- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
tam 20 de bi gülme geliyor19 da kalıyorum hep... :)
Evlilikte yeminmi ediyoduk ben orayi kacirmisimYa niye herkes laptopa yukleniyor. Ne sucu var garibimin. Sanki evlilik yemini eden o:)
Hani lafin gelisi hastalikta saglikta, laptopun bozulmasinda, elektrik kesildiginde falan filan :)Evlilikte yeminmi ediyoduk ben orayi kacirmisim
And icerim :)Hani lafin gelisi hastalikta saglikta, laptopun bozulmasinda, elektrik kesildiginde falan filan :)
Okurken omce yavrunuza sonra size cok uzuldum. Bu sekilde omur biter mi. Bir de 2. cocugu istiyor ben sinir oldum burada sizde iyi sabir varmis.Herkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana
ya şaka yollu dedim ki bak ilgilenmiyosun çocukla öğretmeni cinsel kimliğin oluştuğu yaş babası ilgilensin dedi ilgilenmiyosun çocuğun cinsel kimliği yanlış oluşcak diye gülüyo geçiyo ciddiye bile almıyo şöyle bi bilgisayardan başını kaldırıp oğlma sesleniyo oğlum napıyon annenle oyun mu oynuyon diyo iyyi iyi oynayın diyo ya iyice beynime kan sıçrıyoOkurken omce yavrunuza sonra size cok uzuldum. Bu sekilde omur biter mi. Bir de 2. cocugu istiyor ben sinir oldum burada sizde iyi sabir varmis.
Bilgisayari kitmak yerine sifreleyin ve sifreti soylemeyin. Gerci artik herkes de akilli telefon var pc yi sifreleseniz telefonuna takilip kalacak huylu huyundan vazgecmeyecek.
Biraz vicdan mi yaptirsaniz yani bak oglumuzla valit gecirmiyorsjn o seni cok ozluyor yazik degil mi vs vs buyudugunde seni boyle hatirlayacak boyle mi hatirlanmak istersin gibilerinden konussaniz belki duzelir.
Ev islerine gelince butun yuku uzerinize almissiniz yazik size de ev islerini bolusun bir sekilde diye diye kafasina yazin. Siz supuryrsaniz o silsin siz ttemek yapiyrsaniz o masayi hazirlasin oyle yan gelip yatmak yok
Annecigijizr gecmis olsun.
ay gozumde canlandirdim cok sinir bozucuya şaka yollu dedim ki bak ilgilenmiyosun çocukla öğretmeni cinsel kimliğin oluştuğu yaş babası ilgilensin dedi ilgilenmiyosun çocuğun cinsel kimliği yanlış oluşcak diye gülüyo geçiyo ciddiye bile almıyo şöyle bi bilgisayardan başını kaldırıp oğlma sesleniyo oğlum napıyon annenle oyun mu oynuyon diyo iyyi iyi oynayın diyo ya iyice beynime kan sıçrıyo
Yemeğini yapmayarak, sofrasını kurmayarak ders verebilirsin bence. Ya o işleri yapsın, ya çocukla ilgilensin. Anneniz gittikten sonra ciddi şekilde konuşun. Hala saçma sapan ilgileniyorum ya, vb trip yaparsa. Kurallarınızı söyleyin, kararlı durun, gerekirse boşanmaya kadar gider diyin haftada sadece 1 akşam laptop açılabilir diyin. Online oyun falan oynuyor sanırım üyeliklerini iptal ettirin. Diyelim eve geldi laptop açtı, yapmayın yemek, kendinizle çocuğunuzu doyurun, dinlenin çocukla ilgilenin, kalksın yapsın ya da aç kalsın. Bu süreçte tutarlı olun ama hemen yılmayın. Uzun sürebilir her türlü çirkefliği yapabilir. Net olun. Yemeği birlikte yapacağız, ben sofrayı toplarken sen çocukla ilgileneceksin haytımız bundan sonra böyle olacak diye açıkça mesaj verin. Sonuçlardan da korksun.artık onları sindirdim alıştım yada alışmış gibi yapıyorum bende bilmiyorum ama nasıl ders vercem bilmiyorum kızsam olmuyo bağırsam olmuyo hep ben suçlu oluyom nedense oturup konuşamıyoz küsüyo alınıyo paşam
En sinir bozucusu, hiç ciddi konuşamayan adam...ya şaka yollu dedim ki bak ilgilenmiyosun çocukla öğretmeni cinsel kimliğin oluştuğu yaş babası ilgilensin dedi ilgilenmiyosun çocuğun cinsel kimliği yanlış oluşcak diye gülüyo geçiyo ciddiye bile almıyo şöyle bi bilgisayardan başını kaldırıp oğlma sesleniyo oğlum napıyon annenle oyun mu oynuyon diyo iyyi iyi oynayın diyo ya iyice beynime kan sıçrıyo
her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum
babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?