Evet onu duydum. Çok teşekkür ederim. Daha çok minik. Her ihtiyacını karşılaşacağım.plastik kapta bakmayın diyorlar
Peki akvaryumda mi yaşıyor yoksa kapta mi? Ayri ısıtacı falan var mi? Ne kadardır sizinle5 günde bir su değiştirin benimde bir oğluşum var ve güneş ışığına bayılıyorlar arada bir balkona koyabilirsiniz :)
Kabuğunuda yıkıyorum ben ki pislikleri arınsın,marulda yiyor arada heheeh
Akvaryumda yaşıyor ama evde birden fazla hayvanım var o yüzden bir tek orda sınırlı kalmaması için sudan dışarı çıkacağı zamanlar küçük şeylerle tırmanma yerleri yapıyorum ona hem enerjisini harcıyor hemde mutlu oluyor gibi geliyor bana :) Isıtıcı kullanmıyorum zaten yaz ayı ılık su yeterli geliyor zaten suya girince hayvan suyun derecesine uyum sağlıyor.Peki akvaryumda mi yaşıyor yoksa kapta mi? Ayri ısıtacı falan var mi?
Cok soru sordum ama akvaryumun büyük mü küçük mü?Akvaryumda yaşıyor ama evde birden fazla hayvanım var o yüzden bir tek orda sınırlı kalmaması için sudan dışarı çıkacağı zamanlar küçük şeylerle tırmanma yerleri yapıyorum ona hem enerjisini harcıyor hemde mutlu oluyor gibi geliyor bana :) Isıtıcı kullanmıyorum zaten yaz ayı ılık su yeterli geliyor zaten suya girince hayvan suyun derecesine uyum sağlıyor.
Aa saçmalama istersen sabaha kadar tut şuanlık küçük eve düğünden sonra bi kaç tane daha almayı düşünüyoruz özel kaplumbağa akvaryumlarından alıcaz :)Cok soru sordum ama akvaryumun büyük mü küçük mü?
Teşekkür ederimAa saçmalama istersen sabaha kadar tut şuanlık küçük eve düğünden sonra bi kaç tane daha almayı düşünüyoruz özel kaplumbağa akvaryumlarından alıcaz :)
Benimki 1 hafta yemedi sadece bir tane yedi şimdi 10 dk sonra yok oluyor yer elbet arada al eline koy yatağa yere gezsin :)Teşekkür ederimBen hiç kaplumbağa bakmadım o yüzden cok gerildim :-( Küçük akvaryum yeterli oluyorsa simdilik onlardan alayim bari. Bir de benimki bugün yem yemedi:-( yeni ortam olduğu için mi acaba?
Mikrop kapmaz mı?Benimki 1 hafta yemedi sadece bir tane yedi şimdi 10 dk sonra yok oluyor yer elbet arada al eline koy yatağa yere gezsin :)
Hayır canım temz olan yerde hayvan neden mikrop kapsın :) hoşlarına gidiyor yürümek benimki tavşanla köpeğin peşinde yürüyor kuyrukları dikkatni çekiyor bu benim 5.ci kaplumbağam öbürlerini hep verdim sınavlarım varkenMikrop kapmaz mı?
Baya deneyimlisin yani ;-) haklısın temiz yerde bir şey olmaz herhalde. Su anda tv izliyor benim kiHayır canım temz olan yerde hayvan neden mikrop kapsın :) hoşlarına gidiyor yürümek benimki tavşanla köpeğin peşinde yürüyor kuyrukları dikkatni çekiyor bu benim 5.ci kaplumbağam öbürlerini hep verdim sınavlarım varken
Aynen feci şekilde ama uzun sürüyor benim arkadaşın kaplumbağası 12 senedir onda şuan bayağı büyükBirde çok buyuyorlar mi gercekten??
Buyuyunce akvaryumda buyuyecek mecburen;-) Birde evde yalniz kalabiliyorlar mi?Aynen feci şekilde ama uzun sürüyor benim arkadaşın kaplumbağası 12 senedir onda şuan bayağı büyük
:) kendi yuvasında kalacağı için tabi ki yanlız kalıyorlar gönlünüz rahat olsunBuyuyunce akvaryumda buyuyecek mecburen;-) Birde evde yalniz kalabiliyorlar mi?
Hah tamam o zaman süper ;-) çok teşekkür ederim;-):) kendi yuvasında kalacağı için tabi ki yanlız kalıyorlar gönlünüz rahat olsun
Rica ederim canım :)Hah tamam o zaman süper ;-) çok teşekkür ederim;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?