- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
valla mantığı yok benim salaklığım bide ona ne zaman bişey söylesem karşılığında asık bi surat kadın gibi küsen bir erkek görüyorum sırf bunları yaşamamak için hep yüklendim üstümeİkinizde aynı anda evden çıkıp aynı anda eve giriyorsanız neden bütün ev işlerini siz yapıyorsunuz?
Benim mantığım almıyor bu durumu
paşam bu zamana kadar hiç mutfağa girmemiş yemeğini tabağa koymayı bile bilmiyo annesi öğretmemiş beraber yapalım diyince ben yapamam diyo anlamam diyo diyoda diyoAnlamadığım 2'nizde çalışıyorsunuz neden yemek şu bu beraber yapıp erken bitirmiyorsunuz ?
Böylelikle çocuğada vakit ayırıp ilgilenebilirsiniz.
şimdi bana kızacaksınız ama her ay maaşımından harçlık alıp gerisini ona veriyorum birikim yapsın diye galiba ben çok salağım yabişeler soracağım mesela
eve para yardımı yapıyor musunuz
onu kesmekle başlayabilirsiniz
biriktireceğim diyin
eve de işe de ben koşuyorum artık gücüm yetmiyor diyin
ondan sonra görürüm ben onun rahat rahat laptop ta takılmasını
aynen öyle sürekli yatıyo benimkide haftasonu akşam 5 e kadar uyuduğunu bilirim kaynanamda sürekli bana gelir oğlunu görür bi kere bile oğlum eşine yardım et demez bide üstüne eçen gün diyoki bu zamane kızları şanslı bu zamanda erkekte çok yoruluyo ölürmüsün öldürürmüsünayyy sinirden elim ayağım kesildi arkadaşım vallahi benimki de aynı!
ben yemek yapacaksam iş güç yapacaksam mesela delire delire yapıyorum artık.
böyle toz alırken evi süpürürken ne bileyim mesela; masaya tabak çanak koyarken kafasına vuruyomuş gibi yapıyorum niye geriliyosun ne var ortada istemiyosan yapma zorla mı yapıyosun diyo!
ya hu çocuk yemek yiyecek, biz yiyeceğiz yemek mutlaka hazırlanılması gereken bişey ; temizlik illa ki yapılması lazım bok içinde mi oturalım? çamaşır bulaşık yıkanması lazım pislik içinde mi yaşayalım? öyle zorla mı yapıyosun canın istemiyosa yapma demekle olmuyo o işler ama neden hepsini ben yapıyorum yoruluyorum ya hu insanım ben de... sabahın köründe işe gidiyorum çocuğu hazırla kendin hazırlan kahvaltı kur topla paşamın keyfi gelsin onu kaldır, günah değil mi bana da?
çok uzattım ama yarama dokundu, daha da yazarım da işte yazmakla çözülmüyor...
çok üzüldüm senin haline de arkadaşım..
ama bizde laptop ya da bilgisayar değil de mesela genel manada bi yayılmışlık var.
adam evde olduğunda hep yayılmış vaziyette. ya koltuğa ya sandalyeye ille yatacak yani..
Allah kolaylık versin bunlar hep minnoşko oğulcuklarını el üstünde tutan kaynanalar yüzünden!
onlar toz kondurmasın oğulcuklarına ceremesini biz gelinler çekelim.
estağfirullahşimdi bana kızacaksınız ama her ay maaşımından harçlık alıp gerisini ona veriyorum birikim yapsın diye galiba ben çok salağım ya
Ben napiorum bilio musun? Cocuklar varsa yemek yapiyorum, karinlari toksa yemek yapmiyorum ona ozel.. kendi biseler yiyo:) ztn yemek varsada evde yoksam isteysem filan isitip yemez.. illa isitcam onune getrcem yani.. kasmiyorum artik. Cocuklari doyurayim yeter modundayim valla..ayyy sinirden elim ayağım kesildi arkadaşım vallahi benimki de aynı!
ben yemek yapacaksam iş güç yapacaksam mesela delire delire yapıyorum artık.
