şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

İkinizde aynı anda evden çıkıp aynı anda eve giriyorsanız neden bütün ev işlerini siz yapıyorsunuz?
Benim mantığım almıyor bu durumu
valla mantığı yok benim salaklığım bide ona ne zaman bişey söylesem karşılığında asık bi surat kadın gibi küsen bir erkek görüyorum sırf bunları yaşamamak için hep yüklendim üstüme

Anlamadığım 2'nizde çalışıyorsunuz neden yemek şu bu beraber yapıp erken bitirmiyorsunuz ?
Böylelikle çocuğada vakit ayırıp ilgilenebilirsiniz.
paşam bu zamana kadar hiç mutfağa girmemiş yemeğini tabağa koymayı bile bilmiyo annesi öğretmemiş beraber yapalım diyince ben yapamam diyo anlamam diyo diyoda diyo

şimdi bana kızacaksınız ama her ay maaşımından harçlık alıp gerisini ona veriyorum birikim yapsın diye galiba ben çok salağım ya

aynen öyle sürekli yatıyo benimkide haftasonu akşam 5 e kadar uyuduğunu bilirim kaynanamda sürekli bana gelir oğlunu görür bi kere bile oğlum eşine yardım et demez bide üstüne eçen gün diyoki bu zamane kızları şanslı bu zamanda erkekte çok yoruluyo ölürmüsün öldürürmüsün

şimdi bana kızacaksınız ama her ay maaşımından harçlık alıp gerisini ona veriyorum birikim yapsın diye galiba ben çok salağım ya
estağfirullah
iyi niyetliyiz sadece

ben şöyle diyorum son bikaç yıldır
evimizin borcu bitsin eve çok az miktar para katacağım
sadece kızımın bakım paradını öderim gerisi sana ait
neden dersen
evin içine de dışına da ben koşuyorum yoruluyorum
sen sadece işe gidiyorsun kusura bakma

bayağı düzelme kat etti eşim :)
sizde öyle diyin ve uygulayın baktınız yardım etmiyor kendiniz biriktirin para

Ben napiorum bilio musun? Cocuklar varsa yemek yapiyorum, karinlari toksa yemek yapmiyorum ona ozel.. kendi biseler yiyo:) ztn yemek varsada evde yoksam isteysem filan isitip yemez.. illa isitcam onune getrcem yani.. kasmiyorum artik. Cocuklari doyurayim yeter modundayim valla..

yok sadece yemek olayı değil evi toparlıyorum sabah apar topar evden çıktığımız için ev curcuna oluyo sabah yetiştiremiyom diye çocuğun giyeceğini hazırlıyom ütü yapıyom çoğu zaman derken zaman geçiyo

evet yardımcı bayan alcam dedim tamam iyi olur dedi bir kez aldım para verince cepten para çıkınca çark etti ben yardım ederim almayalım dedi bir yardım etti sonra yine eski tas eski hamam

Yardımcı alsanız da evde sadece yemek ve çocukla ilgilenme işlerini yapsanız, her şeyi siz yapıyorsunuz

Yemek sofra kaldırma temizlik işlerini eşinizle birlikte yapın. Oh ne güzel aynı yerde çalışın aynı maaşı alın bi de evde iş ama beyimiz pc basından kalkmasın. Bence işi ona yaptırın o ara sizde çocukla ilgilenin. Ya da yemeği kendiniz ve çocugunuza göre yapın. kalsın o açlıkla.

paşam bu zamana kadar hiç mutfağa girmemiş yemeğini tabağa koymayı bile bilmiyo annesi öğretmemiş beraber yapalım diyince ben yapamam diyo anlamam diyo diyoda diyo

Koymayın yemeğini, aç kalsın da aklı başına gelsin. Ben yapamam ben anlamam lafını da bahaneden başka bir şey değil. Niye kendinizi kullandırıyorsunuz? Normalde senin paran benim param ayrımını sevmem ama senin koca hak ediyor bence. Kendi birikimini kendim yap, niye ona yolluyorsun ki? Ne gerek var yani? Paşaya bak ya, ekmek elden su gölden, üstüne bir de bir maaş daha alıyor eline. Oh mis. Erkek olmak en güzeli valla.

Maalesef erkekler evliliği sabah kalk işe git, eve gel yemek ye, pc yada tv karşısına geç sonra yine yat vs vs vs.. sanıyorlar. Evde bi işe yaramadıkları gibi bi de yük oluyorlar. Zaten evin ve çocuğun yükü sizde onun manevi bi desteği yok işiniz gücünüz de var boşanın derim ... ama diyemiyorum çünkü zor biliyorum. Bi öküzle yaşamak çocuksuz da zor çocuklu da zor bilirim.. Allah yardım etsin

Sizin icin uzuldum, lutfen bari maasinizi vermeyin. Birikimi kendiniz yapin. Bir de bu adami odullendiriyorsunuz

Siz yemek yaparken ya da sofra toplarken size yardim etmeli. Ikiniz de calisiyorsaniz evde de paylasim yapmalisiniz ki cocuga da vakit kalsin. Interneti ya da bilgisayar kullanimini hafta sonu kullanilacak diye kurak getirebilirsiniz. Cocukla ne kadar vakit gecirildiginden cok gecirilen vaktin kalitesi onemlidir. Kiz kardesim de tek basina cocukla ilgileniyordu. Baba ilgisizdi. En son cocuk kusmustu. Tepkisizdi herseye. Evin icinde saklaniyordu. Ismini bagirdiklatinda tepki vermiyordu, duymamazliktan geliyordu. En son sagir mi diye doktora goturduler. Sonra da otistik mi acaba dediler. Cocuk psikologu otistik degil, size kusmus dedi. Babasina en sin oglunuz hangi asisini oldu diye sormus o da bilmiyorum demis. Psikolog da ilgisiz oldugunu ve cocuga cok vakit ayirmaktan ziyade kaliteli vakit gecirmenin oneminden bahsetmis. Simdi iyi cocuk. Eger esinizle konusmaniz birsey degistirmeyecekse bunlari ona bir cocuk psikologunun anlatmasini saglayin. Baskalarinin anlatmasi bazen daha etkili oluyor.

Hayir bu erkekler madem ilk cocukla bile ilgilenmiyor ikinciyi istemelerindeki amac ne?
Alin laptopu balkondan asagi atin en iyisi.
Ben bir defa sinirlenip internet baglanti kablosunu ve masaustu bilgisayarin kasa icindeki kablolari kesmistim.
Evliligimin ilk yiliydi ve tahammul sinirimi asmisti pc bagimliligi.
O hunden beri pc ile bagi azaldi. Hala da fazla acmaz bilgisayari.

Ahh ah üzüldüm inan umarım bir şekilde düzelir

yemek temizlik görevi çalışma hayatında kadınlar yer olmadan önceydi göreviydi. Allahım bu erkekler nasıl akıllı!!! hem çalışma hayatında aynı pozisyonda çalış bir de gel eve temizlik yemek uğraş. Valla biz kadınlar çok salağız kimse kusura bakmasın bu işler kadının görevi değil!!

Çoğu erkek de malesef bizlerdeki kapasite yok . Bu dediğiniz sorunların çaresi olsa zaten mutsuz kadın sayısı epey azalır ama zor ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…