- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Oyle mi gormedim konunuzu bocek midir solucan midir mantar midir nedir yaaa telden giriyorum genelde ama pc den de giriyorumEvet cok ığrenç reklamlar cikiyor.Gecen hafta ayni konuyu bende actim teldenmi giriyorsunuz cozum kolay reklam gormezssiniz
Canim ayni reklamin üstüne gormemek icin tikliyoruz ya iste tekrar getirmiş oluyoruz baska reklamlarin uzerine tikla bak goreceksin gelmeyecekBiliyorum tenha gibi birşey gözüken reklam değil mi? Reklamın sağ üst köşesine tıklayın bu reklamı bit daha gösterme seçin.
Bagirsak reklamlarimi cikiyor sizdede telden mi giriyorsunuzİğrenç ötesi gerçekten
Sen Allah in sevgili kulusun sukret bencebende cıkmıyor ya acaba neden
Evet canım telden ama çok kötüBagirsak reklamlarimi cikiyor sizdede telden mi giriyorsunuz
VaovvReklamin sag ust kenarinda ok gibi bir isaret var. Ona tiklayinca reklam secenekleri cikiyor. Ona tiklayin bu reklami gosterme, sebep uygunsuz alakasiz vs secin. Iptal ettiginiz reklam bir daha cikmiyor.
Ben de daha yeni kesfettimkurtuldum cibil cibil kadinlardan.
Simdi de ispanyolca reklamlar cikiyor ama goruntuleri uyuz olmadigi surece sorun yok.
Gerci eskiden pro uyelere reklam cikmazdi, bi ozelligi kalmadi prolugun
Artik cikiyo bi ozelligi kalmadi.Vaovvprolara cikmiyodu demek terfimi aliyorsunuz pro olmak icin bizde gecsek bari
Sizinki yine igrenc degil bende surekli bagirsak cikiyordu midem kaldirmiyordu gecen hafta ayni konuyu bende actim cok iyi sonuc aldim saolsun bayanlar sorunu cozdu
Sen Allah in sevgili kulusun sukret bence
Mesela ben n 1 1 com giriyorum ordan bi urun bakiyorum direk o urunun reklami cikio ama herhagi bir urune bakmiyorsam o gobekli adam bagirsaklari insan vucudu koymuslar bagirsaklarda kurt var ayy cok afedersiniz oyle istehangisi İlginizi çekiyor diye bişey çıkıyo mu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?