- Emoji Skoru
- 5.428
- Puanlar
- 358
Temizlerken hayvanların kabuklarına nazikçe dış fırçası ile ovuşturun ,ama kireç olduğunu sanmam bende normal su kullanıyorum su çekilince kabukları kuruyor.Benimkiler de tüm kış uyudu :) arada bir yem yediler ama hep uyudular. Kimisi öldü diye tuvalete atıp sifonu çekiyormuş o derece. Ben de nesi var bunların diye araştırırken öğrendim :) Buarada bi haftalığına benimkiler annemdeydi. Annem çeşme suyu koymuş. Sırtları kireçlendi sanki. Ben onlara hazır içme suyu koyardım hep. Birşey olur mu? Ne yapmalıyım?
Büyüyorlar bir yandan da :) Her zaman koyduğum seviyede olmasına rağmen sırtını beyaz görünce aklıma takıldı. Anneme diyorum naptın, niye içme suyu koymadın sebilden diyorum. Çeşmedeki su daha iyi bak, kabukları bile sertleşti, daha sağlam oldular diyorTemizlerken hayvanların kabuklarına nazikçe dış fırçası ile ovuşturun ,ama kireç olduğunu sanmam bende normal su kullanıyorum su çekilince kabukları kuruyor.
Hahahaa rica ederim,malum su içiyoorlar,hava sıcak su çekildikce doğal oluyor :)Büyüyorlar bir yandan da :) Her zaman koyduğum seviyede olmasına rağmen sırtını beyaz görünce aklıma takıldı. Anneme diyorum naptın, niye içme suyu koymadın sebilden diyorum. Çeşmedeki su daha iyi bak, kabukları bile sertleşti, daha sağlam oldular diyorTeşekkür ederim yorumun için. Yarın temizlik günü olacak demek ki :)
Benimkiler de tüm kış uyudu :) arada bir yem yediler ama hep uyudular. Kimisi öldü diye tuvalete atıp sifonu çekiyormuş o derece. Ben de nesi var bunların diye araştırırken öğrendim :) Buarada bi haftalığına benimkiler annemdeydi. Annem çeşme suyu koymuş. Sırtları kireçlendi sanki. Ben onlara hazır içme suyu koyardım hep. Birşey olur mu? Ne yapmalıyım?
Aaaaarada tavuk eti parçası yumurta beyazı da ver ayrıyeten güneş banyosu çok önemli suyun içindeyken değil direk kabuğu kendisi biraz güneş görmeliymiş benim tospiğimin kabuğu yumuşamıştı veterinerim bunu önerdi çok uğraştık iyileştirdik ama daha sonrası hüsran oldu görümün önünde güneşlenen tospiğimi martı kaptı hemde ben tospiğimi o an seviyordum parmağımla çooookk dikkat etmelisin çoooooookkk hayla alamıyorum bakamıyorum bile aklıma geliyor