şu kaynanamın yaptığına bakın!!!

Olan eşinizle size olmuş, boşu boşuna tartışmışsınız.
Ne güzel bebeğinizi babasına bırakmışsınız, keşke getirmeseydiniz hiç.
Hem size haber vermemiş, hem o ortamda sizi yalancı çıkarıp rezil ediyor, bağırıyor çağırıyor,
siz de çıkıp gitseydiniz keşke. Valla ben katlanamazdım bu kadarına.
Sizin gitmeniz bile büyük saygıymış, bir de üste çıkmış.
Madem çocuksuz mevlüt okutulmuyor, aklı nerdeymiş, bir zahmet haber verseymiş.
Çok alttan almışsınız, olan sizin huzurunuza olmuş.

evet aynen oyle oldu canım,yemın ederımkı haber vermedı ,bu nasıl kadın anlamadım benı yalancı durumuna soktu,bu seferde orada telefonunu verıyor al komsularını arada gelsınler dıye,güya ben elevay düsüncesiz umursamaz kaygısız bırıymısımde o uyarıyor benı,mıllette annen yok mu dıye sordu bende bu kez dedım herkese k.valıde odada yokken bebegımın mevludunu buraya gelınce sımdı ögrendım dıye,mıllette afarladı

he he de tamam tamam de cevap verme münakaşa etme..hatta herkese sen en haklısın hep haklısın..ölüyorum bitiyorum sana da..dön kıcını cek git..ağızla millete bi şey öğretmeye kendini korumaya calısma..hee de yürü git..salak gibi davran..anlamıyo gibi..sen bu cocuga bakamıyon dediğinde seni çok seviyorum anne de..dalga gec resmen..kurut onun içini..ama agzından kötü laf cıkmadıgı için kudursun catlasın..eşine de öp sarıl onun yanında sarkıntılık et seviş resmen..
ay bu kadını bi elime gecirsem..ne insanlar var ya..
benim kayınvalidem hala bebeği öpebilir miyim diye benden izin istiyo..o senin bebeğin..senin...

neyse bitmiş artık konu.allah kabul etsn sağlıklı sıhhatli buyutmek nasip etsin. boşver artık herşey değişecek merak etme. sultan olacağın gunu bekle. eşinlede didiştikce hep haksız sen olursun. once onunla ortak fikirde olmalısınki bişeylere karsı cıkabilesin. bu eşinin pasifliği değil. yeni torun olduğu için kırmak istemiyo annesini sen anlayış göster.gunah kızzz

sen bunları kaynanana da yaptıysan korkuyodur kadın tenhada kıstırırsın diye. ama senin yaptığında guzel değil. o cocuğun bi sulaleye ihtiyacı var. sevilecek opulecek senden izinle olursa bence olmaz. demin dedinya cocuk hisseder diye evet isseder o zman saygı göstermeye bilir babannes,ne

haklısın canım esımle tarrısınca bazen dıkkat edıyorum bebıs cok huzursuz oluyor ogun hıc uyumak ıstemıyor,zaten bunca olanlara yavrum ıcın katlanıyorum,ilerde keşke dememek ıcın,ah canım nıye kaybedıyorum içim dışım bır oldugu ıcın neysem oyum acık sözluyum k.valıde gıbı yalancı rıyakar düzen yapamıyorum,haksızlıga gelemıyorum,ama sayenızde dedığiniz gibi olucam sızden guc alıyorum ıyıkı varsınız,bu devırde ıyılık yaramıyor k.valıdelere hakettıgı gıbı olucam esıme anasını kötulemıcem bırdaha ,k.valıdeyede ıssızda lafını verıcem

esımle tartıstık 2 saat önce,suan kendısı dukkanda,bende cok fena grıp olmusum bu arada (bebıse gecıcek dıye korkuyorum) neyseşimdi kapı caldı esım grıbım ıcın elemanıyla portakal yollamıs,ama affetmıcem

bu kişilik meselesi..kayınvaldem diğer eltime de aynen böyle davranıyo..ve ben yaz tatillerimi bile kayınvaldem ve kayınpederimle hep beraber geciriyoruz..burda herkes kendi sınırını bilecek kardesim..cocuk onun bunun kucagında ortalık malı degil..tabiki de anne ve babasından izin alınacak..bu demek değil ki sevilmeyecek öpülmeyecek..hayatta denge ve sınırları insan kendi bilerler... ne demişler kişiliğimi ben belirlerim tavırlarımı ise sizler...ben kayınvaldeme al cocugu banyo yaptır diyorum cünkü 2 mizde sınırlarımızı biliyoruz..al gezdir diyorum ve erdem in gözlerinin icine bakıp biraz babanneyle gezmek istermisin paşam diye soruyorum.atlayıveriyo kucagına..
Allah ım herkese benimki gibi kayınvaldeler nasip etsin..ben de erkek annesiyim ve gelinimin mutluluğu demek öz oğlumun mutlululgu demektir benim için..

zaten onu affet diye yollamamıştır cocupğa bakacak sağlam kadın lazım oyuzden yollamıştır. :)))) ye iç senin hasta olmaya hakkın yok.

