Şu kasılmalara bir açıklık getirir misiniz?

evet topiğiaçan ben, sancının ne olduğunu burdan öğrenen ben ve nerdeyse erken doğum yapacak olan yine ben:)geçen hafta 2-3 gün,10dakika da bir falan karnımsertleşiyor taşlaşıyor gevşiyordu ama yalnızca nefes darlığına sebep oluyordu, kanım akmıyordu sanki karnımda.çarşamba normal kontrole girdimherşey normaldi,NST sonucumu doktora gösterdim'çok sancın var erken doğum olabilir'dedi 1gün hastanede yattım.NStde 110-120 çıkıyordu sancım.sancı odasında yeni doğum yapan bir kadın vardı o dedi ki ben 70-80le çığlık çığlığa girdim doğuma sen nasıl dayanıyorsun,ama benimağrımıyordu ondan bilemedim doğum sancısı olduğunu,bir de güya bu başlıkta arkadaşlar uyarmıştı ağrısız da olabilir diye,dikkat edecektim insan kendine konduramıyor galiba:)ilaçla durdurdular alttan muayene oldum açılma yoktu.olası erken doğuma önlemolsun diye bebeğin ciğerlerini geliştirecek 2 iğne yaptılar kalçamdan.35+2yim şuan.bebeğim 2700gr.daha küçük yani.ama şimdi doğumu beklemek daha zorlaştı bir an önce kavuşmak istiyorum,ne güzel1ayım var diyodum kafamı karıştırdı fıstğım:)

ah dikecim aynı sorunu bende yaşıyorum hemde 1.5 aydır millete açılma için sancı için iğne vururlar benim veleti oturtabilmek için iğne vurup duruyolar.sancıları kasılmaları durdurabilmek için yediğim iğnenin haddi hesabı yok. ama bişeyede sevinmeliyiz bak neler var.hamdolsun sancı eşiğimiz yüksekte o kadar can yakmıyo yaramazlar bari.hoş şu an sevinmelimi üzülmelimi bu duruma onnuda bilemiyoum ya sürekli dua ediyorum bi işaret gelsin doğumun başladığına dairki anlıyim diye yoksa ya yalancı sancı gene deyip yada zaten bu kadar hep oluyo deyip gitmicem farketmeden evde doğurucam :)))

kızlar benim bu aralar bel ağrım karın ağrım olmaya başaldı ama birde odadan odaya bile yürürken vajinama doğru acayip bir baskı oluyo iğne, bıçak batıyo gibi sanki vajinam yerinden çıkacak gibi oluyo ve o an istemsiz elimle tutuyorum komik ama sanki yere düşecekmişte tutuyorum :)) ama acı veriyo o iğne batması sokağa çıkınca çok çok oluyo hatta karnımda sertleşmelerde oluyo bu yüzden yürüyüşe çıkamıyorum sizce (doğum yapanlar) doğummu yaklaşıyo?

ewettt aynını ben de yaşıyoruummmm..nedir bu yaklaşıyomu demekk doğumm.????

acaba ağrı eşiğimiz yüksek mi gerçekten, yoksa doğumda sürpriz bir ağrı mı çekcez:) antika 13 son söylediğine aynen katılıyorum.gözüm iç çamaşırımda,kan ya da su bekliyorum:) kasılmalarım var bel ağrımda var ama ben yalancı sancıdır hazırlık sancısıdır diye gitmiyorum yine, dediğin gibi doğumolcak ben hala 'yok bu bebek değil' diyeceğim nerdeyse:)ay bak yazınca kararsız kaldım gitsem mi kontrole?35+5im bugün itibariyle. Allah yardımcımız olsun.

dikecim bi görün istersen geçen gece ben yine umursamadım hatta burda çene yapıyodum sohbet dasında biri saolsun tetikledi de aradım doktorumu hemen hastahaneye geliyorum dedi. snt detaylı ultrason falan derken. gerçek kasılmalar olduğunu öğrendik.ama doktorumuz suyun gelmedi tutabildiğimiz kadar tutalım deyip gerekli önlemleri aldı.iyikide gitmişiz yoksa doğum başlıyormuş ve prensim küveze girmek zorunda kalıcakmış.kısacası nede olsa hep oluyo deyip sallamamak gerekiyormuş öğrenmiş oldum.bu şkilde hiç bir belirti vermedende gelebilirmiş.

dikecim bi görün istersen geçen gece ben yine umursamadım hatta burda çene yapıyodum sohbet dasında biri saolsun tetikledi de aradım doktorumu hemen hastahaneye geliyorum dedi. snt detaylı ultrason falan derken. gerçek kasılmalar olduğunu öğrendik.ama doktorumuz suyun gelmedi tutabildiğimiz kadar tutalım deyip gerekli önlemleri aldı.iyikide gitmişiz yoksa doğum başlıyormuş ve prensim küveze girmek zorunda kalıcakmış.kısacası nede olsa hep oluyo deyip sallamamak gerekiyormuş öğrenmiş oldum.bu şkilde hiç bir belirti vermedende gelebilirmiş.
Ya akil lutfen kasilma var ama bebekte harekette var ve ne hikmetse bu bebek hareketiyse 4_5 saattir durmadi doktorum bir gorun diyo ama esim uyuyo gereksiz yere uyandirmakta istemiyorum ama korkuyorum da 2 3 dk da bir toplanio sanki bebek hafif bi agri oluo sonra agri gecio rrk hareket edio :( kasilmada acaba sikisio sonra rahatliyor mu :/ ben stres yaptikca gecmiyor mu Offff Napmaliyim ki

Back
X