Şu sinir stres meselesi..

aybikem allah nazardan korusun. ne güzel yazmısın cok güzel anlatmısın. kendine vakit ayırabiliyormusun?sen kendi stressini azaltmak icin neler yapıyorsun?

ben mesela cinemayada gittim. aksam gec seans ayarladım kendime mirayı emzirdim uyuttum. büyük kızım ve esim evdeydi ben gittim izledim geldim. artık herseyi esimle birlikte yapamiyorum ama bu gecici bir süre oldugu icin suan böyle idare ediyoruz. bazen ben ögle cikiyorum bazen esim alıyor kızımı yüzmeye gidiyorlar ben evde miraya bakıyorum aksamları. bazen ben spora gidiyorum.

:çok üzgünüm:ben de,
çok üzülüyorum sonra eşimee,çocuklara ve kendimee,
ama tahammülsüz olduğumda ve sonrasında çok pişman olup vicdan azabı çekiyorum,
ama napiyim yaaa bilmiyorumkismile

işte benim bütün sorunumda bu eşimle ayrı olmak... eşim burdayken -ki şu 3 gün burdaydı - çok rahatladım resmen kendime geldim.. he bu durumum eşim gittikten sonra en fazla bi 10 gün falan devam ediyo... gene nille dipdibe yaşamak bazen daraltıyo....gene sinirlerim yıpranmaya başlıyo... bizim bi çaresini bulup kavuşmamız laızm:))))))

etrafınızdan yardım isteyin
kendim için alışverişe çıkacaksam kayınvalideme bırakıyorum alyayı
saatlerce acele etmeden alışverişimi yapıyorum dostumla nasıl iyi geliyor anlatamam
ayda 1-2 kez kuaföre gidiyorum ozaman eşime bırakıyorum alyayı kendim için bişi yapmak kendimi şımartmak inanılmaz moral depoluyor
eşim önceden çok geç gelirdi bunun beni gerdiğini alyanın sadece bana ait olmadığını söyledim çok daha erken geliyor gelince alyayı bisikletine bindiriyor ve 1 saat gezdiriyor bu süre zarfında evde tak başıma olmanın rahatlığını yaşıyorum
haftada 3-4 kere kahvaltıyı dışarda yapıyoruz çok zorlandığım için kahvaltı hazırlamaya(sabah maraton gibi herşeye koşturmak beni geriyordu) bu da çok iyi geldi
sinemaya gitmeyi sevmem ben zorla götürür eşim o yüzden hiç düşünmedim sinemayı
ama kendime kurs araştırıyorum pastacılık veya dans kursları eve yakın bişi bulamadım henüz
ayrıca benim şöyle bir şansım daha var ailem bursada bursa istanbula çok yakın 70 dk sürüyor vapurla
hemen hemen ayda 1 gidiyorum bursadayken emzirmeden emzirmeye ilgileniyorum alyayla annemle yapışık ikiz gibi yaşıyorlar babam teepsidnen indirmiyor bahçede kedi köepkle çayırla çimenle çok güzel vakit geçirdiğini görüyorum bursa benim için tam pansiyonlu tatil gibi oluyor kitabımı okuyorum geziyorum
annem hiç bir işe dokundurmuyor yan gel osman modunda geçiyor 1 haftam
anlayacağınız kendimi şımartmak adına bütün yolları kolluyorum:)

bu burda olayını sevdim ben kaydirigubbakcemile5 bende suan kaydirigubbakcemile5paylasabiliyorum islerimi. annem burda. arada ona veriyorum, arada babam bakıyor bazen büyük kızım babannesine gidiyor, haftasonları esim oluyor. ben ögle oturup kitap okuma icin zaman bulamıyorum ama bi denize gidip yüzüyorum geliyorum iyi geliyor.

sen neden esinden ayrısın?

sen neden esinden ayrısın?

