şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

Okurken omce yavrunuza sonra size cok uzuldum. Bu sekilde omur biter mi. Bir de 2. cocugu istiyor ben sinir oldum burada sizde iyi sabir varmis.
Bilgisayari kitmak yerine sifreleyin ve sifreti soylemeyin. Gerci artik herkes de akilli telefon var pc yi sifreleseniz telefonuna takilip kalacak huylu huyundan vazgecmeyecek.
Biraz vicdan mi yaptirsaniz yani bak oglumuzla valit gecirmiyorsjn o seni cok ozluyor yazik degil mi vs vs buyudugunde seni boyle hatirlayacak boyle mi hatirlanmak istersin gibilerinden konussaniz belki duzelir.
Ev islerine gelince butun yuku uzerinize almissiniz yazik size de ev islerini bolusun bir sekilde diye diye kafasina yazin. Siz supuryrsaniz o silsin siz ttemek yapiyrsaniz o masayi hazirlasin oyle yan gelip yatmak yok
Annecigijizr gecmis olsun.

ya şaka yollu dedim ki bak ilgilenmiyosun çocukla öğretmeni cinsel kimliğin oluştuğu yaş babası ilgilensin dedi ilgilenmiyosun çocuğun cinsel kimliği yanlış oluşcak diye gülüyo geçiyo ciddiye bile almıyo şöyle bi bilgisayardan başını kaldırıp oğlma sesleniyo oğlum napıyon annenle oyun mu oynuyon diyo iyyi iyi oynayın diyo ya iyice beynime kan sıçrıyo

ay gozumde canlandirdim cok sinir bozucu
evde int kapatsaniz ? bir de pc de ne yapiyor oyun mu sosyal aglar mi nedr oglundn bile onemlu olan sey

Kıyamam çocuğa içim acıdı. Yanında söylenmeyin de etkilenmesin çocuk beni istemiyorlar diye düşünür
Siz ilgileniyorsunuz ama yanında söylenince çocuk etkilenir.
Eşiniz ayıp ediyor. Bilgisayarını bozmakla hallolur sanki

wifi resetleyın
pc yı ortadan kaldırın bulamayın
tv nın kanallarını silin :)

ugrasmaya usenır mecburen cocukla ılgılenır dıye umıt edıyorum...

yoksa bır cinnet ısı cozer

Yemeğini yapmayarak, sofrasını kurmayarak ders verebilirsin bence. Ya o işleri yapsın, ya çocukla ilgilensin. Anneniz gittikten sonra ciddi şekilde konuşun. Hala saçma sapan ilgileniyorum ya, vb trip yaparsa. Kurallarınızı söyleyin, kararlı durun, gerekirse boşanmaya kadar gider diyin haftada sadece 1 akşam laptop açılabilir diyin. Online oyun falan oynuyor sanırım üyeliklerini iptal ettirin. Diyelim eve geldi laptop açtı, yapmayın yemek, kendinizle çocuğunuzu doyurun, dinlenin çocukla ilgilenin, kalksın yapsın ya da aç kalsın. Bu süreçte tutarlı olun ama hemen yılmayın. Uzun sürebilir her türlü çirkefliği yapabilir. Net olun. Yemeği birlikte yapacağız, ben sofrayı toplarken sen çocukla ilgileneceksin haytımız bundan sonra böyle olacak diye açıkça mesaj verin. Sonuçlardan da korksun.

En sinir bozucusu, hiç ciddi konuşamayan adam...

Saat tutun.
Oturtun oyunun başına, alarm çalmadan kalkarsan kafanda bilgisayarı kıracağım diyin.

Yada çocuğun yanında olmasın lütfen ama bir cinnete bakar yazmış arkadaslar, haklılar...

Benimki de 5 dk oynar birakir. Herkes cocukla oynamayi sevecek diye bisey yok ama baska turlu ilgilenebilir. Yemegini yedirebilir uyutabilir, banyosunu veya mutfakta size yardim edebilir. Siz de calistiginiz halde neden buna izin veriyorsunuz?
Mutfaga beraber girin beraber cikin cabuk bitsin isiniz cocukla rahat rahat ilgilenin.

Vala cocugunuzu alın annenizin yanına gidin brakın o zaman nasl yola geliyor

Ben olsam çoktan çözmüştüm eğer laptop olduğu için böyleyse
Gece uyuyunca bi güzel bozardım laptopu
Sabahta aaaaa bozulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…