şu kaynanamın yaptığına bakın!!!

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
bu kadın yüzünden eşimle kavga etmekten bıktım,yahu bır huzur vermıyor sureklı farklı problemlerle karşıma cıkıyor ,delirtecek beni,süreklı onunla ılgılı konu acıyorum kızlar ama napim biri bitmeden biri başlıyor...

bebeğim 35 haftalık doğdu ,1hafta kuvezde kaldı ımza karşılığı aldım ,eve zor getırdım bebegımı herneyse bu kadın başladı grup grup eve arkadaslarını akrabalarını getırmeye ev bırturlu bos kalmadı ,istemediğim halde bebeğimi sergiledi,göstermedım dıye mılletın ıcınde nazarınız değer dıye getırmıyor gelin dedı...neyse arkadas grupları bıttı derken 40.gunun sonunda mevlud okutucam hepsı yenıden toplanıp gelıcek dedı bende ızın vermedım bebegım cok kucuk zaten herkes geldı bırde tekrar toplanıp gelmeye gerek yok az buyusun dedım ,cok bozuldu sureklı problm yarattı esımle aramı bozdu,yenı doğum yaptıgımı lohusalığımı anlayamadım,yatakta dınlenmeme bıle neyın var normal doğum yaptın yatıyorsun bırde dıye öfkelendı ,neyse gunler gectı...

bebegım suan 2,5 aylık,annem bugun k.valıdemı aramıs nasılsın dünür dıye,oda bu hafta sonu bebegın mevludunu okutucam ıstersen gel ben oğlumla konustum hallettım demıs,annemde işlerimiz var hafta sonuna gelemem demiş... burada gücüme gıden benım hıc haberım dahı yok kendı cocugumun mevludu yapılacak esımı arıyor ona soyluyor ,esımın gozundede torununu düsünen cok seven anne rolunde,esım zaten cok yoğun başını kaşıyacak hali yok,üstü başı camur ıcınde gec saatlerde eve gelıyor,esım bana soylemeyı unutmustur bende hıc sormadım varmı boyle bırsey dıye,delirtcek bu kadın benı emrıvakı yapıyor,ben yazın havalar ısınınca yer kıralayıp bebeğımle bırlıkte süslenıp püslenıp yapmak ıstıyorum,bu kadının evınde aceleye getırılmıs şekılde bırde sadece onun cevresı gelecek istemıyorum,şimdi ben bu kadına ne soyleyecegım... gene evımde bırsuru tatsızlık cıkacak esımle aramı bozacak kızlar lütfen yardım edın hala benı arayıpta bırsey soyledıgı yokkk,bebgımı alıp gıtmek ıstemıyorum hala hasta kabız ve cok gazlı bebişim,bırde millet görünce nazar oluyor günlerce kendıne getıremıyorum yaşayanlar beni anlayacak biliyorum,şimdi ben bu kadına ne yapayım!!!

ALLAH cc sağlıklı ömür versin bebeğine canım

yağtığı mutlak yanlış tabiki senin evladın kararları sen ve babası verecek

ama belliki organizasyonu yapmış
gitmezsen başın ağrıyacak

misafir gibi git gel

he hoş içi boş :)

birazda onları anlamak lazım tabi
yaşları ilerledikçe biraz daha inat oluyorlar sanırım

yazın gene kendin yaparsın

beşik düğünü
diş hediği vs.

bence canını sıkıp büyütmene gerek yok

onlarınkide torun sevdası büyütme bence

ayyh aynı benım kaynana laf anlamaz annem bunlar anlamaz kafaya koyduklarını yaparlar.. hıc ıptal etme cabalarında bulunma bence nasıl olsa dedıgını yapıcak onlar herseyın en ıyısını bılır ne de olsa bıldıklerı batsın ayy cok sınır oldumm su kaynanalara yaa evlendırmeselerdı ogullarını canım sonra bız ugrasıyoruz

annelik hakkımı kullanıyorum ve alınacak kararlarda size hak tanımıyorum dersın. yüz verme kendisi sevsin gitsin sadece buna musaade etmelisin. ipin ucu kaçmış gibi hemen toparlamaya bak ne kadar eşine yansıtırsan o kadar cok mudahale ederler. kendın yetiyormuş gibi gorunmelisin. kararlı görün.

