beslenme konusunda özelden cevap vermeye devam ederim sana canım..burayı rastgele gördüm..son olarak sakın ol..cocuklarımız bizlerin aynası..oyle olacakalr yani..git bi krese..ana okulu ögretmeni ile tanıs hepsi söyler sana..dün aksam kimin evinde kavga var..hangi cocuk anne babası mutsuz..teker teker işaretler..hatta kavgayı bile anlatır o bebeler..evlatlar bizlerin aynası..cok cok sabır lazım..portakallı kurabiye değil bunlar..Allah kimine 40 sene istiyo da vermiyo..bahşetmiyo..sahip oldugumuz varlıkların kıymeti bilinseydi kaynana gelin tabirleri de olusmazdı..bugun gelin olan herkes yarın kaynana..ama bizim daha kendimize saygımız yok ki cocugumuza olsun..böyle bi toplumuz..Allah ın daveti olan mevlüte bile kötülük karıstırabiliyoruz..sorun kaynanalık degil..duacınım..herkese iyi geceler..
kocanla elele verdikten sonra pardon ama hangii kapıya kim kimi koyuyo anlamadım..ahır kapısı mı bu..ben sana diyorum bi hayat düstüru..asla saygısızlık yok..saygı cercevesi içerisinde ..kapıya koyma atma tabirleri ağıza yakısan seyler degil..anlayamadım..
kaynanan senden izin alarak torununu opuyorsa o senin dominand olmandan değil o kadının cok fazla düşünceli olmasından kaynaklanıyo. kapıya koyma lafı latifeydi. sinirlenecek birşey yok. rahat ol yaa
kusura bakmayın..kimseyle alaksı yok..ben cok üzülüyorum böyle ortamlara maruz kalan bebeklere sahit oldukca..arkadasımın iyileşmesi için ne yapcam bilemedim..yardımcı olmaya calısıyorum.Allah bana melek gibi bi kaynana vermiş.ilk bi hafta gelme dedim dogumda 12.gün gel dedim..o güne kadar bekledi gelmedi..öyle bi insan işte..onun kişiliği ile ilgili..ama ben böyle uzlaşma yanlısı olmayan kaynana peder vs. insanlar görüp tanıdıkca nerdeyiz biz Allah ım diyorum..neyi paylasamıyoruz..öpüsüp koklasmak yerine..neden neden..Allah herkese akıl fikir versin..
o kadar üzülüyorum ki gidemiyorum pc nin basından..sana yararlı olurum diye belki kaldım konustum..tersi bi etki yaptımsa suya yazılmıs cümleler say bunu..ne bileyim..benim çevremde böyle insanlar yok ama olan bi insan varsa dünyada ben de paylasıyorum o üzüntüyü..düzeltmek için cıldırıyorum..ne diyim..sarıl kızına..bu sefer gidebilirsem iyi geceler..gidip uyuyim da süt olsun di mi..
kaynana değilmi hepsi aynı valla.ben ilk doğum yaptığımda hastaneden eve geldik kendi görümcesini kıskandı benimle bebeğimle evle ilgilendi die kavga çıkardı durduk yere.ocak ayıydı eşim yanan sobanın borusuna vurdu hıncından.anne neden hep mutlu günlerimi burnumdan getiriyosun ilk defa baba oldum mutluyum neden sorun çıkarıyon die .oğlundan böle tepki beklemiyodu korktu sona yalakalık yapmaya başladı.bide ben doğurana kadar evime uğramadı kadın ailem antalyada yaşıyo.kadın tutup temizlettim evimi her işimi kendim gördüm doğuma kadar kki çok zor bi hamilelik geçirdim.aç gezdim hep pişirdiğim yemeği yiyemiyodum kokuyo die.hep eşim yaptı yada dışardan aldı.son 5,5 ay öldümmü die arayıp sormamış doğum yapınca utanmadan bide kavga çıkardı.kayınpederim çok sever beni bende onu.ondan korkusuna bi işlendiki evde o gelene kadar.ben ağlarken geldi babam ödü patladı noldu kızım die.adamı odadan nasıl çıkardı anlatamam söleriz kavga ettide ondan böle oldum die.o gece kalamadı ben sabah gelirim dedi bende sakın anne gelme lütfen ben hergün evimde olay istemiyorum benim sen dikişlerimi patlatıcaksın ben bu strese dayanamam dedim.sezeryan oldum ve belimdede kayma vardı.en ufak sinirde tutuluyodu belim.gidiş o gidiş tam 3 ay gelmedi torununu görmeye.ben 40 günlükken mevlüt okuttum aradım gelmedi.ama vicdan işte aldım 3 aylıkken torununu götürdüm öptüm elini.ikincide bu sefer sorunsuz gelmedi.eserli türden bu modeller.kurup kurup kendilerince olmayan şeyleri olmuş görmedikleri şeyleri görmüş duymadıklarınıda duymuş yapıyorlar.ama baştan böle yapmasaydım benim canbıma okuyacaktı.o yüzden ne yapacaksan baştan yap bacım yoksa çok çekersin.eşinede yakınma annem annem die bahset şikayet gibi değilde dertleşiyormuş gibi güzelce anlat derdini
o kadar üzülüyorum ki gidemiyorum pc nin basından..sana yararlı olurum diye belki kaldım konustum..tersi bi etki yaptımsa suya yazılmıs cümleler say bunu..ne bileyim..benim çevremde böyle insanlar yok ama olan bi insan varsa dünyada ben de paylasıyorum o üzüntüyü..düzeltmek için cıldırıyorum..ne diyim..sarıl kızına..bu sefer gidebilirsem iyi geceler..gidip uyuyim da süt olsun di mi..
bence kaynanaya göre değişiyo :) benım kaynanam allah için cok ama cok ıyı bı anne hamileliğimden doguma kadar hep yanımdaydı çok ilgiliydi ondan oncede oyleydı aslında doğum ysaptıktan sonracok hasta oldum o olmasa ne yapardım bılemıyorum
Acilen ama acilen mevlütün olacağı güne kendine program yap canım,nasılsa sana sormadan program yapmış seninde önceden verilmiş bir sözün olabilir Ben hep böyle yapıyorum emrivakilere canım...