işin den solayı canım. trabzona gitti, ben istanbulda annemlerdeyim. trabzon da istediğimiz gibi eşyalı ev yok. (bi de trabzonu hiç sevemedim. ruhum daraldı resmen)ne kadar kalacağı belli olmadığı için eşyaları taşımak istemedik... bide çok ekstra masraf olacaktı... şimdilik böyleyiz.. şartlatr ne gösterecek bilmiyorum... umarım tez vakitte hayılrısıyla birleşiriz..

ben de aksamlari bir sinemaya gidelim diyorum,ama ceylin uyuttuktan sonra mayisip kaliyorum,kafam dagilsin diye yatmadan once kitap okuyorum 2 aydir bitiremedim uyuyup kaliyorum her seferinde sayfanin uzerinde :)) ama sagolsun esim cok yardimci oluyor , hic sorunumuz olmadi o konuda.

Gulnurcum Allah insallah bir duzene koyar da hic ayrilmazsiniz,cunku babasi da Nilin buyurken butun hallerini gormek istiyordur,erkekler kulubu olsaydi o da kizini ve seni gorememekten dolayi dert yanardi :)))

kizlar benden yana hersey iyi guzelde esimin ilgiside yeteri kadar var yani zamani oldukca saolsun ilgilenir bezini degistirir o kalkar gece mamasini hazirlar verir falan ama gel görki oglumu cok aglatiyo ben boyle seviyorum diyo cocugu SIkiyo ayagindan tutuyo gidemesin yuzune alisveris etiketlerinden yapistiriyor kucagina aliyo cocuk ben gitcem diye diretsede salivermiyor falan filan resmen oynuyo cocukla oda sinir oluyor ee bende sinir oluyorum bu duruma tek sorunum bu iste hatta trdeykende yapiyordu kayinvalidemle kayinbabam cok kizardi buna bende bak siddetli gecimsizlik degilde cocuguma karsi siddetli sevgiden dolayi bosarim seni diyorum...ya ben oglumu sevemicemmi diyo oyle deyincede ama daha yumusak sevebilir dimi ama...

ayyy papatyalim ayni benimkinin yaptiklarini yapiyor,ceylinin ayagindan tutuyor cocuk emekliyecem diye ugrasiyor kurtulmaya calistikca dahada siki tutuyor sonra ben sinir oluyorum ceylin huysuzlandikca. :))) bu erkeklerin sevme yontemi de bu demek

ay benim yazacak çok şeyim var aslında ama
genel çizginin dışında kalıyorum,en iyisi bırakayım dağınık kalsın sempatiksalakcinni

seldacim valla ben Öpme konusuna hic girmedim bir gorsen nasil öpüyor cocugu alnindan bir basliyor sapur supur bogazinin altina kadar yanaklari kafasi heryerini öpmeside deli ediyor beni valla bir ara yanaklari pitir pitir olmustu hani yeni dogmus bebeginki gibi onun opucugu yuzunden artik herkes ona yapma hic guzel olmuyor cocugun yanaklari deyince biraz ara verdik o meshur opucuklere sadece alnindan opuyor simdilik :)) gelisme var yanii

:)))) 2 gün önce ben de eşimle oturup konustum agladım elimde olmadan..çümkü bizim sıkıntımızın teki de benim arasıara da olsa kuzuma sesimi yükseltmemdi.cok kızıyordu bana bu konuda ve ccugu elimden alıp gel oğlum gel tamam deyip diğer odaya götürüyordu.o an zaten yaptıgım seyin pişmanlıgıyla ezilirken bi de pskolojikman kendimi daha da kötü hissdiyordum..sanki ben isteyerek yapıyordum.ben de anlattım ben istermiyim suçsuz cocuga bağırmayı diye ama sabrımı kontrol edemiyorum neden böle oldugumu da bilmiyorum ...vs.diye..döktüm içimi..sabahtan gece yarılarına kadar ben ilgileniyorum bu cocukla dedims en sadece sevmek için alıyorsun ben bi yandan iş yapıyorum bi yandan onun döktüğü cekmeceleri toplarken o diğer taraftan örtüyü çekip masadakileri yere indidiyor oraları toplarken balkona cıkıyor ordan alıp sanfalyesine oturtuyorum aglıyor..eee normal olarak sabır kalmıyor ..ve sen yardımcı olmak yerine ''o cocuk tabii yapacak'' deyip oturuyorsun dedim..haklısın dedi..ve hafta sonu sürekli beraber takıldılar carsıya gittiler parka indiler .beraber uyudular veee ben bu arada acaip dinlendiğimi ve sakinleştiğimi farkettim..oysaki kimse benim gibi ilgilenemez sanıp bosuna sahipleniyormusum bebeğimi..babası da en az benim kadar bakabiliyormus..film izledim uzandım uyudum..rahaaat bir duş aldım..cok şükür daha iyiyim..meğerse çözüm kendime biraz vakit ayırmammışşşş!!!!