edibe seni kaynana düşünemiyorum sen gelinleri mum edersin mummm

ben var ya oğlumun ve gelinimin mutluluğu için dağlarım yüreğimi..bu ne biçim iştir ya..insna evladının evine kor düssün ister mi..kan kusar yine susar..lütfen anlayısla yaklasmayın bu kayınvaldeye..saygısızlık yapmadan haddini bildirmek lazım..burda yeni bir birey doguyor..evrene vatana millete yeni bir insan katılıyor..kavga ortamı bu cocugu nasıl etkiler..sesleri yükseltmeden stratejik davranarak anlamıyosa anlatmaya calısmadan yoluna devam..kocanı tak koluna..haydiiiiinnn herkes yoluna..bak bakalım ne kadar dayanıyo sizleri görmeden..sizsiz yapabilir mi hiç..ama saygı nedir bilmiyorsa sizin eve girerken saygı ceketini giyecek kardesim..baska yerde cıkartabilir..

ben var ya oğlumun ve gelinimin mutluluğu için dağlarım yüreğimi..bu ne biçim iştir ya..insna evladının evine kor düssün ister mi..kan kusar yine susar..lütfen anlayısla yaklasmayın bu kayınvaldeye..saygısızlık yapmadan haddini bildirmek lazım..burda yeni bir birey doguyor..evrene vatana millete yeni bir insan katılıyor..kavga ortamı bu cocugu nasıl etkiler..sesleri yükseltmeden stratejik davranarak anlamıyosa anlatmaya calısmadan yoluna devam..kocanı tak koluna..haydiiiiinnn herkes yoluna..bak bakalım ne kadar dayanıyo sizleri görmeden..sizsiz yapabilir mi hiç..ama saygı nedir bilmiyorsa sizin eve girerken saygı ceketini giyecek kardesim..baska yerde cıkartabilir..

edibe seni kaynana düşünemiyorum sen gelinleri mum edersin mummm

benim gelinim ellemicen bebeği dese karsıdan izlerim ..kokusu burnuma gelsin diye dua ederim..ana o..bebekte hakkı var..ne diyim geline..9 ay tasımız evladımın kahrını hamileliği cekmiş dogum yapıp ölğmlerden dönmüş yeniden dogmus..ne diyim o kadına ben..mutluysa evladımla..evladımın gözlerinin içi gülüyosa ne diyebilirim..dua ederim Allah ona beni sevidrsin diye..fitne fesat sokamam hiç bi ocaga..

edıbe yürü beee,süper laflar edıyorsun,senden öğrenecegım cok sey var,iyıkı senı tanımışım,kızım uyandı emzırıyorum tek elle bukadar yazbıldım

sanmam ama neyseee:) sanki bebeği alıp gelini kapının onune koyar bi hal var sende :))))))))))))

edıbe yürü beee,süper laflar edıyorsun,senden öğrenecegım cok sey var,iyıkı senı tanımışım,kızım uyandı emzırıyorum tek elle bukadar yazbıldım

:) ayyy oğren ama yapma sakın seninki edibenin kaynanası gibi ii değil. sonra bi konu daha acıp edibeye sallarsın kaynanam beni kapıya koydu diye

edıbe keşke yakınlarımda olsanda senı alı benım k.valıdeye gotursem,ona bır guzel dersını versen bozup atsan

sanmam ama neyseee:) sanki bebeği alıp gelini kapının onune koyar bi hal var sende :))))))))))))

o bebeğin psikolojisi güçlü taş gibi bi insan olması için anne ve babasına ihtiyacı var en basta..bana değil..babannesini sevmiş..ama evde anne baba hergün kavga ediyo...lafff..palavra..sevmek fedakarlıktır..hiç göstermesin torunumu..anne babası ile sağlıklı büyüsün.onun sağlıklı olması benim kazanımımdır dünya adına..onu hasta yetiştirmek hasta yetiştiğini görmek kavga ortamında büyüdüğünü görmenin akrabalık veya iyi niyetle bi alakası yok..bebeğin mutlu ve huzurlu ebeveynlerden başak hiç bi şeye ihtiyacı yok..en basta huzurlu ve mutlu anne baba..

:) ayyy oğren ama yapma sakın seninki edibenin kaynanası gibi ii değil. sonra bi konu daha acıp edibeye sallarsın kaynanam beni kapıya koydu diye

kocanla elele verdikten sonra pardon ama hangii kapıya kim kimi koyuyo anlamadım..ahır kapısı mı bu..ben sana diyorum bi hayat düstüru..asla saygısızlık yok..saygı cercevesi içerisinde ..kapıya koyma atma tabirleri ağıza yakısan seyler degil..anlayamadım..

bak ne anlayıslı bi kocan var..hastasın diye sana meyve göndermiş.mükemmel..al onu yanına daya sırtını sonra ona..ohhhh...hayatı 2niz götürün..2niz kaynanın cılgınlıklarına göğüs gerin..seni seven bi adamdan bahsediyoruz..neler yapar senin için..yalnızca saygı sevgi ve biraz iş bilirlik..strateji yani..

sen bu sekılde konustukca ıcım yumusuyor,ama anasına bu derece bıze hıce sayarak deger vermesı gücüme gıdıyor,anasının aldıgı bez parcası ıcın cocugun beşiğini kırmış,yarın gidicem dıye tehdıt ettım,simdi yumusarsam sonra benı kaale almaz edıbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…