şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

İçindekileri yedekleyip, kola-portakal suyu vb. dökün laptopa, şöyle bol şekerli bir şey olsun.

Öyle bi laptop harcadım ben, ilaç gibi geldiydi evliliğimize ^_^
o yoksa telefon var ne olucak kıçını deviriler koltuga tel yada laptaop ellerinde hepsi aynı seninn canın çıksın evde

üç çocuğa bakamam 2si hatta yetişkin olanı fazla fazla yetiyor deyin.
bilgisayarı da bozun bence koşa koşa yaptırır muhtemelen ama yine bozun ben yapardım valla :)
çocuk mocuk yapmayın hiç bişeye yetişemezsiniz ama ben sizin yerinizde olsam yemek falan yapmazdım sadece çocuğa yedirirdim kalk kendin yap derdim baya inatla da sürdürürdüm yeter kendinizi yorduğunuz siz de hata bi zahmet kalkacak çocukla ilgilenecek yok çocuk size mi geliyor o zaman bulaşıkları da toplayacak evi de ... hiç haz etmiyorum böyle insanlardan. ileride ne olacağının özeti kendisini arayıp sormayan bir evlada sahip olacak söyleyeyim herşeyin başı sevgi ....para pul da değil para olmayabilir ama sevgisiz büyümek babasız büyümek cidden pek çok soruna gebe.

Her konuda size hak vermekle birlikte yemek için 3-4 saat harcamanız çok geldi, kaçta geliyorsunuz ki eve bu kadar zaman harcayabiliyorsunuz, benim yatana kadar bu kadar vaktim olmuyor işten gelince...

Yemek işini acilen kısaltın bence çünkü çok yarar sizi. Eşiniz de bir yerden tutup yardım etmeli.

Bilgisayarda ne yapıyor bu kadar, oyun bağımlılığı mı alışveriş mi napıyor onu da merak ettim şimdi.

Ne yapıyor bilgisayarda bu kadar?

Bir arkadaşım var hatun yapmış resmen.
Eğitmiş ki ne eğitmiş.

Dün birlikte dışardayız çocuk annesinden çok babasına yapışmış durumda.
Babası iki dk arabadan indi çocuk mızmızlandı.

Annesi onu oyalamak yerine adama seslenip yarı yoldan döndürdü.
Çocuk ağlıyor onu da götür diye

Böyle böyle çocuğun babasıyla paylaşımını arttırarak öyle güzel bir düzen kurmuş ki
hayran hayran izliyorum.

Anne diye kollarını açsa bak yavrum baban orda koş diye gösteriyor :)
2 buçuk yaşındaki çocukla oluyor bunlar evet..

Demem o ki hata biraz da bizde.
Aman küçük aman anneye daha çok ihtiyacı var diyerek bu düzeni biz oluşturuyoruz.
Yok öyle bir şey.

En baştan alıştırsaydınız durum farklı olurdu bence.

Bilgisayarı bozun. Aklıma tek bu geldi

o yoksa telefon var ne olucak kıçını deviriler koltuga tel yada laptaop ellerinde hepsi aynı seninn canın çıksın evde

Yok, hepsi aynı değil, benim de evde canım çıkmıyor yani, hizmeti hak etmeyene hizmet edeceğim diye kendimi paralamak huyum değildir, içimden gelmeyen hiçbir şeyi "Aman o kocişimdir" diye yapmam. Eşim de öyle her şey ayağıma gelsin, ben yayılayım, çocuğu kışkışlayayım insanı değildir.

Sadece hobilerini abartır, arada mkunu çıkarırsa benden azarı yer. Pcye çok daldığı ve uyardığım halde beni sallamadığı zaman yapmıştım onu. Pc gitti diye telefona sarsa, onu da itina ile bozardım.

Beni 3 kuruşluk eşyalar için hırpalayacak adam olmadığını da bildiğimden hiç çekinmedim. Hoş, öyle biri olsa da çekinmezdim, bahanesi olurdu hayatımı yeniden tasarlamanın.

iğleri hiçibir zman bırakma cnm erkekler bundan anlıyor ancak seni tebrik ediyorum ayrıca

Konusup cozmeye calis, yorulduğunu cocuguna zaman ayiramamani seni üzdüğünü bu donemlerin telafisinin cocuk yonunden neredeyse imkansiz oldugunu soyleyebilirsin.

Bununla beraber sende zaman kullanimini degistirebilirsin.

Ben soyle yaptim;

En az 3 gunluk ana yemegi pazar sabahi erken kalkip pisirip dondurucuya koyuyordum.
Hafta ici isten gelince çıkarıp isitiyordum. Vaktim varsa onlara dokunmyip yeni birsey hazirliyordum. Yemek sonrasi sofrayi toplayip mutfaga atiyor çocukların yanina geliyordum. Odevler, oyunlar, sohbetler, kisisel bakimlari saat 10 a kadar onlarla beraber oluyordum.
Onlari yatirip dogru ev islerine yika topla hazirla... En gec saat 12 gibi hersey bitmis oluyordu. Haftasonu icin az isim kaliyordu her aksam ufak ufak yapinca.
Haftasonu yapmam gereken islere cuma aksam basliyordum. Cogu kez cumartesiye bile birsey kalmiyordu.

Elbette aksatan durumlar çıkıyordu hastaliklar misafirler vs. Ama genel duzeni bozmadim. Bir sure sonra hersey bu düzenin icinde yer buluyor kendine.

Simdi çalışmıyorum ama yine aksam yemek sonrasi bulasik yıkamam mesela, herkesle iceri gecer otururum. Onlar birseye dalinca ya da yatinca toparlarim mutfagi.

Sizde kendi zaman dilimlerinize bakin, en uygun hangisi olursa o zamana birakin ev isini. Zamaninizi cocugunuza ayirin.

Bu arada okul ve kres saatleri is saatime uymuyordu bu surelerde babalari ilgileniyordu. Okula birakmak, almak, tiyatro gosterisi, kermes vs hersey ondaydi. Okula giden cocugun ogle yemekleri de dahil. O yuzden ev isi programima esimi hic almadim.

öncelikle ev içinde iş bölümü yapın ve sakın ikinci çocuğu şu durumunuzda düşünmeyin.

zaten o duruma geldim az kaldı gibi
Bence sadece bebek için yiyecek hazırlayın. Bırakın evi pislik götürsün isterse. Sadece çocukla ilgilenin. Ütüsü çamaşırı bi kendine kalsın, belki akıllanır o zaman. çünkü sözlü soyleyince dırdırcı oluyor kadınlar. İlla ki aksiyon lazım.

burdaki en önemli nokta dediğiniz gibi kararlı olmak işte o konuda istikrarlı olamıyorum çünkü hep birileri evde kaynanam hastalandı bendeydi şimdide annem bende hastalık haricindede kaynanam her ay bende onlar olunca güç buluyo paşam iyice salıyo bende çok fazla çemkiremiyom maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…