Küvezden çıkmış bir bebek her an mikrop kapabilir kaynanan çok cahil kendi çocuğuda değil ,bebek ağır hastalandığındada sana bakamadın diyecek ,bence haddini bildir ,pençeni göster artık

Canım benim sinirlenme sakin ol bak sonra bebeğine de yansır.Madem bu hafta sonu mevlüd okutacak ve senin haberin yok bence hemen kendine bir plan yap.Eğer ararsa da "aaa ne mevlüdü benim neden haberim yok,çocuk benim çocuğum ama benden habersiz işler çeviriyorsun ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım.Hiç kusura bakma anne benim bu hafta planım var isterseniz siz toplanın aranızda okuyun,ama ben gelemem"vs.Ya anlamadım gitti bu ne saçmalıktır o mu doğurmuş ki senin yerine kararlar alıyor.Ya hani bir danışsa senden onay alsa anlayacağım da bu habersiz işler benim canımı sıkar yani.Konu açılınca bence hayal ettiğin mevlüdün mekanını ve zamanını söyle "ben böyle yapacağım Allah izin verirse" de kes at.Allah kolaylık versin canım

eve canım bebgıme yansıyor cok huysuzlanıyor ben sınırlı olunca bu kadın bılerek yapıyor,benı saf dısı bırakıyor,ezıyetını ceken ben bakan ben,bu kadının egolarından ınadından bıktım

Küvezden çıkmış bir bebek her an mikrop kapabilir kaynanan çok cahil kendi çocuğuda değil ,bebek ağır hastalandığındada sana bakamadın diyecek ,bence haddini bildir ,pençeni göster artık

evet canım kuvezden zor aldım bebegımı imza verdım,hasretıne dayanamadım evıme getırdım,bu kadın hıc huzur vermedı,yuzume baka baka mıllete kötuledı benı

canım bebeği hastaneye kontrole götür ve eve getirdiğinde eşine deki doktor kalabalık ortamdan uzak tutmamızı söyledi belli süreliğine mikrop kapma olasılığı yüksekmiş, hijyenine dikkat etmemiz gerekiyomuş diye bişeyler söyle tatlı dille anlat bakalım mevlütten haberin yokmuş gibi yap, eğer mevlüt olayını açarlarsa bebeğim rahatsız kalabalık ortama sokamam daha sonra ben kendim ayarlar size haber veririm de. tavrını koy.

canım imza karşılığı çıkarılmış bir bebeğin o kadar kalabalık bir ortama girmesi çok sakıncalı sadece bunu söyle, sonuçta bu bebeğin annesi sensin onunla ilgili karar verme önceliği sende büyük konuşmayayım ama benim çocuğum öyle bir durumda olsa hayatta çıkarmam o kadar kalabalığın içine birde kaynananın tanıdıkları yaşlıdır çok dikkatli davranmazlar heleki şu dönemler bebekler için en tehlikeli dönem

ben senın yerınde olsam canım arkadasında dedıgı gıbı el gıbı gıdıp el gıbı gelırım senın taraftan hıckımse yok galıba yanlıs anlamadıysam yaz gelıncede yer kıralayıp kendı tarafımı cagırırım tek onun haberı olsada dawet etmem esıne soylersede oda benım tarafımı cagırmamıstı derım

Sana haber vermeden nasıl mevlüt okutuyor anlamadım ben, izin almış mı.
Haber vermeyide düşünmüyor heralde, e o zaman bebeği almadan okutur, bırak okutsun kendi kendine.
Böyle emri vaki yaparsa , ben olsam kusura bakmasın götürmem bebeğimi.
Kendi kendine okutsun.
Allah bağışlasın yavrunu.

bırak ne hali varsa görsün yapsın..

sen yaza daha güzelini yaparsın içine sine sine..

o yaptı dıye sen yapamayacak mısın illa 1 kere mi olur kendıne dert etme.gıcık oldum bu arada kaynanana...

