evet topiğiaçan ben, sancının ne olduğunu burdan öğrenen ben ve nerdeyse erken doğum yapacak olan yine ben:)geçen hafta 2-3 gün,10dakika da bir falan karnımsertleşiyor taşlaşıyor gevşiyordu ama yalnızca nefes darlığına sebep oluyordu, kanım akmıyordu sanki karnımda.çarşamba normal kontrole girdimherşey normaldi,NST sonucumu doktora gösterdim'çok sancın var erken doğum olabilir'dedi 1gün hastanede yattım.NStde 110-120 çıkıyordu sancım.sancı odasında yeni doğum yapan bir kadın vardı o dedi ki ben 70-80le çığlık çığlığa girdim doğuma sen nasıl dayanıyorsun,ama benimağrımıyordu ondan bilemedim doğum sancısı olduğunu,bir de güya bu başlıkta arkadaşlar uyarmıştı ağrısız da olabilir diye,dikkat edecektim insan kendine konduramıyor galiba:)ilaçla durdurdular alttan muayene oldum açılma yoktu.olası erken doğuma önlemolsun diye bebeğin ciğerlerini geliştirecek 2 iğne yaptılar kalçamdan.35+2yim şuan.bebeğim 2700gr.daha küçük yani.ama şimdi doğumu beklemek daha zorlaştı bir an önce kavuşmak istiyorum,ne güzel1ayım var diyodum kafamı karıştırdı fıstğım:)