böyle toz alırken evi süpürürken ne bileyim mesela; masaya tabak çanak koyarken kafasına vuruyomuş gibi yapıyorum niye geriliyosun ne var ortada istemiyosan yapma zorla mı yapıyosun diyo!
ya hu çocuk yemek yiyecek, biz yiyeceğiz yemek mutlaka hazırlanılması gereken bişey ; temizlik illa ki yapılması lazım bok içinde mi oturalım? çamaşır bulaşık yıkanması lazım pislik içinde mi yaşayalım? öyle zorla mı yapıyosun canın istemiyosa yapma demekle olmuyo o işler ama neden hepsini ben yapıyorum yoruluyorum ya hu insanım ben de... sabahın köründe işe gidiyorum çocuğu hazırla kendin hazırlan kahvaltı kur topla paşamın keyfi gelsin onu kaldır, günah değil mi bana da?
çok uzattım ama yarama dokundu, daha da yazarım da işte yazmakla çözülmüyor...
çok üzüldüm senin haline de arkadaşım..
ama bizde laptop ya da bilgisayar değil de mesela genel manada bi yayılmışlık var.
adam evde olduğunda hep yayılmış vaziyette. ya koltuğa ya sandalyeye ille yatacak yani..
Allah kolaylık versin bunlar hep minnoşko oğulcuklarını el üstünde tutan kaynanalar yüzünden!
onlar toz kondurmasın oğulcuklarına ceremesini biz gelinler çekelim.
yok sadece yemek olayı değil evi toparlıyorum sabah apar topar evden çıktığımız için ev curcuna oluyo sabah yetiştiremiyom diye çocuğun giyeceğini hazırlıyom ütü yapıyom çoğu zaman derken zaman geçiyoHer konuda size hak vermekle birlikte yemek için 3-4 saat harcamanız çok geldi, kaçta geliyorsunuz ki eve bu kadar zaman harcayabiliyorsunuz, benim yatana kadar bu kadar vaktim olmuyor işten gelince...
Yemek işini acilen kısaltın bence çünkü çok yarar sizi. Eşiniz de bir yerden tutup yardım etmeli.
Bilgisayarda ne yapıyor bu kadar, oyun bağımlılığı mı alışveriş mi napıyor onu da merak ettim şimdi.
evet yardımcı bayan alcam dedim tamam iyi olur dedi bir kez aldım para verince cepten para çıkınca çark etti ben yardım ederim almayalım dedi bir yardım etti sonra yine eski tas eski hamamestağfirullah
iyi niyetliyiz sadece
ben şöyle diyorum son bikaç yıldır
evimizin borcu bitsin eve çok az miktar para katacağım
sadece kızımın bakım paradını öderim gerisi sana ait
neden dersen
evin içine de dışına da ben koşuyorum yoruluyorum
sen sadece işe gidiyorsun kusura bakma
bayağı düzelme kat etti eşim :)
sizde öyle diyin ve uygulayın baktınız yardım etmiyor kendiniz biriktirin para
Yardımcı alsanız da evde sadece yemek ve çocukla ilgilenme işlerini yapsanız, her şeyi siz yapıyorsunuzyok sadece yemek olayı değil evi toparlıyorum sabah apar topar evden çıktığımız için ev curcuna oluyo sabah yetiştiremiyom diye çocuğun giyeceğini hazırlıyom ütü yapıyom çoğu zaman derken zaman geçiyo
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşimdi bana kızacaksınız ama her ay maaşımından harçlık alıp gerisini ona veriyorum birikim yapsın diye galiba ben çok salağım ya
paşam bu zamana kadar hiç mutfağa girmemiş yemeğini tabağa koymayı bile bilmiyo annesi öğretmemiş beraber yapalım diyince ben yapamam diyo anlamam diyo diyoda diyo
burdaki en önemli nokta dediğiniz gibi kararlı olmak işte o konuda istikrarlı olamıyorum çünkü hep birileri evde kaynanam hastalandı bendeydi şimdide annem bende hastalık haricindede kaynanam her ay bende onlar olunca güç buluyo paşam iyice salıyo bende çok fazla çemkiremiyom maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?