda mi yaşıyor yoksa kapta mi? Ayri ısıtacı falan var mi?
Akvaryumda yaşıyor ama evde birden fazla hayvanım var o yüzden bir tek orda sınırlı kalmaması için sudan dışarı çıkacağı zamanlar küçük şeylerle tırmanma yerleri yapıyorum ona hem enerjisini harcıyor hemde mutlu oluyor gibi geliyor bana :) Isıtıcı kullanmıyorum zaten yaz ayı ılık su yeterli geliyor zaten suya girince hayvan suyun derecesine uyum sağlıyor.

Cok soru sordum ama akvaryumun büyük mü küçük mü?

Aa saçmalama istersen sabaha kadar tut şuanlık küçük eve düğünden sonra bi kaç tane daha almayı düşünüyoruz özel kaplumbağa akvaryumlarından alıcaz :)
Teşekkür ederim Ben hiç kaplumbağa bakmadım o yüzden cok gerildim :-( Küçük akvaryum yeterli oluyorsa simdilik onlardan alayim bari. Bir de benimki bugün yem yemedi:-( yeni ortam olduğu için mi acaba?

Teşekkür ederim Ben hiç kaplumbağa bakmadım o yüzden cok gerildim :-( Küçük akvaryum yeterli oluyorsa simdilik onlardan alayim bari. Bir de benimki bugün yem yemedi:-( yeni ortam olduğu için mi acaba?
Benimki 1 hafta yemedi sadece bir tane yedi şimdi 10 dk sonra yok oluyor yer elbet arada al eline koy yatağa yere gezsin :)

Mikrop kapmaz mı?
Hayır canım temz olan yerde hayvan neden mikrop kapsın :) hoşlarına gidiyor yürümek benimki tavşanla köpeğin peşinde yürüyor kuyrukları dikkatni çekiyor bu benim 5.ci kaplumbağam öbürlerini hep verdim sınavlarım varken

Baya deneyimlisin yani ;-) haklısın temiz yerde bir şey olmaz herhalde. Su anda tv izliyor benim ki

Hahahaha cidden izliyor hayvanlarda benimkiler yanyana yatıp bakarlar ,aynen çoğu hayvan konusunda deneyimliyi :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…