ah canım gercekten zormus senin durumun. keske orda güzel bir ev bulsaydın kısada olsa mobilyalı esinin yanında olurdun sende.insallah en kısa zamanda kavusursunuz. zeldanın dedigi gibi esin icinde cok zor. sen en azından kızının yanındasın ama o ikinizden uzak

ahh ahhh demek sadece bende değilmiş bu sinirlilik hali eşimin her yaptığı batıyor bana ve her şeye sarıyorum eskiden hiç aldırış etmezdim ama şimdi leb desen neden dedin diye çıldırıyorum ama benim çıldırmamda dora karşı olan ilgisizliğinden her yaptığı çıldırtıyor beni ...

geçen aldım karşıma konuştum kaç saat sonuç olarak dediği ben kötü babayım değilmi sanki ben ona kötüsün dedim ... kendime hiç vaktim yok dora ile 24 saat yapışık ikiz gibi yaşıyoruz herşeyi ile ben ilgileniyorum babası olarak sadeece para vermeyi marifet sanıyor

KESİNLİKLE PİSKOLOG ŞART BANA DA YOKSA BOŞANMA HEP KAFAMDA ONU ÖLE KABULLENEMIYORUM YAA

amin zeldacım inşallah.... onun için de zor tabi... zaten ben -her zman olduğu gibi- sevdiğim insanlar için kendimden daha çok üzlürüm... öncelikli olarak nil ve eşime üzülüyorum.. sonrasında durumu kabullenmeye çalışıyorum,,, ailemle birlikte -ki hayatıma yeni girmiş bebeğimle birlikte- yaşamaya ve kocamdan ayrı kalmaya alışmaya çalışırken psikoloji arada böyle gidip gelmeye başladı işte... ama halimize şükürler olsun sağlığımız yerinde... bunlarda geçecek...

ay keşke canım ya.. ama olmadımı olmuyo işte...

cok sevindim inan,demek istedigim buydu , kendimizi unuttuk , ayna karsisinda bile zaman geciremez olduk,e bu da bizi strese soktu tabi dogal olarak,valla ben artik ruyamda kuafore gittim gecen cok mutlu oluyorum bi gorsen dusun artik :)) aman zaten burdaki kuaforlerde kendine kuafor diyor ya,ben bile evde kendi sacimi daha guzel fonluyorum.

aslinda baba ogulun yapacagi daha cok sey var,erkek babalarinin eglendirme konusunda daha sansli oldugunu dusunuyorum , sen seldus gibi yapsan gondersen ikisini bir yere,belki de esin sana cok guveniyor kendisinin tek basina doraya bakamayacagini dusunuyor , biraz zaman gecirsinler bence esine de sana da cok iyi gelir bu.

ahhh seldacım ahh kaç kere konuştum onla bir pazar günü evdesin al akşam üstü parka sen götür yada ne bilim kahvaltısını sen yaptır falan dedim ama sadece kendim dinledim ilerleme yok yani ...

ben tek degilmişim tetek sayfaları okudum canım çıkıyo buhafta bide iyi ce parçalandım istanbul çerkezköy arası malum eşimlede nanamollaydık 1haftayı geçti inanın dün ilk kez elel tutuşup abimin yanına gittik ama bildiginiz buxdolabı gibiydik ikimizde sanırsm soguduk birbirimizden çok yorgunum beynen çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…