- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
Olan eşinizle size olmuş, boşu boşuna tartışmışsınız.
Ne güzel bebeğinizi babasına bırakmışsınız, keşke getirmeseydiniz hiç.
Hem size haber vermemiş, hem o ortamda sizi yalancı çıkarıp rezil ediyor, bağırıyor çağırıyor,
siz de çıkıp gitseydiniz keşke. Valla ben katlanamazdım bu kadarına.
Sizin gitmeniz bile büyük saygıymış, bir de üste çıkmış.
Madem çocuksuz mevlüt okutulmuyor, aklı nerdeymiş, bir zahmet haber verseymiş.
Çok alttan almışsınız, olan sizin huzurunuza olmuş.
he he de tamam tamam de cevap verme münakaşa etme..hatta herkese sen en haklısın hep haklısın..ölüyorum bitiyorum sana da..dön kıcını cek git..ağızla millete bi şey öğretmeye kendini korumaya calısma..hee de yürü git..salak gibi davran..anlamıyo gibi..sen bu cocuga bakamıyon dediğinde seni çok seviyorum anne de..dalga gec resmen..kurut onun içini..ama agzından kötü laf cıkmadıgı için kudursun catlasın..eşine de öp sarıl onun yanında sarkıntılık et seviş resmen..
ay bu kadını bi elime gecirsem..ne insanlar var ya..
benim kayınvalidem hala bebeği öpebilir miyim diye benden izin istiyo..o senin bebeğin..senin...
eda sana özelden mesaj attım..
bak güzelim sunu unutma...
Allah ın sana emaneti bu bebek..
şu anda ondan daha önemli hiç bi sey yoooookkk..
bu emanete harika bi şekilde korumak ve bakmak zorundasın..
baslamısmısım kayınvaldesine..
salak kadın..
senin yapman gerekn bebeğinin sağlığını düzünmek..
yani maddi manevi..
biraz bu psikopat kadını cekiceksin..yani cekiyo gibi gözükeceksin..
neden..
yavrunun ruh sağlığı için..
ben telefonda birine sinirlensem erdem dudagını büküyo...ona kızdım sanıyo..
lütfen evde negatif enerji sacma..bebeğin için..emanetin için..salla gitsin..hheeee de gitsin..
kocanla aranı bozma..bebeğine yansır..
0 2 yas bebek gelişimi o bebeğin ilerki yası için insaatın temeli demek..
sırf o masum için dayanacaksın..politik davranacaksın..
kocana canım cicim annneni çok seviyom..kadına hırrrrr hıırrr pencelerini caktırmadan göstercen..
ama bunları yaparken bebeğine hep mutluymus gibi görüncen..mutlu olucan..her daim..
kaşlar asagı dudklar asağı cekilmicek..
o bebek ilerde senden gördügü gibi bütün zorluklara bütün seytanlara naniiikkk demeyi koyver gitsin.. döverim hepinizi demeyi vallaha da billaha dasu an ögreniyo..
neden cennet anaların ayakları altında..
o kadar kolay mı bu laf..
cabalıcaz..cambaz gibi olucaz..
bu evlatlar elimizden tutup cennete götürcek bizi..
ama nasıl anne olursak..onlara güçlü sağlıklı bi karakter kazandırabilirsek..
gelip dövecem su kadını olan olcak..ahlaksız..
sen bunları kaynanana da yaptıysan korkuyodur kadın tenhada kıstırırsın diye. ama senin yaptığında guzel değil. o cocuğun bi sulaleye ihtiyacı var. sevilecek opulecek senden izinle olursa bence olmaz. demin dedinya cocuk hisseder diye evet isseder o zman saygı göstermeye bilir babannes,ne
bu kişilik meselesi..kayınvaldem diğer eltime de aynen böyle davranıyo..ve ben yaz tatillerimi bile kayınvaldem ve kayınpederimle hep beraber geciriyoruz..burda herkes kendi sınırını bilecek kardesim..cocuk onun bunun kucagında ortalık malı degil..tabiki de anne ve babasından izin alınacak..bu demek değil ki sevilmeyecek öpülmeyecek..hayatta denge ve sınırları insan kendi bilerler... ne demişler kişiliğimi ben belirlerim tavırlarımı ise sizler...ben kayınvaldeme al cocugu banyo yaptır diyorum cünkü 2 mizde sınırlarımızı biliyoruz..al gezdir diyorum ve erdem in gözlerinin icine bakıp biraz babanneyle gezmek istermisin paşam diye soruyorum.atlayıveriyo kucagına..
Allah ım herkese benimki gibi kayınvaldeler nasip etsin..ben de erkek annesiyim ve gelinimin mutluluğu demek öz oğlumun mutlululgu demektir benim için..
edibe seni kaynana düşünemiyorum sen gelinleri mum edersin mummm
ben var ya oğlumun ve gelinimin mutluluğu için dağlarım yüreğimi..bu ne biçim iştir ya..insna evladının evine kor düssün ister mi..kan kusar yine susar..lütfen anlayısla yaklasmayın bu kayınvaldeye..saygısızlık yapmadan haddini bildirmek lazım..burda yeni bir birey doguyor..evrene vatana millete yeni bir insan katılıyor..kavga ortamı bu cocugu nasıl etkiler..sesleri yükseltmeden stratejik davranarak anlamıyosa anlatmaya calısmadan yoluna devam..kocanı tak koluna..haydiiiiinnn herkes yoluna..bak bakalım ne kadar dayanıyo sizleri görmeden..sizsiz yapabilir mi hiç..ama saygı nedir bilmiyorsa sizin eve girerken saygı ceketini giyecek kardesim..baska yerde cıkartabilir..
benim gelinim ellemicen bebeği dese karsıdan izlerim ..kokusu burnuma gelsin diye dua ederim..ana o..bebekte hakkı var..ne diyim geline..9 ay tasımız evladımın kahrını hamileliği cekmiş dogum yapıp ölğmlerden dönmüş yeniden dogmus..ne diyim o kadına ben..mutluysa evladımla..evladımın gözlerinin içi gülüyosa ne diyebilirim..dua ederim Allah ona beni sevidrsin diye..fitne fesat sokamam hiç bi ocaga..
edıbe yürü beee,süper laflar edıyorsun,senden öğrenecegım cok sey var,iyıkı senı tanımışım,kızım uyandı emzırıyorum tek elle bukadar yazbıldım
benim gelinim ellemicen bebeği dese karsıdan izlerim ..kokusu burnuma gelsin diye dua ederim..ana o..bebekte hakkı var..ne diyim geline..9 ay tasımız evladımın kahrını hamileliği cekmiş dogum yapıp ölğmlerden dönmüş yeniden dogmus..ne diyim o kadına ben..mutluysa evladımla..evladımın gözlerinin içi gülüyosa ne diyebilirim..dua ederim Allah ona beni sevidrsin diye..fitne fesat sokamam hiç bi ocaga..
sanmam ama neyseee:) sanki bebeği alıp gelini kapının onune koyar bi hal var sende :))))))))))))
:) ayyy oğren ama yapma sakın seninki edibenin kaynanası gibi ii değil. sonra bi konu daha acıp edibeye sallarsın kaynanam beni kapıya koydu diye
bak ne anlayıslı bi kocan var..hastasın diye sana meyve göndermiş.mükemmel..al onu yanına daya sırtını sonra ona..ohhhh...hayatı 2niz götürün..2niz kaynanın cılgınlıklarına göğüs gerin..seni seven bi adamdan bahsediyoruz..neler yapar senin için..yalnızca saygı sevgi ve biraz iş bilirlik..strateji yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?