- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
bilgisayarda ne yapıyo peki asıl soru bu evini esini cocugunu ihmal ettirecek kadar önemli olan ne o laptopta bence gizlice bozun laptopu :) ciddiyimHerkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana
Babası hiç üzülmüyor mu bu çocuk bana neden uzak benimle neden oynamak istemiyor diye. Bugün babayla oynamak istemeyen yarın da babanın sözünü dinlemez sonra da bu çocuğun babaya saygısı yok diye dolanır ortada.oğlum sürekli benim peşimde benimle oynamak istiyo oğlum git babayla oyna biraz diyorum babayla değil seninle oynicam diyo canım oğlum(
Herkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana
bişeler soracağım meselakonuşarak anlatamıyom cinnetede az kaldı ama benim cinnetimde çok pis oluyo cinnet noktasına varmadan çözsem iyiydi
ayyy sinirden elim ayağım kesildi arkadaşım vallahi benimki de aynı!
ben yemek yapacaksam iş güç yapacaksam mesela delire delire yapıyorum artık.
böyle toz alırken evi süpürürken ne bileyim mesela; masaya tabak çanak koyarken kafasına vuruyomuş gibi yapıyorum niye geriliyosun ne var ortada istemiyosan yapma zorla mı yapıyosun diyo!
ya hu çocuk yemek yiyecek, biz yiyeceğiz yemek mutlaka hazırlanılması gereken bişey ; temizlik illa ki yapılması lazım bok içinde mi oturalım? çamaşır bulaşık yıkanması lazım pislik içinde mi yaşayalım? öyle zorla mı yapıyosun canın istemiyosa yapma demekle olmuyo o işler ama neden hepsini ben yapıyorum yoruluyorum ya hu insanım ben de... sabahın köründe işe gidiyorum çocuğu hazırla kendin hazırlan kahvaltı kur topla paşamın keyfi gelsin onu kaldır, günah değil mi bana da?
çok uzattım ama yarama dokundu, daha da yazarım da işte yazmakla çözülmüyor...
çok üzüldüm senin haline de arkadaşım..
ama bizde laptop ya da bilgisayar değil de mesela genel manada bi yayılmışlık var.
adam evde olduğunda hep yayılmış vaziyette. ya koltuğa ya sandalyeye ille yatacak yani..
Allah kolaylık versin bunlar hep minnoşko oğulcuklarını el üstünde tutan kaynanalar yüzünden!
onlar toz kondurmasın oğulcuklarına ceremesini biz gelinler çekelim.
size iki plan sunuyorum.Herkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana
4 senede neler denedim arkadaşım bi' bilsen..Hazırlayın tüm aletleri verin eline viledayı silsin süpürsün. Yemek yaparken çağırın salatayı yapsın. Sofrayı toplasın. Sabah kalkınca yatağı toplamak onun görevi olsun. İş verin adamlara iş! Ortalığı ayağa kaldırın. Canınızın kıymetini bilin biraz.
adam ediyoruz demişim pardon, edemiyoruz...allahım anasının büyütemediği adam edemediğini biz adam ediyoruz
4 senede neler denedim arkadaşım bi' bilsen..
ilk başlarda yapıyodu yalan yok. ortaklaşa yapıyoduk herşeyi ne zamanki erkek tarafı eşimin bu "hanımcı" tarafını fark etti ve dillerine doladı, benimkine bi haller oldu. her yaptığı ev işinden sonra kavgalar gürültüler yapma ya dedim. istemiyorum senden bişey, ben yaparım.
sonra çocuk oldu bu hala aynı tas aynı hamam devam etti tabi..
söyleyince yapar tabi ki. ama bu görev ortaksa, görev bilinci de ortak olmalı neden ben uyarayım her seferinde..
ben çamaşır yıkamam gerektiği konusunda birinden direktif almıyorum sonuçta.
niye illa dürteliyoruz paşaları..
allahım anasının büyütemediği adam edemediğini biz adam ediyoruz.. salaklık bizde.. yani konu sahibine demiyorum kendim için konuşuyorum salaklık bende resmen bende...
evde yabancı birileri varken benimki de yaparİstediği de zaten buymuş vermişiniz eline o fırsatı da. Kavga da olsa dövüş de olsa o işi yapacak. işte o kadar demeniz lazımdı. Ailesine de karşı 'Onunki can da benimki değil mi? Hayat müşterek. O evde kim ne yapıyorsa diğeri de yapacak. Kadını erkeği yok. Ev sorumluluğu ortaktır' demeniz lazımdı ağızlarını kapatmanız lazımdı. Baştan beri benim yaptığım bu oldu. Ama ben bir nebze şanslıyım eşim asla ve asla elalemin sözüne bakmaz. Evde misafir varken ocak temizlediğini bilirim. Pes etmeyin bence. İstediğini vermeyin eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?