Bebeğin annesine danışmadan nasıl böyle peşin hükümlü olunur, anlamış değilim...
35 haftalık doğmuş, imza ile çıkartılmış bebeğin kalabalığa girmesi oldukça sakıncalı...
Lütfen kimseden çekinmeyin, o bebek sizin...kararları siz verin...
Ne de olsa haberiniz yok mevlütten...
Eşin ya da kaynvaliden söylerse, öncelikle "neden benim haberim yok, bu ne saçmalık, kimi yok sayıyosunuz" demeli... ardından " kimse kusura bakmasın, gözümden sakındığım erkenden kucağıma aldığım yavrumu, kalabalık içine çıkarmayacağım, mevlüt vakti zamanı geldiğinde, herkese zaten haber veririm".... diyip kestirip atmalısınız...
Ayrıca mevlüt bebeğin yaşadığı evde yapılır, annenin aksi bir düşüncesi yoksa...
Eşinize kavga etmeden, kayınvalidenizle çözün problemi...
Anlasın bebeğin annesinin kim olduğunu, söz hakkının sizde olduğunu...
Allah yavrunuzu size bağışlasın, uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah....

Canım allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yavrunu,bebeğin 2,5aylık olmuş ..daha fazla gerilme ve bence el gibi gidip gel derim..şimdi gitmezsen sorun çıkartır bu,esinlede aran açılır belki...Kadın kendi evinde kendi hazırlanacak madem sende gider gelirsin,bebeğide başka odaya koyarsın
,yanında güvendiğin bir arkadaşını koy,herkezede uyuyor dersin ayrıca dr mikrop kapmasın dikkatli olun diye sürekli uyarıyor bizi dersin tatlılıkla..kısasa kısas yaparsan inan sen daha fazla üzülürsün,kendin için bebeğin için iyi niyetli ol,kayınvaliden büyüklük gösteremiyorsa sen göster canım..

ben kaynanama neyi yapma desem yapar su içirme derim cocuga su içiriri kusar.. altını degişme degişir yemek yedirme yedirir..
ben mevlüt okutaagım zaman tutdurmusdu burda okutalım ... ama evımde okutalım sende misafir gibi git hediyeleri topla gelll

cnm haklıısın ama yapacak bişi yok çağrmış bir kere .... seni gaile bile almadan eşine danışmış kararını vermiş ... ee sana söylese hayır diyecegini biliyodu tabi..görüyomusun işide nasııl biliyo kurnaz hepsi aynı yaa

valla kiyameti kopartirim.istemiyorum bitti...dedim mi,kim gelse,yaptiramaz o seyi bana... Sen yap mevlüdünü, ben ve bebegim gelmiyoruz derim.. Ne bu boyle..Gerekiyorsa kavga et,esinle bile...Ama asla ezdirme kendini kimseye...

Madem bu kadar anlayissiz hiiic muhattap olmazdim. Hele esimle onun icin tartisip ikiskimi yipratmazdim (bende yaptim ilk zamanlar) zaten onu mutlu eden seni oyuna getirip uzmek yipratmak. Gelme oyuna tatlim oyunun kuralina gore oyna sende iyi gelini oyna. Senin yerinde olsam hiic sesimi cikarmaz. Mevlut sabahi erkenden bebisimi aliir yatiririm hastaneye rahatsiz diye. Birde druma esimi arattirirdim mikrop kapmis uzun sure insanlarla temas ettirmeyin bebeginizi diye. Eh napalim oda yapsin mevludunu kendi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…