Şu pişkinliğe bakar mısınız arkadaşlar..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar size direk konuşmalarımızı aktaracağım yorum sizin...

o: dayanamıyorum pocahantas.. ben seni çok seviyorum. her saniye aklımdasın benim.

ben: mesaj gönderme lütfen

o: her saniye ölüyorum senden haber alamayıncz

ben: sevgine inanmıyorum artık. seni istemiyorum hayatımda.

o: sevmesem mesaj atar mıyım.. unuturdum çoktan..

ben: sevsen başka kızların fotoğrafları umrunda olur muydu? başkalarıyla yanak yanağa fotoğraf çekinir miydin? misafir var diye uzun saatler beni yalnız bırakır mıydın? seviyorum deme artık. her şey ortada.

ben: beni sana unutturacak o kadar çok insan var ki hayatında, merak etme uzun sürmez.

o: nasıl dersin bunu.. sana duyduğum sevgiyle bunları nasıl kıyaslarsın..

ben: senin sevme şeklin buysa sevme istemiyorum.

ben: bi insan bi kişinin bütün fotoğraflarını tek tek beğeniyorsa onun altında bi şey vardır. daha fazla söylenecek bi şey yok. aptal yerine konduğum yeter. ölüden farkın yok benim için. hiçbir şekilde karşılaşmamak için de elimden geleni yapacağım.

o: birazcık anlayış..

ben: benden sana sonsuz anlayış.. yokluğumda özgürce, korkusuz bi şekilde dilediğin kızın fotoğraflarını beğen.

o: allahım ya..

o: fotoğrafını beğendiğim herkese aşık mıyım? (APTAL!!!! :47: )

ben: bu benim zerre umrumda değil biliyor musun, ben yapılan eyleme bakıyorum. madem aşık değilsin önüne gelen herkesi beğenmeye devam et.

o: offff pocahantas offf! peki beğenmem bundan sonra.. ne istersen onu yapacağım.

ben: bundan sonra diye bi şey yok ki.

o: ben neler diyorum.. senin için her şeyden vazgeçiyorum diyorum ama senin umrunda değil.

ben: sana tamam desem sadece elinin o tuşa gitmesinden vazgeçeceksin, için değişmeyecek. bunlar ben söylemeden önce düşünecektin. benim de bi tahammül noktam var. tamam çok seviyorum dedim, nelere göz yumdum, ama değmedi, bi şey değişmedi. gerçekten istemiyorum artık senden gelecek hiçbir şeyi.

vee cevap yok..

Son düzenleme:
Senin icin baska kizlarin resimlerini begenmekten vazgececek cok büyük bir fedakarlik yapiyoooor görememissin :27:
cacik bile olmaz ondan cok iyi konusmussun :46:

kesinlikleee uzak durr canımm bir yapan bi daha yapıyor 2 sene öyce aynı şeyleri yaşadım kararından vazgecme sakın

eğer fotoğraflarını beğendiğim kişiler benim karşı cinsten yakın arkadaşlarımsa, kızılmasını çok garipserdim. ama tanımadığı kızların fotolarını beğendiyse yanlış yapmış. ama sonuçta her insan hata yapabilir. aldatmamış. yapmıycam bidaha demişse boşver. sorun çıkartılması gerekilen bi mesele gibi görünmüyor.

Back
X